"Огнено сърце": Предложението - създадете краят на историята

След по-малко от месец се завръща безспорно най-успешният проект на СЕРИАЛИ в България, създаван някога „Огнено сърце”:
Продължението. Финалният трети сезон от продължението на най-обичаната романтична турска приказка стартира в средата на предстоящия месец септември, като повече информация очаквайте съвсем скоро. И така, по повод кулминационния сезон, включващ последните 14 епизода, СЕРИАЛИ в България организира конкурс свързан с проекта, като повече информация намирате в следващите абзаци!

Каква е същността на конкурса?
В конкурса, организиран от СЕРИАЛИ в България, Вие - верните почитатели и фенове на „Огнено сърце”, ще можете да решите какъв да бъде финалът на продължението на любимата романтична приказка. В периода от 1 месец ще можете да изпращате Вашите предложения за финален епизод от „Огнено сърце”: Продължението, като след това, след двуседмично гласуване, в което Вие – читателите на блога, ще можете да изберете най-добрата история за финал, която всъщност ще бъде осъществена и реализирана, тя ще бъде истинският и официален край на проекта. 

Какви са изискванията към разказите, които изпращате?
Изискванията за разказите, които изпращате са следните: 
- за да добиете по-ясна представа за това как да формирате Вашето предложение, можете да разгледате някой от всички към момента качени 50 епизода от „Огнено сърце”: Продължението и така да имате по-ясна представа за това как да формирате Вашата представа за финал;
- ако искате Вашата история да е по-различна от останалите, можете да напишете изцяло Ваше резюме към 3 сезон, в който да опишете какви ще бъдат развитията с героите не под формата на реплики на героите и действията им, каквито всъщност са всички към този момент качени 50 епизода, а под формата на описание, чието съдържание ще бъде пресъздадено от нашия екип под формата на обикновени епизоди; 

Какви са сроковете за осъществяване на конкурса?
изпращане на Вашите предложения: от днес, 10 август (неделя) до 13 септември (събота) вкл.;
публикуване на предложенията Ви: на 14 септември (неделя);
оценяване от Вас, читателите: от 15 септември (понеделник) до 29 септември (понеделник) вкл.;
обявяване на историята-победител: на 1 октомври (сряда); 

Как ще бъде избрано предложението-победител?
На 14 септември (неделя), заедно с публикуването на всички предложения за финал на „Огнено сърце”: Продължението, екипът ни ще даде своите оценки за всяко едно от тях. След края на online гласуването на 29 септември (понеделник), на 30 септември (вторник) екипът ни ще приравни процентите, получени за всяко едно предложение към оценки, спрямо броя на получените предложения и ще ги добави към оценките, дадени от нас. Предложението с най-висока обща оценка на екипа и потребителите ни е победител и ще бъде финалът на „Огнено сърце”: Продължението! 

Къде можете да изпращате предложенията си?
Предложенията Ви за финал на „Огнено сърце”: Продължението можете да изпращате на нашия e-mail адрес seriali_in_bg@abv.bg, на официалната ни facebook страница и на официалната facebook страница на „Огнено сърце”: Продължението, под формата на лични съобщения, а не на стената. 

4 коментара:

Анонимен каза...

Страхотна изненада,браво на екипа!

Анонимен каза...

Явно са ви свършили идеите и вече нищо не можете да измислите и за това очаквате някой друг да ви го напише. Жалко. Блога ви западна. И точно сега когато и конкурентният е западнал очаквах от вас, че вие поне няма да ни разочаровате и ще се дигнете с нещо интересно. Но нпаразно съм си очаквал.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Радваме се, че идеята ни Ви е допаднала. Надяваме се да се включите!
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Само можем да кажем, че сте в една голяма грешка. Опитваме се да бъдем по-социални и интерактивни, и вярваме, че чрез този конкурс го постигаме. Очаквайте много изненади в 3 сезон на "Огнено сърце": Продължението, както и в цялата ни есенна програма!
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Присъединявам се към мнението на коментар 1.А до колкото до мнението на коментар 2- човешката злоба няма почивен ден.С нетърпение очаквам следващите Ви изненади.Спокойна и успешна седмица на екипа.

Предоставено от Blogger.