Какво да очакваме тази есен в програмната схема на ТВ7?

След като преди дни Ви запознахме обстойно с акцентите през предстоящия първи есенен месец септември по БТВ, то сега е ред да го
направим и с тези на третата по гледаемост телевизия у нас ТВ7.

Започваме с дневната делнична програма на ТВ7 за септември:
Считано от 12 септември (понеделник) започва излъчването на повторението на австралийската приключенска поредица "Клиника на кораловия остров" (Reef Doctors), чиито епизоди ще се излъчват в ефира на медията всеки делничен следобед, между 14.00 и 15.00 часа, замествайки приключващия предния ден, 11 септември (четвъртък) американски хит "Отчаяни съпруги" (Desperate Housewives), чиято последна серия ще бъде показана без промяна в разписанието, между 14.00 и 15.00 часа.

От 22 септември (понеделник) пък отново започва повторение на сериал в следобедната програма на ТВ7, този път обаче не австралийски, а американски. Комедийната поредица "Клиничен случай" (Out of Practice) се завръща в ефира на ТВ7 от горе-упоменатата дата, излъчвайки се всеки делничен ден, между 15.00 и 15.30 часа, замествайки приключващия на 19 септември (петък) друг американски сериал "Татенце" (Daddy Babby), който е с участието на Камерън Диаз, и чийто последен епизод ще се излъчи без промяна в разписанието - между 15.00 и 15.30 часа, преди следобедните новини на оранжевата телевизия.

А сега преминаваме на най-гледаното ефирно време, prime-time-а на ТВ7 през септември:
Считано от 8 септември (понеделник) с премиерни нови епизоди се завръща втората за ефира на телевизията турска поредица, направила премиерата си у нас през изминалата 2013 г. "Справедливостта на Кара" (Karadayi). Новите серии от дългоочаквания втори сезон на поредицата с участието на Кенан Имирзалъолу ("Диво сърце", "До последен дъх" и "Езел") и Бергюзар Корел ("1001 нощ"), ще се позиционират в ефира на ТВ7 всяка делнична вечер, между 20.30 и 22.30 часа, замествайки преустановяващия се към този момент 4 последен сезон от историческата продукция "Великолепният век" (Muhtesem Yuzyil), чийто последен към момента епизод ще бъде показан извънредно на 5 септември (петък), в обичайното си разписание между 20.30 и 21.30 часа. Напомняме, че всъщност истинското разписание на поредицата с Халит Ергенч ("1001 нощ" и "Готова на всичко") и Вахиде Гьордюм ("Да върнеш времето назад", "Иснабулска приказка" и "Огледален свят") е от понеделник до четвъртък, между 20.30 и 21.30 часа.

Продължаваме нататък, със следващия prime-time-слот на ТВ7, който от септември ще претърпи промени. Считано от 17 септември (сряда) започва излъчването на повторението на щатската продукция "Хранилище 13" (Warehouse 13). Фантастиката от 2009 г. ще се позиционира всяка делнична вечер, между 21.30 и 22.30 часа, замествайки приключващата ден по-рано, на 16 септември (вторник) криминална американска поредица "От местопрестъплението: Ню Йорк" (CSI: New York), чийто финален епизод ще се излъчи без промяна в разписанието, между 21.30 и 22.30 часа.

Преминаваме на следващия prime-time слот на ТВ7 през септември. Считано от 12 септември (петък) започва излъчването на второто повторение на българската комедийна драма "8 дни в седмицата: Секс, лъжи и телевизия". Продукцията на Любен Дилов-син, направила премиерата си миналата есен, ще се излъчва от вторник до петък, с епизоди между 23.00 и 00.00 часа, замествайки правната драматична щатска поредица "Добрата съпруга" (The Good Wife), чийто последен епизод ще бъде показан на предния ден, 11 септември (четвъртък) в обичайното си разписание между 23.00 и 00.00 часа. А в понеделниците между 23.00 и 00.00 часа се мести спортното коментарно предаване на ТВ7 "Спорт 7". 

7 коментара:

Анонимен каза...

Нищо не се споменава в статията за сериала "Черната роза". Дали имате информация кога се очаква той да се завърне в ефира на ТВ 7, както и дали това въобще ще се случи. Моля,ако разполагате с информация да я публикувате, защото сериала със сигурност има много фенове.

Анонимен каза...

малко ми е чудно как в петък на 5 септември последен епизод за момента на ВВ, като го дават от Понеделник до Четвъртък? Не сте ли гледали Пр. на тв 7, в петък не дават ВВ............ Оправете си поредната грешка.

Анонимен каза...

Ха Хранилище 13 мисля,че вече го даваха и няма никаква логика заради него да местят Спорт 7 от 21.30 в 23.00 , та те в момента най-големия им коз е точно спорт7.

Анонимен каза...

Не е ли излязла програмната схема на ТВ7? Аз също се интересувам за "Черна роза".

Админ каза...

Здравейте,
Към момента поне през септември "Черна роза" няма да се излъчва.

Анонимен каза...

"- на 5 септември (петък), ТВ7 ще излъчи последния към този момент епизод "
Оправете си шибаната грешка на 4.09 е , сериала Великолепният Век се дава от понед до четв , как ще е в петък ?? добре ли сте??? само лъжете хората , аман от вас

Админ каза...

Здравейте,
Преди да сте запознати с рекламната тарифа за септември на ТВ7 по-добре не говорете, защото последния към този момент епизод от "Великолепният век" ще се излъчи точно на 5 септември (петък), извънредно. По-скоро аман от големите разбирачи като Вас!

Предоставено от Blogger.