Какво да очакваме тази есен в програмната схема на НоваТВ?

август 24, 2014
След като през изминалите дни Ви запознахме обстойно с есенната програмна схема на най-голямата частна телевизия у нас
- БТВ, то днес предстои да го направим и с тази на втората по големина НоваТВ! През есенния телевизионен сезон, синята телевизия ще заложи най-много на най-успешните си риалити формати - "VIP Brother" и "X Factor". Кога започват, кога ще се излъчват и какви са останалите акценти от програмата на НоваТВ за септември, четете в следващите абзаци!

Започваме с делничната програмна схема на НоваТВ за месец септември:
Считано от 8 септември (понеделник), сутрешният блок на медията "Здравей, България!" се завръща към обичайното си редовно разписание - всяка делнична сутрин, между 06.20 и 09.30 часа. Напомняме, че през целия месец август ваканционно, водещите на публицистичното предаване Ани Цолова и Виктор Николаев, заедно с водещата на сутрешните емисии на "Новините на Нова" Невена Василева, казваха своето "Добро утро!" на екраните отново всеки делничен ден, но с цели 40 минути по-късно от обикновеното - стартирайки в 07.00 и приключвайки в 09.30 часа. Така ще бъде до 5 септември (петък) вкл.

Отново от 8 септември (понеделник), най-успешното българско развлекателно толк-шоу с най-лъчезарната и утвърдена през годините българска водеща Гала, се завръща! Двучасовият life-style блок "На кафе", който през изминалия телевизионен сезон отбеляза своя първи юбилей и 10-та годишнина, отново ще представя най-откровените изповеди на родните звезди, заедно с актуални здравни и модни съвети, всяка делнична сутрин, в обичайното си разписание - между 09.30 и 11.30 часа, веднага след сутрешния блок на телевизията "Здравей, България!".

След като през зимния телевизионен сезон на 2014 г. кулинарното предаване "Бон Апети" премина в редиците на БТВ, оставяйки зад гърба си предишните си работодатели от НоваТВ, то сега, половин година след това, форматът се завръща у дома си! Да, позитивните Лора Найденова и Стоян Сейменски отново ще приготвят интересни и функционални кулинарни рецепти пред милиони зрители, всеки делничен преди обед, в новото си старо разписание - между 11.30 и 12.00 часа, в ефира на НоваТВ.

А сега е ред да представим и една от най-изненадващите телевизионни новини изобщо за целия предстоящ нов есенен сезон! След като през изминалите месеци от медията направиха сериозни промени в информационния си блок "Новините на Нова", привличайки през февруари към себе си култовото лице на БТВ Ани Салич, променяйки изцяло студиото и визуалната си опаковка, премествайки късната емисия новини през летния сезон в 22.00 часа, то през септември предстои още една такава. От 8 септември (понеделник), обедната емисия новини с водещ Невена Василева вече ще се излъчва с цял час по-рано, всеки делничен ден от 12.00 до 12.30 часа, изправяйки се директно срещу емисията на БТВ.

Именно заради промяната в разписанието на обедната емисия на "Новините на Нова", такава ще има и при излъчването на продължението на повторението на турската криминална поредица "Езел" (Ezel). Хитовият сериал с участието на Кенан Имирзалъолу, Баръш Фалай, Джансу Дере, Баде Ишчил и други, вече ще се излъчва всеки делничен ден между 12.30 и 13.30 часа, считано от 8 септември (понеделник). А до 5 септември (петък), продукцията ще продължи да се излъчва в предишното си разписание - между 11.30 и 13.00 часа.

И през септември продължава излъчването на премиерните индийски сериали "Моята карма" (Uttaran) и "Малката булка" (Balika Vadhu), всеки делничен ден съответно между 13.30 и 14.30 часа с по 2 епизода и между 16.30 и 18.00 часа с по 3 епизода дневно. Продължава излъчването и на повторението на турската мелодрама с Къванч Татлъту и Сюнгюл Йоден "Перла" (Gumus), излъчвайки се всеки делничен ден между 14.30 и 16.00 часа, когато пък започват следобедните емисии на "Новините на Нова" до 16.30 часа. И през есенния сезон (поне през септември) ще продължат да се излъчват повторения на телевизионния съд "Съдебен спор", всяка делнична вечер между 18.00 и 19.00 часа, като към момента съдбата на телевизионната игра "Сделка или не" с Румен Луканов, която се излъчваше по това време, не е ясна.

А сега преминаваме към най-интересното в есенната програмна схема на НоваТВ за септември - prime-time-a! На 12 септември (петък) ще бъде излъчена последната серия от повторението на британско-френската криминална поредица "Транспортер" (Transporter), която ще бъде показана в обичайното си разписание - между 20.00 и 21.00 часа. Отново на същата дата, 12 септември (петък) ще бъде показан и последния епизод от другата криминална американска продукция "От местопрестъплението" (CSI), който ще се излъчи в обичайното си разписание между 21.00 и 22.00 часа.

И така, започва същинската част! От 15 септември (понеделник) започва новият 6 подред сезон на най-успешния риалити формат на НоваТВ за всички времена "VIP Brother". Новото издание, което ще бъде с подзаглавие "Образцов дом" и ще намигне към недоразуменията на социализма, ще се излъчва за първи път в историята си не от понеделник до събота, а само всеки делничен ден. Подобно на миналите сезони, и през този живите издания от формата ще се излъчват в понеделник и сряда, когато съответно ще бъде съобщавано името на елиминирания участник и тези на номинираните за изгонване. Също интересно тази година е, че в понеделник лайфовете с водещ Ники Кънчев ще се излъчват от 20.00 до 23.00 часа, а в сряда - от 20.00 до 22.00 часа, с един час по-малко от обикновеното. Дейли изданията с водеща актрисата Алекс Сърчаджиева пък ще продължат да се показват всеки четвъртък и петък, между 20.00 и 21.00 часа, а във вторник - интересно, между 20.00 и 22.00 часа Тази година, от 19 септември (петък), всяка петъчна вечер между 22.00 и 22.30 часа, ще се излъчват и специални късни издания на шоуто.

Продължаваме със следващия голям проект на НоваТВ тази есен - 3 сезон на музикално шоу номер 1 в света "X Factor". Той ще започне на 9 септември (вторник), като през първата седмица от излъчването си (от 8 до 14 септември), първите кастинги ще се излъчат във вторник, 9 септември между 21.00 и 23.00 часа (с извънреден двучасов старт) и сряда, 10 септември, между 21.00 и 22.00 часа часа. Окончателното разписание на формата, който и тази година ще бъде воден от усмихнатия тандем Алекс Раева и Мария Игнатова и журиран от Мария Илиева, Любо Киров, Саня Армутлиева и Заки Соколов, ще бъде отново всеки вторник и сряда, но от 22.00 до 23.00 часа, в сила от 16 септември (вторник).

Междувременно е редно да Ви уведомим и за излъчването на повторението на американската криминална драма "Касъл" (Castle). На 5 септември (петък) за последно ще бъде показано лятна късна емисия на "Новините на Нова", между 22.00 и 22.30 часа. От 8 септември (понеделник), поредицата временно ще се излъчва в понеделник, сряда, четвъртък и петък, между 22.00 и 23.00 часа, но така ще бъде до старта на "ВИП Brother 2014: Образцов дом". От 18 септември (четвъртък), "Касъл" с Нейтън Филиан и Стана Катич вече ще се излъчва само в четвъртък, между 22.00 и 23.00 часа.

През септември се завръща и документалното предаване, успяло през юни т. г. да победи турския сериал по БТВ (според данни на агенция "Mediaresearch") "Съдби на кръстопът". Поредицата, която представя човешки истории по действителни случаи, и даваща възможност на обикновени българи да се изявят като непрофесионални актьори, се завръща на 18 септември (четвъртък), като ще се излъчва всеки четвъртък и петък, между 21.00 и 22.00 часа, веднага след дейли епизодите на "ВИП Brother 2014: Образцов дом".

От 8 септември (понеделник) се завръща най-успешното комедийно предаване на НоваТВ "Господари на ефира". Шоуто за телевизионни, а и не само, гафове, ще се излъчва всяка делнична вечер, между 23.00 и 23.30 часа, като най-вероятно двойката водещи, която този сезон ще представя най-интересните и смешни телевизионни небивалици, ще са забавните Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков. Важна подробност, която трябва да уточним е, че най-вероятно в петъците, "Господарите" ще започват в 22.30 часа, веднага след специалното късно издание на "ВИП Brother 2014: Образцов дом", като повече информация по въпроса очаквайте скоро.

Преминаваме на уикенд-програмната схема за септември на НоваТВ:
И през есенния телевизионен сезон продължава излъчването на уикенд-сутрешния блок на медията "Събуди се...". Публицистичното предаване, което в момента се води от водещата на следобедната и късната емисия на "Новините на Нова" Надежда Узунова, ще продължи да се излъчва всяка съботна и неделна сутрин, но вече с цял час повече, между 07.30 и 11.00 часа, като най-вероятно тази промяна ще встъпи в сила от 6 септември (събота), когато се завръща титулярната му водеща Мира Иванова.

През септември, най-вероятно 6-ти (събота), с нови издания се завръща и най-успешният български телевизионен съд с водещ Нана Гладуиш "Съдебен спор". Форматът, в който съдиите Иван Сотиров и Ирена Александрова поставят съдебните решения, и през новия есенен телевизионен сезон ще продължи да се излъчва в традиционния си обичаен часови пояс - между 11.00 и 12.00 часа, всеки съботен и неделен преди-обед.

След като Ви информирахме за промяната в излъчването на обедните делнични емисии на "Новините на Нова", то сега е ред да го направим и за тези през уикендите. Считано от 13 септември (събота), уикенд-обедните новини вече ще се излъчват всеки съботен и неделен обед, между 12.00 и 12.30 часа, като най-вероятно водещи ще са съботно-неделната двойка на централните емисии Даниела Тренчева и Христо Калоферов.

Веднага след тях, отново от 13 септември (събота), документалното предаване от новинарския екип на медията, което досега се излъчваше в неделите, между 19.30 и 19.45 часа, вече ще се позиционира в съботните обеди. Да, "Темата на Нова" вече ще показва своите издания всяка събота, от 12.30 до 13.00 часа, от когато пък ще започва излъчването на игрални филми до 15.00 часа, когато пък ще се излъчват най-вероятно повторения на документалното предаване "Съдби на кръстопът", чиито премиерни епизоди пък припомняме зрителите на НоваТВ ще могат да гледат всеки четвъртък и петък, между 21.00 и 22.00 часа, считано от 18 септември (четвъртък). От 16.00 часа пък ще се излъчва предаване, чието заглавие в тарифата на медията гласи "Current Afairs" (в превод от английски означава "актуални събития"), до 18.00 часа, когато пък се мести документалното предаване на Даниела Тренчева и Елена Чопакова "Ничия земя", излъчващо се в момента, но всяка неделя, в същия часови пояс.

В неделя през септември, от 12.30 до 14.30 часа пък ще се излъчват игрални филми, а от 14 септември (неделя) пък се завръща изповедалнята на най-заслужилите българи с водещ Ани Салич "Извън новините". Изданията ще продължават до 16.00 часа, когато също ще се излъчва предаването със заглавието в тарифата на НоваТВ за септември "Current Affairs" (в превод от английски означава "актуални събития"), продължаващо до 19.00 часа.
_________________________________________________________________________________

В програмната схема на НоваТВ за месец септември не присъстват предаванията "Сделка или не", "Дикoff", "Всяка неделя" и "Горещо", като най-вероятно първите две ще се завърнат през октомври, а вторите - биват свалени от ефир. СЕРИАЛИ в България ще Ви държи в течение при още промени и нови акценти от есенните програми на телевизиите, каквито по всяка вероятност ще има. Не спирайте да ни следите за актуална и официална информация!

Желаем да уточним, че СЕРИАЛИ в България първи сред останалите портали за телевизия и сериали публикува тази информаци! 

4 коментара:

Анонимен каза...

Имам въпрос свързан с Долината на слънцето по нова тв ще продължават ли да го дават през ноща?

Анонимен каза...

Ами Касъл ще го спрат ли ?

Анонимен каза...

Искам да ви попитам вярно ли е че ще започва силата на любовта от първи септември и ако да от колко часа и по коя програма

Анонимен каза...

Няма значение кое време и кога ще започне СДЕЛКА ИЛИ НЕ ,ВАЖНОТО Е ДА Я ИМА И ДА Я ПРЕДАВАТ ,ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ОТ ЕКИПА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ЩЕ ВИ ЧАКАМЕ ! В ПЪЛЕН СЪСТАВ БЪДЕТЕ И НАС ВЕСЕЛЕТЕ ! ЧАКАМЕ ВИ!

Предоставено от Blogger.