"Тайният кръг" с премиера от 16 юли по БТВ Синема

Това лято БТВ Синема ще заложи изцяло на свежи тийнейджърски сериали в най-гледаното време. Филмовата телевизия
се цели в по-младата аудитория, пускайки новите епизоди от родната музикалната тийн драма "Революция Z" и премиерната щатска фентъзи поредица "Тайният кръг" (The Secret Circle).

От 16 юли, в 19.00 часа филмовият канал от семейството на bTV Media Group ще излъчи пилотния епизод от "Тайният кръг". Сериалът ще е с разписание всеки делник от 19:00 ч., с повторение на епизода от предния ден точно преди новия епизод - от 18:00 до 19:00 ч. Поредицата ще замести, приключващото на 15 юли (вторник) повторение на епизодите от трети сезон на друга успешна тийн драма "Дневниците на вампира" (The Vampire Diaries). Също като "Дневниците на вампира", и "Тайният кръг" е на американската The CW, като освен това Кевин Уилямсън, който е един от създателите на "Дневниците на вампира" е продуцент и на този сериал. Поредицата е от 2011 г. и има само един сезон, състоящ се от 22 епизода.

"Тайният кръг" определено ще се хареса на феновете на "Дневниците на вампира", защото сериала е с подобен интересен и фантастичен сюжет. Е, тук вампири няма, но има вещици... Каси Блейк губи майка си при мистериозни обстоятелства, след което е принудена да отиде да живее при баба си, в малко градче в щата Вашингтон. Там тя среща Адам, Даяна, Фей, Мелиса и Ник. Набързо те и обясняват, че тя е чистокръвна вещица и трябва да се присъедини към тях, които също са магьосници, за да обвържат кръга, който се състои от шестима. Отначало Каси отказва да го приеме, но благодарение на Адам тя отключва способностите си и се присъединява към "групичката". Преди години родителите на Адам, Даяна, Фей, Мелиса, Ник и Каси също са обвързали кръга, което обаче е довело до ужасен пожар, заради който децата са останали с по един родител. Тийнейджърите започват да се ровят в миналото, за да научат повече за онази нощ, в която са загубили родителите си и причината за възникването на пожара. Те откриват ужасяващи неща, които преобръщат света им, а Каси съвсем скоро разбира, че притежава опасна черна магия, която не може да контролира. Проследете вълнуващите приключения на шестимата приятели в търсене на истината от 16 юли в 19:00 ч. по БТВ Синема.

5 коментара:

Анонимен каза...

Интересен ли е този сериал

Главен редактор каза...

Здравейте,
аз лично съм го гледал, но ако не сте фен на фентъзи поредиците надали ще ви хареса. Ако харесвате сериали тип "Дневниците на вампира" този ще ви хареса.

desislavavasileva каза...

Mnogo e interesen imago I v neta

Анонимен каза...

А защо няма да има сезин 2 на тайния кръг. Почти навсякъде прочетох че ще го спират, но само за миг може да се поставите на мястото на феновете. Във всяка статия има коментари, ако видите и прочете се надявам да се връзомите. Все ще има някъкав начин да не се спре. Като направите 7 и 8 сезон на дневниците на вампира си мислите че ще го гледат много хора, но не е така, изтърка се. За да има много фенове на кякой сериал, според мен, не трябва да се правят толкова много сезони. Също така 1 сезон на тайния кръг свърши така странно,че ФЕНОВЕТЕ са любопитни и им става интересно,а да не говорим, че ако те кажат на приятели се разпространява. Моля не спирайте сериала или поне направате 2сезон!!!!!!!ПОМИСЛЕТЕ ЗА НАС, ФЕНОВЕТЕ!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Chakam s netarpenie vtoriq sezon na Tainiqt krag, tezi seriali s mnogoto sezoni se iztarkaha.

Предоставено от Blogger.