"Цветовете на любовта" с поредна промяна в разписанието

Определено скоро-стартиралият месец юли ще бъде един от най-динамичните в отношение на сериали за най-гледаната
българска телевизия БТВ. Предстои поредна промяна в делничната следобедна програмна схема на медията, която през последните месеци постоянно претърпява такива. Този път тя е свързана със скоро-стартиращия испански многосериен хит „Тайните на времето”, а повече подробности намирате в следващите абзаци! Предстоят и леки промени в програмата на НоваТВ, свързани с делничния prime-time и съботно-неделните сутрини.

Започваме както обикновено с най-гледаната телевизия у нас БТВ:
Както съобщихме миналата седмица, на 14 юли (понеделник) започва новата испанска мелодрама „Тайните на времето” (El secreto de puente viejo). Тя ще се излъчва всеки делничен следобед, с начален час 13.30 часа, като до днес все още не бе ясно разписанието на многосерийната поредица, както и в кой часови слот ще приключва. Е, вече разполагаме с официална информация, според която един от най-популярните сериали изобщо в цяла Европа, ще се излъчва всеки делничен ден, с начален час 13.30 и краен такъв – 15.30 часа. Както съобщихме миналия четвъртък, БТВ ще предлага по 2 епизода дневно, като първият ще приключва в 14.30 часа, а вторият пък ще започва тогава. „Тайните на времето” ще замести приключващото този петък, 11 юли, повторение на най-успешната турска криминална поредица „Опасни улици”, което ще се излъчи на горе-упоменатата дата, в обичайния си слот – между 13.30 и 15.00 часа.

Заради старта на новата испанска продукция „Тайните на времето”, от следващата седмица за пореден път предстои промяна в излъчването на най-гледания дневен сериал у нас – индийската приказка „Цветовете на любовта” (Sapna Babul Ka… Bidaai). След като в края на миналия месец юни, от БТВ започнаха да предлагат по 4 епизода дневно, всеки делничен ден между 15.00 и 17.00 часа, то в средата на настоящия юли, по-малко месец след последната промяна, предстои още една такава. Считано от 14 юли (понеделник), от „Цветовете на любовта” вече ще бъдат предлагани по 3 епизода дневно, които ще се показват всеки делничен ден между 15.30 и 17.00 часа. Напомняме, че до този петък, 11 юли вкл., БТВ ще предлага по 4 епизода дневно от над 700-серийната индийска поредица, всеки делничен ден между 15.00 и 17.00 часа.

Приключваме с отразяването на акцентите от програмната схема на най-гледаната българска телевизия с новината, че от следващата събота, 19 юли, биват преустановявани повторенията на най-екзотичното приключенско риалити шоу у нас „Африка: Звездите сигурно са полудели”. След като стартира на 28 юни (събота) и се излъчваше всеки съботен и неделен следобед между 15.00 и 17.00 часа, то тази неделя, 13 юли, ще бъде показано последното към този момент издание от повторението на шоуто с водещи Яна Грудева и Антон Хекимян, в обичайния си слот – между 15.00 и 17.00 часа.

Преминаваме на честотите на все по-гледаната у нас НоваТВ:
Въпреки, че са леки, промени през следващата седмица предстоят и в програмната схема на синята телевизия. Считано от следващата събота, 19 юли, уикенд-сутрешният блок на медията с водещ Мира Иванова „Събуди се...”, отново ще претърпи промяна в разписанието си. След като от изминалата събота публицистичното предаване вече се излъчва в нов летен и по-удобен час – между 08.00 и 10.00 часа, то от горе-упоменатата дата, само две седмици след стъпването в сила на настоящото разписание, от НоваТВ отново ще го променят. От 19 юли (събота) „Събдуи се...” вече ще се излъчва всяка съботна и неделна сутрин, вече между 07.30 и 10.00 часа, вече с по два часа и половина  в ефир. До тази неделя, 13 юли вкл., сутрешният блок ще продължи да се излъчва между 08.00 и 10.00 часа, всяка събота и неделя.

Приключваме днешната информационна бюлетина за новостите по телевизиите, с новината, че на 16 юли (сряда) НоваТВ ще излъчи първият мач от втори квалификационен кръг на УЕФА Фампионска Лига, който ще е между българския отбор „Лудогорец” и френския „Дюделандж”. Той ще бъде показан между 20.00 и 22.00 часа, като в този ден няма да бъдат показани издание и епизод съответно от документалното риалити предаване „Съдби на кръстопът” (20.00 часа) и американския сериал „Хавай 5-0” (21.00 часа).

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.