Чаатай Улусой: "Родителите ми ме направиха борбен човек"

Четвъртък е, 24 юли! Днес за тринадесета поредна седмица предстои да прочетете интервю с един от участниците в проекта
"Любима турска звезда 2014". Досега публикувахме такива с 8 от състезателите във формата - Пелин Карахан, Туба Бююкюстюн, Халит Ергенч, Джансел Елчин, Мерием Узерли, Бергюзар Корел, Гюнай Караджаолу и Берен Саат. Освен тях, прочетохте и 4 интервюта с актьори, не взели участие в проекта - Селен Сойдер, Енгин Акюрек, Гизем Караджа и Ибрахим Челиккол. Време е за фаталното 13 интервю, което ще бъде с не по-малко фатален и скандален любимец на публиката. Той е роден на 23 септември 1990 г. в един от най-големите градове в Турция Истанбул. Зодия везни. Майка му е от босненски произход, а баща му е български турчин, емигрирал в ранна възраст в Турция. Когато завършва средното си образование той е приет в Държавния лесотехнически университет, където изучава изработката и поправката на напоителни системи и подобни съоръжения. В същото време започва да посещава уроци по актьорско майсторство при различни квалифицирани преподаватели. Уроците започват да му се отдават и решава, че правилният избор за него е да започне да учи в една от държавните художествени академии. Той е забелязан от големите телевизионни продуценти през 2010 г., когато печели престижната награда за модел на годината. Виждайки, че има талант като актьор, той получава покана за участие в хита "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum), където изиграва главната роля, тази на Емир Сарафоулу, с която прави пробив в кариерата си и печели голяма популярност. Освен в "Огледален свят", той взима участие и в сериалите "Опасни улици" (2009-2010 г.), "Опасна красота", "Една любовна история" и "Приливи и отливи" (Medcezir). Именно в последния той среща любовта на живота си, екранната му партньорка Серенай Саръкая, като според турските медии съвсем скоро двамата ще сключат брак. Той е Чаатай Улусой, отпаднал изненадващо на крачка от четвърт-финала в "Любима турска звезда 2014"!

Когато са малки, почти всички момченца искат да станат пилоти, космонавти и т. н. Сред тях ли бяхте Вие?
*смее се* Като цяло и аз бях сред тези деца, естествено е, когато ти подаряват играчки, като самолетчета, колички, топки, пистолетчета и т. н. да искаш да станеш или пилот, или шофьор, или футболист, полицай... Като всяко малко момче, и аз мечтаех да стана такъв.

Чаатай при първия си полет
Е, една от Вашите мечти се е сбъднала, преди време се качихте и подкарахте малък самолет...
Да, сбъднах една от детските ми мечти тогава. Всъщност това беше голяма крачка за мен, защото за първи път се качвах на самолет, но не като пътник, а като пилот. Чувствах се много развълнуван, но нормално изпитвах и страх, напрежение. Но като подкарах самолета всичко лошо се изпари от мен, когато погледнеш облаците от близко щастието и вълнението са огромни, а място са страх и тревоги няма и не може да има.

Как се случи всичко, през какво предварително обучение преминахте?
Преди да започна обучението си за пилот, първо трябваше да се науча да стрелям, не знам защо. След това посетих няколко различни въздушни бази, където получих ценни съвети. Имах и възможността да наблюдавам отблизо и професионалните пилоти, да науча техниките им, да видя как става всичко, поведението им преди и по време на полета.

Как приехте да участвате в сериала "Анадолските орли"?
Бях много щастлив, това беше една от първите ми роли, всичко беше чудесно. Веднага приех, за мен беше чест и привилегия да работя с такъв професионален екип, всичко беше на едно много високо ниво, не се и поколебах, когато ми предложиха ролята.

Приличате ли си с героя Ви в продукцията - Ахмет Онур?
Всъщност когато прочетох сценария осъзнах, че тази роля е създадена за мен, открих много общи черти между мен и героят му, това също бе една от причините, заради които не се поколебах и минутка и приех веднага.

Какви бяха приликите помежду Ви?
И аз, и той сме доста често безразсъдни и импулсивни, вършим нещата на момента и не се замисляме. Както аз, така и той знаем какво искаме, какви са целите ни и мечтите ни, към които вървим смело напред. Ахмет Онур също така е и свързан до голяма степен със семейството си, трудолюбив е, такъв съм и аз. С една дума - много си приличаме, общите черти между нас са доста.

Да се върнем назад във времето, в гимназиалния Ви период! Тичаха ли момичетата след Вас, харесваха ли Ви?
*смее се* Естествено, че се е случвало. Имах много приятелки, но само толкова, нищо повече. Въпреки, че имаше дори случаи на преследвания, аз не отговарях на тях. Всичко зависи от самия човек, ако пусне аванта почитателките няма да се спрат, въпросът е да не се поддаваш.

Добихте голяма популярност, когато бяхте едва на 20 години, как се справихте с всичко на все още толкова крехка възраст?
За мен не беше проблем, радвах се и изпитвах удовлетворение от това, което правех. До голяма степен това се дължи на семейната среда, в която съм отраснал, родителите ми ме направиха борбен човек, който не се предава пред всяка срещната трудност.

Какъв сте, когато се влюбите, как изразявате любовта си?
Когато се влюбя предпочитам да прекарвам по голямата част от времето с приятелката ми у дома, в спокойна и наистина романтична и уютна среда, а не на някое публично място, където всички вперват погледи у нас. Обичам да гледаме и филми. Като цяло и в любовта, и в професията съм еднакъв, влагам страст и желание и в двете.

Кое е най-романтичното нещо, което сте правил?
Да подаря на любимата си букет от 100 рози. Имаше и друг случай, когато от входната врата до спалнята бях направил пътека от рози, а на самото легло пишеше "Обичам те, любов моя", също изписано с рози. Като цяло съм доста романтична личност.

8 коментара:

Анонимен каза...

Благодарности за интервюто!Научих още интересни подробности за моят любимец.Относно това,че щял да се жени за Серенай,мисля че е поредната измишльотина на турските медии,търсят сензация.А те двамата не са потвърдили или отрекли,че имат връзка.Имаше слухове,че заедно ще ходят на почивка-оказа се пак лъжа.
Знаете ли откога е това интервю,съдейки по това,че има доста въпроси за "Анадолски орли" май е от 2011-2012 година?
Много ви моля,ако не представлява трудност за вас публикувайте нещо и за Хазал Кая,или някой друг от Огледален свят-Дениз Уур,Баръш Кълъч,Джейда Атеш или Юсуф Акгюн-без значение.
Предварително ви благодаря за вниманието и търпението ако сте ме изчели до края :)

Админ каза...

Здравейте,
Радваме се, че интервюто Ви е харесало и сте научили нови любопитни подробности около любимия Ви акьор! Медиите разпространяват всякакви информации, ту двамата се разделят, ту се събират и ще се женят, истината е, че те (Чаатай и Серенай) най-добре знаят отношенията си. Според последните слухове, двамата си наели вила за 4000 лири наем месечно, в близост до снимачната площадка на проекта, в който участват "Приливи и отливи", даже Чаатай й предложил брак на яхта. Иначе - ще обмислим за още материали и интервюта с актьори от "Огледален свят", преди седмици публикувахме такова и с Гизем Караджа, която обаче се включи само в 3 сезон "Пътят на Емир". Иначе тук ексклузивно съобщаваме, че Хазал Кая ще вземе участие във 2 сезон на проекта ни "Любима турска звезда", който ще бъде осъществен през пролетта на 2015 г. А иначе - да, интервюто е от 2011-2012 г., защото по-актуалните вече бяха публикувани от конкурентите ни. Но смятаме, че и това е интересно и както казвате Вие, има доста интересни подробности от живота на актьора.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Още веднъж и още веднъж искам да Ви поздравя за последователноста и точноста на рубриката с интервюта.Тя е най-очакваната от мен.Ще се радвам,ако ни предоставите още интересни рубрики.Желая Ви спокоен уикенд.

Анонимен каза...

Може ли да дадете линк към интервюто на турски?! Отговорът е ясен: не, защото това интервю не съществува! К'ви 100 рози, к'ви 5 лева?! Чаатай Улусой не е давал такива отговори в нито едно от интервютата си. Как може да си измисляте такива неща и да лъжите читателите! Що за безобразие е това?! И това не Ви е за първи път!

хохо
Н.

Админ каза...

До 4 коментар:
Здравейте,
Преди да говорите небивалици, може би беше редно да потърсите в интернет интервютата на Чаатай. Всъщност това тук е сбор от две, извадени са най-интересните въпроси, ето линкове: http://haftasonu.com.tr/index.php/roportaj/item/632-cagatay-ulusoy-ben-bir-sevgi-arsiziyim.html
https://www.facebook.com/notes/%C3%A7a%C4%9Fatay-ulusoy/%C3%A7a%C4%9Fatay-ulusoyun-go-girl-dergisine-verdi%C4%9Fi-rop%C3%B6rtaj-/141421299262971
Сега доволни ли сте? :D
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Първо, направих си труда и сравних двете интервюта и превода Ви. Наистина много неточности! Хубаво е, че се опитвате да направите нещо за феновете му в България, но поне като правите нещо - правете го като хората!
Второ, не говоря небивалици, а самата истина! Сигурна съм, че не са му задавани въпроси от рода на ''Какъв сте, когато се влюбите, как изразявате любовта си?'' или ''
Кое е най-романтичното нещо, което сте правил?''! Щом сте толкова уверен/а, посочете ми къде в интервюто на турски Чаатай спомена 100 рози, пътека от рози и т.н. Това са пълни измислици, съченени от Вас!


хохо
Н.

Анонимен каза...

Първо, направих си труда и сравних двете интервюта и превода Ви. Наистина много неточности! Хубаво е, че се опитвате да направите нещо за феновете му в България, но поне като правите нещо - правете го като хората!
Второ, не говоря небивалици, а самата истина! Сигурна съм, че не са му задавани въпроси от рода на ''Какъв сте, когато се влюбите, как изразявате любовта си?'' или ''
Кое е най-романтичното нещо, което сте правил?''! Щом сте толкова уверен/а, посочете ми къде в интервюто на турски Чаатай споменава 100 рози, пътека от рози и т.н. Това са пълни измислици, съчинени от Вас!


хохо
Н.

Админ каза...

До 6 и 7 коментар:
Здравейте,
Мислим, че даването на линк към интервютата само по себе си говори, че не сме си измислили нито един от въпросите или отговорите. Да, някои неща са променени, но за да се получи по-добро благозвучие, все пак говорим за превод на два различни езика. А и след като сте толкова запозната с интервютата, които е давал Чаатай, то би трябвало да знаете, че е са му задавани и е отговарял на такива въпроси.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.