Промени през август в програмите на НоваТВ и БТВ


След като излезе програмната тарифа на БТВ за месец август, то днес излезе и тази на втората

по гледаемост медия у нас - НоваТВ. В нея се оповестяват летните ваканции на някои от предаванията на медията, както и повторения на някои американски сериали. Освен това, по БТВ също ще влязат още няколко промени през следващите седмици на месец юли.

Започваме с НоваТВ, които са запълнили програмата си с няколко американски хитови сериали. От август на мястото на документалното предаване на НоваТВ, което се радва на изключително висок рейтинг, а именно "Съдби на кръстопът", започва излъчването на повторението на американския сериал "Клопка" (Crisis). Поредицата на FOX, която съдържа 13 епизода, ще се излъчва всеки делничен ден между 20:00 и 21:00 часа в ефира на НоваТВ.

Също през август ще бъде излъчен последният епизод от премиерния за медията сезон 3 на американския хитов сериал на ABC - "Отмъщението" (Revenge). Той ще бъде показан в обичайния час на излъчване - от 21:00 до 22:00 часа. На негово място от НоваТВ започват излъчването на повторението на друг хитов американски сериал на USA Network - "Тайнствени афери" (Covert Affrairs). Епизоди на сериала ще има всеки делничен ден от 21:00 до 22:00 часа, в ефира на НоваТВ.

От НоваТВ преминаваме към честотите на най-гледаната телевизия у нас БТВ. След като вечерното токшоу на канала с водещ Слави Трифонов - "Шоуто на Слави", излезе в лятна ваканция на 25 юли (петък), на негово място ще се излъчва премиерен сезон на американски сериал. Става дума за четвъртия премиерен сезон на сериала "Менталист: Крадецът на мисли" (Mentalist), който започва от 28 юли (понеделник), с епизоди всеки делничен ден от 22:30 до 23:30 часа.

Освен премиерният сезон на "Менталист: Крадецът на мисли", БТВ ще предложи и още един премиерен сезон на хитов американски сериал. Това е "Безсрамници" (Shameless), който считано от 30 юли (сряда) ще се излъчва от понеделник до петък между 01:00 и 02:00 часа. Премиерният шести сезон на сериала ще замести приключващите епизоди на шести сезон на друг хитов сериал, но турски - "Опасни улици" (Arka Sokaklar), чийто последен епизод ще бъде показан на 29 юли (вторник), между 01:00 и 02:30 часа.

От август от БТВ започват излъчването на нов американски сериал, а именно "Докосване" (Touch), който е сериал на FOX. Той ще се излъчва отново всеки делничен ден от 00:00 до 01:00 часа, на мястото на приключващия 4-ти сезон на "Синове на анархията".

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.