"Самозванка" (La Impostora) - премиерна теленовела от 28 април в 18.00 часа по БТВ Лейди

Една от най-новите и успешни теленовели на компания Telemundo тръгва в ефира на БТВ Лейди в края на месеца!
Взимайки пример от Диема Фемили, която пусна "Бурята" (La Tempestad) миналата есен и БТВ Лейди реши да заложи на наистина съвсем прясно и дори още не приключило в родината си заглавие. Една от най-новите и вълнуващи теленовели на испаноезичната компания Telemundo започва...

Става въпрос за "Самозванка" (La Impostora). Теленовелата наистина е съвсем нова, в САЩ историята започна на 14 януари тази година, като за първи път от много години българска медия закупува латино сериал при излъчени едва 60 епизода. Това наистина е чудесна новина, и дано и занапред от дамската телевизия да изненедват феновете на латиното със най-новите хитове!

"Самозванка" е с участието на Лисет Морелос в главна роля, която последно гледахме в "Аурора" (Aurora). Протагонистът от мъжки пол пък е Себастиан Сурита, познат ни от "Когато се влюбиш" и "В името на любовта". В продукцията участие взимат и още известни и обичани лица като Кристиан Бах (майка в реалния живот на Себастиан Сурита), Мануел Ландета, Маурисио Енао и др.

Историята в сериала се върти около Бланка Гереро - сервитьорка притежаваща невероятната способност да имитира другите по страхотен начин. За да помогне на баща си в труден момент Бланка отива на бал с маски в богато семейство, където да потърси помощ. Именно на бала тя се запознава с Едуардо, който не подозира, че жената зад маската ще стане любовта на живота му. За да помогне на баща си Бланка е наета да проникне в известна фамилия, представяйки се за друга и да разкрие зловещи тайни.

"Самозванка" стартира на 28 април от 18.00 часа по БТВ Лейди. А вие ще гледате ли новата теленовела?

1 коментар:

Анонимен каза...

Iskam da pusnete po btv lady Liceto na drugata.

Предоставено от Blogger.