Протагонистите от "Малката булка" в реалния живот

април 03, 2014
На 7 април в 13.30 часа НоваТВ ще пренесе зрителите в Индия и ще ги запознае с колоритните персонажи от новата драматична приказка "Малката булка". Историята разказва за живота на Шив и Ананди, които са принудени да се оженят още като деца.
Ролите им като възрастни се изпълняват от Сидхарт Шукла и Пратюша Бенерджи. С какво са известни извън новелата и какъв е техният реален живот?

34-годишният Сидхарт Шукла започва кариерата си като модел - през 2005 г. печели титлата Best Model of the World в Турция, а след нея следват участия в телевизионни реклами и първи стъпки в актьорството. Сидхарт е известен и със здравословния начин на живот, който води - ставане рано сутрин, редовни тренировки и вегетариански хранителен режим са сред причините, поради които е един от най-харесваните мъже в Индия. В свободното си време не крие, че се увлича по мода и е истински фен на интериорния дизайн. Спортът също не му е чужд - Сидхарт спортува активно още от ученическите си години, когато играе тенис на маса и футбол.

Най-новото предизвикателство, пред което се изправя екранната му партньорка Пратюша Банерджи, пък е участието в предаването "Индия отвръща на удара". Форматът разкрива борбата на Индия срещу престъпността, представяйки действителни житейски истории и лица, станали жертва на насилие. Именно сериозната тема е причина Банерджи с удоволствие да се съгласи да стане водещ на формата и дори да го определи като "най-добрата възможност, която е имала". Актрисата е лице на тази част от предаването, посветена на насилието върху жени и опитите им да се преборят с него.

Последната новина около двамата актьори е, че в момента те са... съотборници по крикет. Двамата участват в най-популярното събитие в страната - традиционната Лига по крикет (Box Cricket League), която тече в момента (от 23 март до 6 април). В нея 60 звезди от индийския шоубизнес се разделят на отбори и застават един срещу друг. Пратюша и Сидхарт са от един отбор, а Пратюша дори е в ролята на посланик на тима. Крикетът е един от най-популярните спортове в субконтинента - не случайно най-високото крикет игрище в света е именно в Индия. Ежегодно лигата по крикет събира най-известните имена в страната  и се превръща в едно от най-значимите събития.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.