"Любов и наказание" (Ask ve Ceza) с повторение от 3 май, в 18.00 часа по Диема Фемили

От началото на месец май, когато пролетният телевизионен сезон се готви за своя грандиозен финал, изправяйки едни срещу други финалите на най-успешните риалити формати, кабелната телевизия Диема Фемили, която доста често седи зад светлините на прожекторите, готви за зрителите си редица промени в схемата си.
Предстои неочаквана промяна - повторението на "Цената на славата" се отлага и на негово място започва "Любов и наказание", а второто излъчване на италианския "Въпрос на чест" ще претърпи промяна в разписанието си. Освен това предстоят и празнични промени по националните телевизии, по случай деня на труда 1 май и деня на българската армия 6 май.

Започваме с Диема Фемили, която подготвя редица промени в програмната си схема:
Преди седмица съобщихме за завръщането на турската поредица "Цената на славата" от 3 май по Диема Фемили, излъчвайки се всеки уикенд от 18.00 часа. Днес, от ръководството на медията обявиха, чрез обновената си програмна схема, че второто повторение на сагата с Аху Тюркпенче се отлага за неопределен период от време, а на негово място започва най-успешният турски сериал, излъчван някога по Диема Фемили - "Любов и наказание". Третото излъчване на мелодрамата у нас започва на 3 май (събота), замествайки приключващата  тази неделя, 27 април премиерна поредица с участието на Мурат Йълдъръм, Халил Ергюн и Синем Йозтуфан "Голямата лъжа" (Buyuk Yalan). "Любов и наказание" (Ask ve Ceza) ще се излъчва всяка съботна и неделна вечер, между 18.00 и 20.00 часа, като Диема Фемили ще предлага по 2 серии дневно от него, общо 4 за седмица. В него участие в главни роли взимат любимците на зрителите Нургюл Йешилчай ("Вярна на себе си", "Имението с лозите") и Мурат Йълдъръм ("Гордата Аси", "Голямата лъжа") и така феновете няма да се разделят изобщо със своя любимец. Напомняме, че "Любов и наказание" направи своята премиера у нас през есента на 2012 г., през делничните вечери от 22.00 часа, след мащабна PR кампания, включваща дори билбордове из цялата страна, оповестяващи старта на сериала. След това, през 2013 г. бе повторен от НоваТВ, излъчвайки се всеки делничен ден от 12.00 часа. 

Междувременно, отново от 3 май (събота) предстои промяна в излъчването на друго повторение по Диема Фемили, този път обаче италианско. Става дума за "Въпрос на чест" (L'onore e il rispetto), който до тази неделя, 27 април вкл. ще се излъчва всяка съботна и неделна вечер, между 20.00 и 22.00 часа по 2 серии дневно. От 3 май (събота) обаче, криминалната драма вече ще се излъчва всяка съботна и неделна сутрин, между 09.30 и 10.30 часа и вече по 1 серия дневно. Поради това се налага и промяна в излъчването на "Истанбулска приказка" (Bir Istanbul Masali), която от горе-упоменатата дата вече ще се излъчва между 08.30 и 09.30 часа, вече само по 1 серия дневно, а не както до тази неделя, 27 април вкл. по 2. 

Преминаваме на честотите на НоваТВ, която подготвя промени по случай деня на труда 1 май и деня на българската армия 6 май:
На 1 май (четвъртък), когато честваме деня на труда по НоваТВ не предстоят кой знае какви промени. Ще бъдат излъчвани всички дневни сериали - "До последен дъх" (11.30 часа), "Малката булка" (13.30 часа) и "Мелодията на сърцето" (15.00 часа). Единствената промяна, която е приложена за този ден е, че няма да бъде излъчено издание от танцовото състезание "Dancing Stars 2014", а вместо него от 20.00 часа ще бъде показана лентата "Мисията невъзможна 2". 

На 5 май (понеделник), в навечерието на деня на българската армия или Гергьовден, също предстоят празнични промени в програмната схема на синята телевизия. И в този ден ще бъдат излъчени всички дневни сериали - "До последен дъх", "Малката булка" и "Мелодията на сърцето", но този път с промени в разписанията си. В показването на криминалната сага с Кенан Имирзалъолу промяна няма да има - тя ще се излъчи в редовното си разписание между 11.30 и 13.00 часа. В 13.30 часа обаче няма да стартира индийската приказка за Ананди и Джагдиш, а игралният филм "Островът на съкровищата". "Малката булка" ще започне извънредно в 15.30 часа и в този ден няма да бъдат излъчени 3 както обикновено, а само 2 епизода - до 16.30 часа. Точно тогава извънредно започва "Мелодията на сърцето", продължаващ до 17.30 часа. В този ден няма да бъдат излъчени следобедна емисия на "Новините на Нова", както и издание от "Часът на Милен Цветков". Няма да бъде показано и издание от шоуто за превъплъщения "Като две капки вода", като на негово място от 20.00 часа ще бъде показана лентата "Мисията невъзможна 3". 

На връх деня на българската армия, когато имен ден празнуват хората, носещи имената Георги, Гергана и др., промените в програмата на НоваТВ са абсолютно същите, както изминалия ден - от 13.30 часа ще бъде излъчен игрален филм, "Малката булка" и "Мелодията на сърцето" започват съответно от 15.30 и 16.30 часа, а издание на "Dancing Stars 2014" няма да бъде излъчено (вместо него от 20.00 часа започва лентата "Прецакването"). 

5 коментара:

Анонимен каза...

Много се радвам за Любов и наказание с Нургюл.Обожавам този сериал.

Анонимен каза...

В сравнение с Цената на славата е за предпочитане,но да си призная очаквах Гордата Аси...

Анонимен каза...

И аз мисля,че далеч по-добре щеше да бъде ако бяха излъчили повторениие на "Гордата Аси"

Анонимен каза...

Така е,но кой ни слуша нас:)Доколкото знам Гордата Аси са го давали 2-3 пъти,но аз го преоткрих последния и за мен той е много по-хубав от някои други,които вече ги дават за десети път

Анонимен каза...

"Така е,но кой ни слуша нас:)"

Koi ne vi slyshabe 6 godini samo po vashiq zadnik se xodi,fenovete na tyrskoto

Предоставено от Blogger.