"Опасни улици" (Arka Sokaklar) се завръща от 7 май, в 13.30 часа по БТВ

април 25, 2014
От началото на предстоящия месец май, предстоят няколко промени в следобедната програма на най-гледаната българска телевизия БТВ.
Завръща се най-гледаният турски криминален сериал у нас "Опасни улици", предстои и промяна в разписанието на индийския "Цветовете на любовта". По БТВ Лейди също предстоят промени - започва новият чешки сериал "Светлина в тунела", предстоят и повторения на "Хелкетс" и "Ангелите на Чарли". 

Започваме както обикновено с най-голямата частна телевизия у нас БТВ:
На 30 април (сряда) ще бъде излъчена последната към този момент серия от най-успешния хърватски сериал, излъчван някога у нас "Изборът на Лара" (Larin Izbor). Промяна в излъчването й няма да има - тя ще бъде показана в обичайното си разписание, между 13.30 и 14.30 часа, с 45-минутен епизод. 

Считано от 7 май (сряда), седмица след прекъсването на "Изборът на Лара", започват най-новите епизоди от най-обичаната турска криминална сага у нас, а и в Турция "Опасни улици" (Arka Sokaklar). Епизодите от най-новия сезон ще се излъчват на мястото на прекъсната хърватска сага - всеки делничен следобед, но от 13.30 до 15.00 часа, а не между 13.30 и 14.30 часа, с продължителност на епизодите от около 72 минути без рекламните паузи (90 с тях). Напомняме, че последното излъчване на "Опасни улици" бе през изминалото лято, в разписанието, в което ще се показва и сега, от 7 май - между 13.30 и 15.00 часа. 

Именно заради старта на продължението на "Опасни улици", най-гледаният дневен сериал у нас, а именно индийската приказка "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka... Bidaai), ще претърпи промяна в разписанието си. Считано от 7 май (сряда), от многосерийната любовна история за Садна, Алек, Рагини и Ранвир вече ще бъдат показвани по 3 двадесет-минутни серии, а не както до 30 април (сряда) вкл. по 4, между 14.30 и 16.30 часа. Именно заради това, тези 3 серии ще бъдат показвани вече с 30 минути по-късно - от 15.00 часа. Първата ще започва в 15.00 и ще завършва в 15.30 часа, втората - в 15.30 и 16.00 часа, и третата - в 16.00 и 16.30 часа. 

Продължаваме с промените в програмната схема на розовата медия от семейството на bMG - БТВ Лейди:
Считано от 13 май (вторник) започва най-новият чешки сериал в българския ефир, а именно "Светлина в тунела" (Světla Pasáže). Той ще се излъчва всяка делнична сутрин, считано от горе-упоменатата дата, между 09.30 и 10.30 часа, замествайки повторението на турската продукция "Времето лети". 

От 10 май (събота) пък започват повторенията на два хитови американски сериала - "Хелкетс" и "Ангелите на Чарли". Първият ще се излъчва всяка съботна и неделна сутрин, между 06.00 и 08.00 часа, замествайки чешката поредица "Редакцията" (Redacke), а вторият - всяка съботна и неделна вечер, между 22.00 и 00.00 часа, замествайки американския "Пан Ам" (Pan Am). 

8 коментара:

Анонимен каза...

7 mi sezon na OPasni ulici li zapochva

Анонимен каза...

да, 7 сезон той е 66 епизода от 313 до 378 :) нито повече нито по-малко :)

Анонимен каза...

какво става с Изборът на Лара?

Анонимен каза...

кака Лара ще ходи да пасе на село лятото и ще бъде заета съжалявам много фенове на Лара :)

Анонимен каза...

Това сериозно ли,ами Изборът на Лара ще е свършил или пюк ще го спрете,не го спирайте една сапунка да ми предизвка интереса и а сега да я спрете преди да е свършила и то пак заради турски пфу.

Анонимен каза...

така искам да фалиратее. да се махате и да ви няма повече. Всяка сутрин като се събудя си казвам "ах дано да е дошъл деня, в който тези крастави пръчове от "ТУРСКИ сериали в българия" да са закрили мижавия си блог" _)_

Анонимен каза...

Ще се излъчва 6-ти сезон.

Анонимен каза...

Kakvo da se ochakva ot btv,porobenata musolmanska televiziq,prodajnicite im dolni gadni

Предоставено от Blogger.