Малките актьори Авика Гор и Авинаш Мукхерджи от големия сериал "Малката булка"

април 24, 2014
Преди половин месец у нас стартира най-новата индийска поредица "Малката булка" (Balika Vadhu), като за отрицателен период, двамата малки актьори, изпълняващи и главните роли в продукцията - Авика Гор (Ананди) и Авинаш Мукхерджи (Джагдиш) се превърнаха в истински звезди.
В реалния живот тези две роли се оказват ключови за младите таланти. И двамата се превръщат в истински любимци както в страната си, така и в чужбина - печелят множество награди, не пропускат да се изявят в света на модата и дори предизвикват сериозен интерес в Ню Йорк. 

Дете-чудо - така започват да наричат Авика Гор след превъплъщението й в образа на 8-годишната Ананди. През годините тя печели почти всички отличия на Индийските награди, сред които най-добро детско изпълнение, поддържаща роля, популярно дете-актьор и други. В момента Авика участва в някои от най-нашумелите индийски сериали, както и в най-касовите филми на Боливуд. Любопитно около 17-годишната днес звезда е, че като дете участва и в няколко модни шоута, а през 2007 година печели "Best Model Award" на "Седмицата на модата" в Лакми. 

С опит в света на модата е и екранният й партньор Авинаш Мукхерджи в ролята на малкия Джагдиш. Въпреки изявите си като рекламно лице на различни марки обаче, истинската му страст се оказва актьорството - когато за първи път застава пред камерите, той е само на 6 години. Първата роля за малкия Авинаш се оказва едно от най-сериозните му предизвикателства - той трябва да изиграе мюсюлманско момче и да говори на езика урду, който въобще не познава. Като истински професионалист обаче успява да се справи блестящо. Талантът му се разкрива с пълна сила именно в сериала "Малката булка" - за ролята той е избран след кастинг между 12 момчета, някои от които доста по-известни и опитни актьори. Именно превъплъщаването му в образа на Джагдиш се оказва истински трамплин за актьорското му израстване – за ролята си в поредицата е отличен с приза за новоизгряваща звезда на индийските телевизионни награди през 2009 година, хората започват да го спират по улицата, за да му искат автографи, и дори се появява клуб на почитателите му.

Като истински звезди посрещат Авика и Авинаш и в Ню Йорк преди няколко години, където са поканени за старта на телевизионния канал Aap Ka Colours. И двамата остават изключително учудени от факта, че мнозина ги разпознават и дори ги спират за автограф по улиците. Освен със звездното си посрещане, Авика и Авинаш запомнят посещението си в Голямата ябълка и с още нещо - именно в Ню Йорк за първи път виждат сняг на живо.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.