"Любов и предателство" (Los Gavilanes) - от 21 март, в 17.00 часа по БТВ Лейди

След като преди седмици дамският канал от семейството на bTV Media Group обяви, че тази пролет в ефира на медията стартират два премиерни за България латиноамерикански продукции, то заглавието на първата вече е ясно!

Първата "премиерна" за тази година латиноамериканска теленовела е "Любов и предателство" (Los Gavilanes), римейк на хитовата продукция "Трима братя, три сестри" (Pasion de Gavilanes) от 2010 г. Думата "премиерна" е поставена в кавички, тъй като истинската премиера на сериала у нас бе направена преди години по вече несъществуващата Zone Romantica. Епизодите от "Любов и предателство", които са едва 26 ще се излъчват всеки делничен следобед, между 17.00 и 20.00 часа, считано от 21 март (петък). Макар, че ще бъдат по-малко на брой от обикновеното, продължителността им също ще бъде по-голяма. Това означава, че една ще бъде с времетраене от около 90 минути (без рекламните паузи), а не както е при повечето останали латиноамерикански поредици от по 45 минути. Важно е да отбележим, че считано от 24 март (понеделник) ще започнат да се предлагат повторения на "Любов и предателство" - всеки делничен ден, между 17.00 и 18.30 часа, преди поредния нов епизод. 

През 2010 г. Telemundo Internacional, Antena 3 и Endemol (тогава Гестмюсик) обединяват сили с амбициозната задача да направят римейк на една от най-успешните теленовели в Колумбия и света - "Трима братя, три сестри" (Pasion de Gavilanes, 2003). Новата продукция трябва да е адаптирана специално за испанския пазар и, макар и базирана на оригиналната история, завладяла милиони зрителски сърца, да предложи нови сюжетни линии и съвременна атмосфера. Така се ражда сериалът "Любов и предателство" (Gavilanes, 2010), който прави фурор още с първите си няколко епизода в Испания и заема лидерското място в prime-time-а на испанските телевизии. 

Втората премиерна за България теленовела по БТВ Лейди ще замести "Любов и предателство", поради факта, че ще стартира в края на април (по информация на БТВ Лейди) и, че първият се състои от само 26 епизода, които ще бъдат излъчени точно за около месец и една седмица. 

3 коментара:

Анонимен каза...

A tozi serial drugata sapruga kakav e po narodnost?

Анонимен каза...

Това е американски минисериал който ще се излъчва по Нова събота и неделя от 12.00.

Анонимен каза...

За мен този нов римейк на сериала "Трима братя,три сестри "ще бъде много интересен очаквам го с нетърпение

Предоставено от Blogger.