"Д-р Зоуи Харт" (Hart of Dixie) - подаръкът на БТВ Лейди към дамите по случай 8 март

По случай женския празник БТВ Лейди ще подари на зрителите хитовия сериал "Д-р Зоуи Харт" (Hart of Dixie) - от 8 март, всяка събота и неделя от 22.00 часа.
В главната роля е Рейчъл Билсън, звезда от хитовия сериал "Ориндж Каунти". Зрителите на БТВ Лейди ще видят Рейчъл в образа на д-р Зоуи Харт - нюйоркчанка, която е устремена единствено към сбъдване на голямата си мечта - да стане кардио хирург. Нещата обаче се объркват и Зоуи получава предложение да работи като общопрактикуващ лекар в малкото градче Блубел.

Току-що завършила медицинския университет в Ню Йорк, тя е принудена да приеме да работи в малка частна практика в малък град в щата Алабама заедно с д-р Уилкъс. Пристигайки в малкото провинциално градче Блубел, нейните планове се объркват, когато разбира, че докторът е починал. Нещата се усложняват допълнително от отношението на местните южняци, които се отнасят към нея по много недружелюбен начин.

Животът на Зоуи става още по-сложен, когато се оказва, че трябва да работи с партньора на д-р Уилкъс - Брик Брийланд (Тим Мейстън). Той гледа подозрително новодошлата лекарка, тъй като вижда в нея конкуренция. За да оцелее в малкото градче, нюйоркското момиче трябва да привлече част от пациентите на Брик в своята практика. Зоуи се сдобива със съюзници в лицето на кмета - Левон Хейс - бивша футболна звезда, съседа й Уейд Кинсела и годеника на Леман Брайланд, по-голямата дъщеря на конкурента й, младият адвокат Джордж Тъкър. 

По време на борбата за себедоказване, любовният живот на лекарката не остава по-назад. Заформя се любовен триъгълник между Зоуи, Уейд и Джордж, а нюйоркчанката е раздвоена между лошото момче и младия адвокат. Д-р Харт ще научи уроци, които не е подозирала, че може да получи в малък град като Блубел.

Как ще оцелее Зоуи Харт в недружелюбния Блубел, зрителите на БТВ Лейди ще разберат от премиерния за България сериал "Д-р Зоуи Харт" - от 8 март, всяка събота и неделя от 22.00 часа. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.