"Личен коментар": първи впечатления от "Къртицата 2: Разтърсване"

Здравейте, приятели,
След близо двумесечна почивка аз, Ади Любенова се завръщам в екипа на СЕРИАЛИ в България. От днес, всеки четвъртък аз ще бъда вашият гид в света на "Къртицата 2", припомняйки Ви подробно какво се е случило в предаването седем дни назад, а и естествено - изразявайки мнението си по определени въпроси.

На 24 февруари, миналия понеделник бе даден стартът на втори сезон на най-мащабното риалити предаване правено у нас "Къртицата". В шоуто се включиха 18 участници - 6 популярни и 12 обикновени граждани. Само след седмица и половина, от шоуто поради интересни и неочаквани ситуации, извън регламента, отпаднаха двама от участници - един от виповете и един от гражданската квота.

Миналия петък, 28 февруари бе проведен първият елиминационен тест в "Къртицата 2: Разтърсване". На него се яви поп-фолк певицата, добила популярност след участието си и класирането си на трето място в първия сезон на "Гласът на България" Роксана. Ден по-рано, в четвъртък, 27 февруари тя бе заподозряна от зрителите за къртица, след като за малко да провали предверието на голямата битка, в което трябваше да изсипе върху главата си в продължение на минута и малко всякакви насекоми, като червеи, хлебарки и т. н. Нейна подкрепа тогава и може би причината, поради която емоционалната ромка не се отказа бе световно-известния бивш уелски футболист и в момента холивудска звезда Вини Джоунс, който тогава влезе в двореца. Срещу Роксана на елиминационния тест се яви меко казано "черната овца" в базата Екатерина, която събра към себе си цели 13 копия от участниците. Причините, поради, които те я номинираха бяха, че Кети е и психически и физически слаб участник, след като провали първата мисия със скорпионите. Но може би не това бе причината тя да се окаже най-номинираният участник в историята на формата у нас. Своенравният й характер и твърде многото говорене явно не се понравиха на участниците и решиха, че тя трябва да се изправи на елиминации срещу Роксана.

След като елиминационния тест бе решен от Роксана и Кети, Андрей съобщи, че Роксана е дала повече верни отговори и продължава, а Кети по-малко и отпада. Секунди след това обаче поп-фолк певицата скандално обяви, че напуска шоуто по собствено желание, въпреки, че ще трябва да плати голяма неустойка и да изгуби хонорара си. Така, автоматично и неочаквано, загубилата в елиминационния тест Кети продължи в шоуто. Да се върнем обаче на Роксана - след като слезе в студиото при Иван и гостите на вечерта, се оказа, че може би причината поради, която певицата напуска "Къртицата 2" е, че е бременна. Тя обаче не потвърди това, въпреки, че стана ясно, че преди дни си е направила тест за бременност. Продуцентите решиха, че Рокси няма да получи неустойка. Тя обяви и, че не е къртицата тази година.

След като българката, живяла във Виена Екатерина автоматично спечели в елиминационния тест, тя бе вкарана в едноседмичен изолатор, с много по-лоши условия за живеене, отколкото в базата. Изненадващо, на Кети й хареса повече отколкото в двореца, тъй като тук е сама и няма с кой да спори и да бъде нежелана. Предизвикателства обаче има и за нея - във вчерашния епизод тя получи предложение, според което трябва да живее за 48 часа със 6 змии, за да напусне преждевременно изолатора и да се върне в базата, където не я желаят, но пък условията за живеене са много по-добри. След много размисли, Кети се съгласи, привлечена от добрите условия за живот, чакащи я в двореца.

Време е да се прехвърлим в същинския живот в "Къртицата 2: Разтърсване". Още в първите дни след влизането на участниците в базата се роди нова любов - между атлетичния Борислав и екзотичната танцьорка Индира. Първоначално всичко вървеше като по вода, като двамата дори обявиха в ефир, че между тях се е случвало и нещо повече. Тази любов обаче се оказа мимолетна, след като Борислав започна да флиртува с модела от "Следващият, моля!" Бориса, с която обаче удари на камък. В момента отношенията между Индира и Борислав са охладени и обтегнати. В момента се заформя още една нова любов - между охранителя Емил Каменов и крехката физически, но силна психически Гергана. При тях обаче все още не се е стигнало до признаване на любов един към друг, така, че все още е рано да говорим за това.

След мача на отборите на бившите футболисти Вини Джоунс и Илиян Киряков, в който победител с 3:0 се оказа този на българската легенда, тежко пострада един участник от гражданската квота - оперният певец Стоян Бончев. След неволен удар от Емил Русев, певецът получи тежка травма на крака си, поради, която напусна "Къртицата 2" завинаги. Така Стоян става вторият отпадащ участник от шоуто, заедно с Роксана. Участниците в момента са 16, като в петък вечерта, когато ще бъдат проведени вторите елиминации във формата ще отпадне още един състезател.

През изминалата седмица бе оставен и първият жокер в базата, свързан със самоличността на къртицата. Това беше руса перука, изтълкувана по много начини. Някои я свързаха с Ивайла Бакалова, тъй като сестрата й близначка е руса. Други пък я изтълкуваха с Христина Тушева и Илиян Киряков, които в момента са руси, и с Бориса, която преди е била руса. Трети пък решиха, че има нещо общо със семейство Русеви - Емил и Христина, които имат верига салони за красота и във фамилиите им се състои думата "рус", получавайки се "РУСеви". Четвърти пък я свързаха с Александър Сано, чийто прякор е "Косъма".

Днес няма да изразя мнението си, тъй като все още впечатленията ми за участниците не са напълно ясни и пълни. Другата седмица обаче очаквайте истински обширен коментар около участниците, събитията и елиминациите в "Къртицата 2: Разтърсване"!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.