СЕРИАЛИ в България на 3 години!

Здравейте, драги читатели!
На днешната дата, 28 февруари (петък) най-добрият блог за теленовели и сериали в България - СЕРИАЛИ в България, навършва 3 години от създаването си.

На днешната дата преди 3 години започна работата на блога. Първоначално сайта бе създаден на платформата alle.bg, представяйки повече от половин година авторски написани резюмета към излъчващите се и излъчилите се теленовели и сериали в България. На 1 ноември 2011 г., сайта започна да предлага ежедневно информация свързана с новостите по водещите национални и кабелни телевизии. На 1 декември 2011 г. бе даден старт на сегашния блог. В продължение на един месец новините се публикуваха паралелно в сайта от alle.bg и в блога в Blogger. С идването на новата 2012 г., работата на сайта премина изцяло в блога и първият бе официално закрит.

След като направихме равносметка на това от къде сме тръгнали, смятаме, че е редно да преминем на това какво сме сега. В момента СЕРИАЛИ в България се радва на изключително голяма популярност в интернет пространството, привличайки по близо 500-600 посещения и около 1500 имперсии дневно. Няколкократно блога е заемал първото място. С годините СЕРИАЛИ  в България се превърна в предпочитана марка за онлайн потребителите, от която да научават всички новости по водещите национални и кабелни телевизии. 

През тези 3 години, СЕРИАЛИ  в България разви и наложи успешно десетки свои проекти и рубрики, сред които са "СЕРИАЛИ в България: Телевизията", "Огнено сърце": Продължението, "Любима латино звезда", "Любима турска звезда", "Най-ексклузивните новини за ... г.", "Български телевизионни награди", "Личен коментар" и други. 

С годините, СЕРИАЛИ в България ставаше и обект на нападки, завист и злоба от страна на конкуренти блогове и сайтове. През лятото на 2013 г., по възможно най-долния начин репутацията ни беше опетнена от дотогавашните ни партньори от Теленовелас Новини. През годините имахме конфронтации и с вече несъществуващия блог TV and Hobby, но въпреки това през последните месеци от тяхното съществуване поддържахме добри отношения. 

Сега сме партньори с Telenovelas Chismes, които не спират да информират читателите си за всичко най-ново свързано с любимите им латиноамерикански актьори, с най-добрия блог за телевизия Television BG и със сайта за американски сериали TVseries Bulgaria.

Благодарим на всички наши читатели, които през изминалите 3 години не спираха да ни подкрепят и в хубавите, и в лошите моменти! Без Вас нямаше да успеем да се наложим като най-добрият блог за теленовели и сериали в България!

8 коментара:

Анонимен каза...

Честит рожден ден!! :))

Анонимен каза...

Ne ste nai-dobriq blog ,shtoto Telenovelas news imat nad 1 000 poseshteniq ... kogato imate poveche ot tqh kajete .. ne ednokratno .. vinagi!!! Ama ne mojete zashtoto TELENOVELAS NEWS SA PO-DOBRI OT VAS!!!

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви!
Леки и успешни дни и Честита Баба марта! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Нима сте толкова елементарни, за да мислите, че качеството и работата на блога се оценява по дневните посещения? Всички виждат кой е по-добрият блог от двата, кой се развива повече, кой информира повече, чий дизайн е по-добър, чии публикации за новостите в ефира са по-добрите...
Леки и успешни дни и Честита Баба Марта! :)

Анонимен каза...

В началото ми харесвахте повече и наистина бяхте по-добри от Telenovelas News но вече рядко поствате и като постнете то е две изречения, преди всеки ден имаше по някоя нова рубрика.

Анонимен каза...

Честир Рожден Ден!Страхотни сте и се радвам ,че ви има и ви благодаря най-вече осъществихте желанието на хиляди зрители за рподължението на любимият ни сериал"Огнено Сърце".Продължавайте напред и успешни проекти!

Анонимен каза...

Честит рожден ден!Тъкмо бях започнала да се разочаровам от Вас и Вие ме изненадвате с прекрасни новини за предстоящата Ви работа.Искренно се радвам и от сърце Ви пожелавам успех в начинанията Ви и връщане на лидерското място.Бяхте далеч по-добри от Теленовелас и съм сигурно че пак ще станете.Бъдете здрави,румени,засмени.Честита баба Марта!

Анонимен каза...

Ще публикувате ли статии и интервюта с турски актьори?

Анонимен каза...

Честит рожден ден!Бихте ли ми казали къде мога да чета информация за турски сериали и актьори?

Предоставено от Blogger.