"Личен коментар": последни събития в базата на "Къртицата 2: Разтърсване"

Здравейте, приятели!
Четвъртък е, което подсказва, че днес за четвърти пореден път ще разгледаме и обсъдим обстойно заедно последните събития от базата на шоуто "Къртицата 2: Разтърсване"!
През изминалите 7 дни се случиха изключително много интересни и интригуващи събития, като например поредните преддверие и голяма битка, четвъртите номинации на участнициите и елиминационен тест, както и скандални разкрития и дори заплахи за съд.

Започвам с отразяването на последните събития от базата на "Къртицата":
Миналият петък се проведе четвъртото за сезона преддверие във формата. В него останалите 15-те участници бяха разделени на 3 отбора, всеки включващ по 5 състезатели. За всеки един от тях бе приготвена порция от най-лютите чушки. Преди той да ги изяде, водещият задаваше въпроси, на които ако участникът отговори правилно ще бъде олекотена задачата му, ще трябва да изяде само половината от порцията си. Някои отговориха правилно и бяха подлютени по-малко, други пък отговориха грешно и изядоха цялата си дажба. В крайна сметка обаче, преддверието се оказа успешно и времетраенете, с което участниците разполагаха за битката на голямата арена на следващия ден бе по-дълго с цяла половин минута, или 30 секунди.

В края на вечерта в петъчното живо издание, водещите обявиха, че първият участник, който ще се бори за оцеляване в "Къртицата 2" на следващия ден заедно с номинирания от групата е екзотичната танцьорка Индира. Отново изненадващ бе вотът на зрителите, според които тя е Къртицата. Възможна е и тезата за наказателен вот, заради постъпките на бившата участничка в "Survivor", която през целия си период до този момент винаги бе в центъра на големите скандали в шоуто. 

На следващата вечер, извънредно в събота бяха проведени голямата битка на арената, номинациите на участниците за Къртица, както и поредния елиминационен тест. Започвам по ред - с битката, която тази седмица бе озаглавена "Земя-Въздух". В нея 15-те участници бяха разделени на 3 отбора, всеки включващ по 5 състезатели, като те оставаха в същия състав, както при преддверието. В нея супер-героите трябваше да изберат един от тях, който да мине през подвижен мост, намиращ се на десетки метра над земята и то при лоши метеорологични условия. В първия отбор това бе Индира, във втория - Александър-Сано и в третия - Бориса Тютюнджиева. Останалите 4 участници трябваше да минават през различни препятствия, носейки тежки греди, които им служеха за мост при някои от трудностите. В крайна сметка битката бе спечелена от групата с резултат 2:1. Така 4000 лева отидоха в бюджета на Къртицата, а 8000 в този на групата. 

На номинациите на участниците след голямата битка на арената, най-заподозрени или по-точно най-недолюбвани състезатели се оказаха Емил Русев (8 копия), Виктория Джумпарова (3 копия) и Георги, Емил Каменов, Костя и Христина Русева (1 копие). В крайна сметка номинирания от участниците за Къртица бе Емил Русев, който в края на вечерта се изправи на елиминационен тест срещу Индира. След задаването на всички 10 въпроса, свързани със самоличността на Къртицата, водещия Андрей обяви, че участникът дал повече верни отговори на теста е Емил Русев, който отива за втора поредна седмица в изолатора, а Индира отпада от шоуто. След като слезна на сцената при Иван, тя сподели, че не е Къртицата, превръщайки се в четвъртата жертва на предателя. 

Интересен конфликт между моделката Бориса Тютюнджиева и звездния бодигард Емил Каменов се случи преди номинациите на участниците в събота вечер. След като преди седмици се случи скандал в базата, в който главни участници бяха Бориса и Марина, разярения монтански образ сподели на съотборниците си, че преди години е видял как Бориса има интимни отношения с голяма холивудска звезда, най-вероятно Силвестър Сталоун. По време на живото издание, след излъчването на въпросния материал, Бориса заяви, че ще съди Емил Каменов за клевета и опетняване на името. Какво се случва в момента по въпроса предстои да разберем. 

Друга скандална новина, излъчила се онзи ден (вторник) по време на daily епизода, бе обявяването на тайната на Емил Русев от самия него в изолатора. Той съобщи, че според него Къртицата е бившия футболист Илиян Киряков, а не спекулираните до този момент Бориса Тютюнджиева и Христина Русева. Той сподели, че за втора седмица в елиминационния тест играе с него и както ясно се вижда, за втора седмица оцелява. Дали обаче Емил Русев казва истината, за да спрат останалите участници да го номинират с аргументите, че знае кой е предателя и ще им помогне да го открият, или лъже, за да прикрие истинската Къртица не е ясно. 

Дойде време за четвърта поредна седмица да изряза мнението си по повод последните събия в базата на "Къртицата 2":
С всеки изминал ден подозренията ми за това кой е Къртицата се променят между няколко участници. Както може би знаете от миналото издание, подозренията ми дотогава падаха към членовете на семейство Русеви, главно Христина и моделката Бориса Тютюнджиева. Сега обаче, след всичките тези скандали, в повечето, от които те са главни герои се замислям за това, защото със сигурност от продукцията няма да набиват на очи предателя в базата, включвайки го в скандали, а напротив - чрез тях ще го прикриват и отклоняват вниманието на зрителите от него. Мислейки осъзнавам, че наистина може би Къртицата е Илиян Киряков, тъй като той се слива с останалите участници, не излиза наяве много-много, не попада в скандали и в обективите на камерите, именно както миналогодишната Къртица Кирил Ефремов. А и връщайки се назад, абсолютно всички жокери водят към Илиян - русата перука с това, че той е рус; тениската със знамето на САЩ с мача през 1994 г.; списанието със статията за Вини Джоунс с това, че холивудската звезда покани Илиян на посещение в дома му след приключването на шоуто. 

А според Вас кой е Къртицата?

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.