Най-успешният индийски сериал "Малката булка" завладява ефира на НоваТВ от 7 април

Малката Ананди е само на 8 години, когато семейството й я дава за съпруга в богат индийски род, слагайки край на детството й, оставяйки непоправими следи в живота й.
Така започва историята на най-успешния индийски сериал "Малката булка", чиято премиера в родния ефир зрителите ще видят от 7 април от 15.30 часа по НоваТВ.

За "Малката булка" казват, че е емоционален портрет на изпитанията, през които преминават децата, принудени да сключат брак в името на традицията и да носят последиците дълго след това. Натоварен със  силни социални послания, сериалът е вдъхновен от истинска история - тази на майката на индийския писател Пуренeду Шекхар, дадена за съпруга на 15 години. Оказва се, че комбинацията от социална злободневност и вълнуващо пресъздадени житейски образи е изключително печеливша формула. Днес "Малката булка" е един от най-успешните сериали в страната на свещената река. Поредицата е носител на най-престижните награди в индийската телевизионна индустрия, а успехът й дори излиза извън границите на родината - историята на Ананди постига изключителни успехи в страни като Македония, Сърбия, Черна гора и страни от Близкия изток. Първият епизод на сериала е излъчен през далечната 2008 г. -днес, 6 години по-късно, сериалът продължава да вълнува зрителите и има зад гърба си впечатляващите над 1 500 епизода.  

Действието на "Малката булка" се развива в селския район на Раджастан и проследява изпълненото с трудности пътешествие на едно момиче-булка от детството към живота на жена. Омъжена едва на 8-годишна възраст за също толкова малкия Джагдиш, Ананди навлиза в един нов свят, отчужден и объркан. Откъсната от радостта на детството и семейството си, тя трябва да приеме и да се приспособи към своето ново семейство от непознати, към новите отношения в него, както и да се примири с ролята си на приятелка, любовница и майка, докато все още формира личността си и търси своя път в живота. 

Младата Ананди се играе от Авика Гор, която благодарение именно на тази своя роля става изключително популярна. През годините тя печели почти всички отличия на Индийските награди, сред които най-добро детско изпълнение, поддържаща роля, популярно дете-актьор и други. 

Интересен е актьорският състав и в своите зрели години - в ролята на порасналата Ананди се превъплъщава Пратюша Банерджи (Pratyusha Banerjee), която в Индия е истински риалити герой - през изминалата година тя участва в седмия сезон на "Big Brother", а преди това беше на сцената на индийския "Dancing Stars". По нейните стъпки тръгна и екранният й партньор Сидхарт Шукла (Siddharth Shukla), който излезе на сцената на "Dancing Stars" също  миналата година. Сидхарт обаче е известен не само с изявите си на малкия екран - той започва кариерата си като модел и дори завоюва първото място в конкурса "Best Model of the World", провел се в Турция през 2005 г. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.