"Цвете от изтока" (Sahra) замества "Край или начало" от 17 февруари по НоваТВ, "Голата истина" по БТВ пада от екран

През следващата седмица феновете на турските сериали ще бъдат зарадвани, а тези на комедийните предавания неприятно изненадани.
Предстои ново повторение на отдавна (или не чак толкова) излъчен турски сериал, както и падането от екран на едно от може би най-неуспешните комедийни предавания, създавани някога.

Започваме по традиция с най-голямата частна медия у нас - БТВ:
След като преди седмици главният изпълнителен директор на bTV Media Group Вики Политова бе сменен от Павел Станчев и след напускането на знаковите за БТВ лица Люба Ризова и Виктория Бехар, предстоят още рокади в ефира на телевизията. Този път не става дума за водещ или човек от вътрешния екип, а за цяло предаване. Най-неуспешното за медията комедийно шоу правено някога "Голата истина" ще бъде излъчено за последно в ефир този петък, 14 февруари, между 23.30 и 00.00 часа, както обикновено. Причината, поради която предаването с водещи Любо Нейков и Ели Гигова се сваля от ефир е изключително ниският рейтинг на шоуто, отчетен в последните месеци, както и некачествеността му спрямо прекия си конкурент "Господари на ефира". Новината за свалянето на "Голата истина" от екран, новият CEO на БТВ Павел Станчев е съобщил на водещия и продуцентът на предаването Любо Нейков навръх рождения му ден.

Питате се какво ще замести "Голата истина" от следващия понеделник, 17 февруари? Със сигурност късния prime-time на БТВ вече ще бъде запълнен с по-качествена и интересна продукция. Считано от горе-упоменатата дата, заместник на падащото от екран "забавно" предаване ще бъде комедийният ситком "Двама мъже и половина" (Two and a half man). Епизодите от 9 сезон ще се излъчват всяка делнична вечер, между 23.30 и 00.00 часа. Излъчването им ще започне от 11 епизод. 

Друга важна рокада, обявена буквално вчера съвсем неочаквано, е напускането на дългогодишния водещ на БТВ и най-успешното публицистично предаване "Нека говорят..." - Росен Петров. Снощи, минути преди изданието да приключи, по време на гостуването на лидерът на ПП "България без цензура" и бивш директор в ТВ7 Николай Бареков, водещият на "Нека говорят..." се сбогува със зрителите, обявявайки, че от този момент (т. е. вчера) се присъединява към партията на бившия си колега и вече сегашен съпартиец Николай Бареков. 

В програмната схема на БТВ за следващата седмица, предаването "Нека говорят..." фигурира, без промяна в разписанието си - неделя, 16.00-19.00 часа. Към момента не е ясно кой ще замести Росен Петров като водещ на публицистичното токшоу. Екипът ни изпрати запитване до PR отдела на bMG, получавайки отговор, че съвсем скоро ще разберем кой ще бъде новият водещ на "Нека говорят...". 

Преминаваме на честотите на втората по големина телевизия у нас - НоваТВ, която подготвя изненада за феновете на турските поредици:
Този петък, 14 февруари ще бъде излъчена финалната серия от повторението на един от най-рекламираните турски сериали "Край или начало" (Son). Кулминационната серия от продукцията с участието на Игит Йозшенер, който познаваме от сериалите "Мелодията на сърцето" и "Езел", ще бъде излъчена без промяна в разписанието - между 11.30 и 13.00 часа. Причината за така бързото приключване на повторението на "Край или начало" е следната: сериала се състои от около петдесет 45-минутни епизоди. Повторението му обаче е с по-голяма продължителност - от около 72 минути. Именно заради това продукцията приключва след по-малко от месец излъчване по НоваТВ.

Считано от следващият понеделник, 17 февруари започва поредното повторение на отдавна направилата премиера у нас турска мелодрама "Цвете от изтока" (Sahra). Напомняме, че продукцията на KanalD се излъчи за последно в ефира през изминалото лято през уикенд-следобедите по Диема Фемили. Повторението на поредицата ще се излъчва всеки делничен обед, между 11.30 и 13.00 часа, този път по НоваТВ. 

7 коментара:

Анонимен каза...

koga shte svarshat ezel,drugite ot4aani saprugi i angeli paziteli?

Анонимен каза...

ангели пазители свършва на 7 април 2014

Анонимен каза...

Ужас, как може да повтарят отново само глупави сериали има толкови хубави стари турски и латино сериали те ще ми пускат този тъп сериал Цвете от изтока едва ли така рейтинга и гледаемостта на Ноава Тв ще се увеличи едва ли.

Анонимен каза...

Ще публикувате ли интервюта с турски актьори?

Анонимен каза...

Голата истина се връща на 3 март в ефир, няма разговор Станчев - Нейков.

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
"Езел" приключва този петък, 21 февруари. "Другите отчаяни съпруги" също свършва до седмици. "Ангели пазители" приключва през април.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за информацията!
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Наистина НоваТВ става банална с тези повторения на турски сериали. Хубавото е, че от 24 февруари (понеделник) започва повторение на "Черешката на тортата", и така турските продукции в ефира й ще намалеят от 3 на 2, което все пак е някакво постижение. Но в сравнение с БТВ, НоваТВ е далеч по-добре, в съотношение на количеството турски поредици в ефир.
Леки и успешни дни! :)

До 4 коментар:
Здравейте,
Към момента не предвиждаме публикуване на интервюта с турски актьори и актриси. В момента сме се посветили на двата си проекта - "Огнено сърце": Продължението и "Любима турска звезда 2014" и най-вече на отразяването на новините около ефира.
Леки и успешни дни! :)

Админ каза...

До 5 коментар:
Здравейте,
От къде се сдобихте с тази информация? Тъй като в рекламната тарифа на БТВ за месец март "Голата истина" не фигурира никъде.
Леки и успешни дни! :)

Предоставено от Blogger.