"Огнено сърце": Продължението се завръща с нов 2 сезон на 23 февруари

Най-успешният проект на блог №1 у нас за сериали и теленовели СЕРИАЛИ в България - "Огнено сърце": Продължението се завръща в края на този месец!
След близо 3-месечно отсъствие, новите епизоди от приказката без начало и край, разказваща за безграничната любов между цветарката, превърнала се в принцеса Хасрет и талантливия пианист Мурат, се завръщат. Очакват Ви много интересни обрати, за които обаче можете да прочетете по-долу!

"Огнено сърце": Продължението се завръща с нови епизоди на 23 февруари (неделя). Епизодите от любимата продукция на хиляди онлайн потребители вече ще се качват всеки съботен и неделен ден, а не както преди всеки понеделник и вторник. На горе-упоменатата дата, започва качването на сериите от новия 2 сезон на романтичната сага. Той ще се състои от 25 епизода, както и първият сезон. След тяхното качване отново ще предстои сезонна пауза, след която започва и последният, 3 сезон на "Огнено сърце": Продължението, състоящ се само от 14 серии. Така общият брой на епизодите ще бъде 64, както бе и първоначално обявено. 

В новият 2 сезон от романтично-комедийната поредица, ще станем свидетели на това как всички герои, заминали за Париж ще бъдат принудени да се завърнат в Истанбул, заради неотложна причина, застрашаваща буквално живота на всички жители на любимата махала. Какво ще се случи с Хасрет и Мурат, след като научават лоша новина, свързана с бременността на певицата, ще се съберат ли отново Балчичек и Джафер, ще продължат ли проблемите на Саиме от миналото... Отговорите на всички тези въпроси очаквайте от 23 февруари (неделя), всяка събота и неделя в страницата на "Огнено сърце": Продължението в блога!

Всички 25 серии качени досега можете да разгледате на страницата на сериала в блога!

5 коментара:

Анонимен каза...

Много се радвама ,че отново ще продължите с качването на епизодите от любимия сериал.Благодаря за удържаното обещание!Успешни проекти!

Анонимен каза...

tai kato sega vi otkrih,bih iskala da vi popitam tezi novi serii ot 2 i 3 sezon ima li gi zasneti :)

Анонимен каза...

До Админите в блога :
Тъй като разполагате със всякаква информация относно престоящи сериали,тоест вие комуникирате с медиите.Та бихте ли предали на тези тъпаци от бтв,да престанат с това турско и циганско.Кажете им вместо да ни залъгват със стари сериали като "Изпитание на любовта" и "призрака на елена" по-добре нека излъчат Съседната Къща вместо да повтарят гнусната Фатмагюл по 20 пъти в годината.И вместо да си дават парите за евтини турски сериали да купят един скъп и качествен като Santa Diabla.Имате ли смелост да им кажете това.На Диема Туркиш боклук не предавайте нищо те отдавна са изгнили

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Препоръчваме Ви да не изпускате нито един епизод, защото нещата тепърва започват да стават интересни. В новият сезон за разлика от първия ще има доста екшън, но няма да липсват и комичните ситуации.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Не, тези серии са създадени любителски, без да са обвързани със стария екип, заснел телевизионния сериал.
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Доста често се свързваме с PR екипа на БТВ по случай всякакви причини, като доста често получаваме и отговори, макар не отговарящи напълно. Но стане ли въпрос за латиноамериканските сериали, повярвайте, шансът да ни отговорят е нищожен. Разбираме недоволството Ви, единствения начин, който можем да Ви предложим е да се свържете с телевизията чрез фейсбук страницата й.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Все още чакам обещания епизод на продължението на любимия ми сериал.Моля Ви не ни разочаровайте,има много филми които се излъчват по ТВ екрана ,но като Огнено сърце няма друг.Успешни проекти!

Предоставено от Blogger.