3 риалити формата започват тази пролет по НоваТВ

След като вчера, 19 февруари (сряда) Ви информирахме за промените в ефира на БТВ от месец март, то днес, 20 февруари (четвъртък) ще обявим промените за следващия месец по НоваТВ.
В ефира на втората по големина частна телевизия у нас от следващия месец започват цели 3 риалити формата, един, от които напълно нов и непознат на зрителите. Това са 4-ти сезон на "Dancing Stars", 2-ри на "Като капки вода" и новото шоу за пеещи деца "Големите надежди".

Запознайте се отблизо с делничната prime-time програма на НоваТВ:
На 6 март (четвъртък) ще бъде излъчена последната серия от повторението на 3-ти сезон от американската криминална продукция "Хавай 5-0" (Hawaii 5-0). Тя ще бъде излъчена както обикновено, без промяна в разписанието - между 20.00 и 21.00 часа. Напомняме, че можете да гледате кулминационните серии от последния излъчен у на сезон от сериала все още - от вторник до четвъртък, между 20.00 и 21.00 часа. 

На 10 март (понеделник) ще бъде даден старт на пролетния телевизионен сезон по НоваТВ. Тогава започва дългоочакваният 2-ри сезон от един от най-позитивните риалити формати у нас "Като две капки вода". За разлика от миналогодишния сезон, когато шоуто се излъчваше всяка сряда, то тази година, превъплъщенията на 8-те участници ще гледаме всяка понеделник вечер, между 20.00 и 23.00 часа. Към момента са официално обявени имената на двама от общо осемте участници в "Като две капки вода", това са водещия на културната част от "Здравей, България!" Павел Владимиров и известната певица и съпруга на музикантът Дони - Нети са първите двама обявени участници в шоуто. Носят се слухове, че в "Като две капки вода" ще се включат още и актрисата Биляна Петринска и певецът и модел Орлин Павлов.

Ден след старта на 2-ри сезон на "Като две капки вода", на 11 март (вторник) започва излъчването на 4-ти сезон от танцовото шоу "Dancing Stars". Риалити формата, търсещ краля и кралицата на бала ще се излъчва всяка вторник и четвъртък вечер, между 20.00 и 23.00 часа. Във вторниците двойките участници ще танцуват и ще бъдат оценявани от четиричленното жури, в състав Алфредо Торес, Галена Великова, Илиана Раева и Христо Мутафчиев, а в четвъртъците ще бъдат обявявани резултатите от SMS гласуването, както и двойката отпадаща от формата, защото е събрала най-малко гласове. Към момента е ясно името на първата участничка - олимпийската ни гордост Александра Жекова. Носят се слухове, че освен нея в шоуто ще се включат и поп-фолк певицата Райна и плей-мейтката Златка Райкова. Водещи ще бъдат актьорите Алекс Сърчаджиева и Калин Сърменов.

Ден след старта на "Dancing Stars" и два след този на "Като две капки вода", започва най-новото шоу в ефира на НоваТВ, стартиращо за първи път у нас "Големите надежди". Риалити формата, даващ шанс на пеещите деца на България да покажат таланта си на голямата сцена, стартира на 12 март (сряда), излъчвайки се всяка сряда вечер, между 20.00 и 22.30 часа. Вчера стана ясен водещия на детския музикален формат - това е известния радио-водещ Драго Симеонов, който замести Ники Кънчев в първото за сезона издание от телевизионната игра "Стани богат", когато традиционния водещ седна на стола на богатството, партнирайки си с журналистката Ани Салич. В момента екипа на формата се свързва с последните одобрени участници от всичките 60. Все още не са обявени имената на журиращите в "Големите надежди", единствено се знае, че Дони ще бъде музикален продуцент на формата. Възможно е той да бъде и част от съдиите в предаването.

Единствената свободна вечер през делничните дни остава петък. Поради старта на "Като две капки вода", телевизионната игра с водещ Ники Кънчев "Стани богат" вече ще се излъчва всяка петъчна вечер, между 20.00 и 22.00 часа, считано от 14 март (петък). Последното за сезона издание, излъчило се в понеделник ще бъде показано на 3 март (понеделник), когато самото то ще бъде специално поради Националния празник на България. Питате се какво ще се случи с документалното предаване на Hidalgo Productions "Съдби на кръстопът"? Продукцията вече ще се излъчва всяка петъчна вечер, между 22.00 и 23.00 часа по НоваТВ, веднага след "Стани богат". Напомняме, че до 6 март (четвъртък) ще можете да гледате предаването от вторник до четвъртък, между 21.00 и 22.00 часа.

Поради стартовете на "Dancing Stars", "Като две капки вода" и "Големите надежди" и промените в разписанията на "Стани богат" и "Съдби на кръстопът", комедийното шоу с водещи Мария Игнатова и Румен Угрински "Господари на ефира" също ще претърпи промяна в разписанието си. Считано от 10 март (понеделник), изданията от предаването ще се излъчва всеки понеделник, вторник, четвъртък и петък между 23.00 и 23.30 часа и всяка сряда между 22.30 и 23.00 часа по НоваТВ. Напомняме, че в момента "Господари на ефира" се излъчва всеки делничен ден между 22.00 и 22.30 часа, така ще бъде до 7 март (петък) (вкл.). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.