Промени по телевизиите по случай националния празник на България - 3 март

По случай честването на 136-та годишнина от Освобождението на България от османско иго, българските национални телевизии подобаващо ще отразят националния празник на страната - 3 март.
На този ден ще бъдат излъчени игрални филми и специални издания от предаванията на телевизиите, повече обаче четете в следващите абзаци.

Започваме с промените в програмната схема на най-голямата частна телевизия у нас БТВ:
На 3 март (понеделник), вместо повторение на старо издание от вечерното шоу с водещ Слави Трифонов "Шоуто на Слави", от 12.30 до 14.00 часа ще бъде излъчен концерт. На горе-упоменатата дата, между 14.00 и 16.30 часа ще бъде излъчен игрален филм. 

Prime-time програмата на БТВ на 3 март ще бъде изключително интересна. От 20.00 часа вместо пореден епизод от турската продукция "Север-Юг" ще бъде излъчено специално издание от "Шоуто на Слави". Както знаете пък, от 21.00 часа стартира 3-ти сезон на риалити формата "България търси талант". Пилотното издание ще продължи до 22.00 часа, когато започват късните емисии новини на медията.

От 22.30 часа пък, вместо поредно издание от "Шоуто на Слави" ще бъде излъчена известна българска лента, която ще продължи до 00.00 часа. 

На 3 март (понеделник) няма да бъдат излъчени издания и епизоди от повторението на "Шоуто на Слави" (12.30 часа), сериалите "Ангели пазители" (13.30 часа), "Цветовете на любовта" (14.30 часа), "Пепел от рози" (15.30 часа) и "Север-Юг" (20.00 часа), както и премиерно издание от "Шоуто на Слави" (22.30 часа). 

Продължаваме с промените по НоваТВ, по случай Националния празник на България 3 март:
На 3 март (понеделник) от 11.30 до 13.00 часа ще бъде излъчен игрален филм. Веднага след обедните емисии на "Новините на Нова", между 13.30 и 15.00 часа ще бъде излъчено специално издание от най-патриотичното шоу у нас "Аз обичам България". 

На горе-упоменатата дата, между 20.00 и 22.00 часа ще бъде излъчено специално издание от телевизионна игра номер 1 по света и у нас "Стани богат" с Ники Кънчев.

На 3 март няма да бъдат излъчени епизоди от сериалите "Цвете от изтока" (11.30 часа) и "Мелодията на сърцето" (13.30 часа). 

4 коментара:

Анонимен каза...

Аз обичам БГ дали ще е някаква подгравка и за нов сезон,много,много ми се гледа нови издания на това предаване,но сега Халваджиян и Тупарев завлядяха ефира с великите си реалита,затова и господарите пак ще отидат в 23.30затова и вече рядко виждаме качествен сериал в бгефир вечерно време,а колкото до нова толкова много обещавахаче ще пунат етажна собственост нов сезон и накрая какво,пак го няма.

Анонимен каза...

Ще имате ли нови рубрики?Ще публикувате ли интервюта с турски актьори?

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
За жалост, към момента не се предвижда нов сезон на "Аз обичам България", макар шоуто да бе едно от най-успешните на НоваТВ по време на излъчването си. На 3 март (понеделник) ще бъде излъчено просто повторение на избран епизод.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Към момента не предвиждаме нито нови рубрики, нито интервюта с турски актьори и актриси. В момента сме се посветили на двата си проекта "Огнено сърце": Продължението и "Любима турска звезда 2014", както и на отразяването на новините около ТВ екрана. Възможно е през летния сезон да се завърнат рубриките "Приличат си...", "Къщи от сериалите" и "Личен коментар", като ако това се случи ще Ви информираме.
Леки и успешни дни! :)

Анонимен каза...

Благодаря за отговора ,ще чакам летният сезон.

Предоставено от Blogger.