Завръща се страницата "Новините от TV екрана"

Днес, 27 февруари (четвъртък) се завръща любимата на читателите на СЕРИАЛИ в България страница "Новините от TV екрана", под името "Новините накратко".
Предишната страница съществуваше от есента на 2012 до лятото на 2013 година. След повече от половин година отсъствие е време "Новините накратко" да се завърне с още по-голяма сила, по-добра концепция, по-широк диапазон на информация!

"Новините накратко" е страницата на СЕРИАЛИ в България, в която на преден план са по-маловажните новини от българския телевизионен екран. Там те ще бъдат съобщавани сбито и ясно, предавайки се точно информацията. Обновления ще има ежедневно, като самите новини ще представляват няколко редов абзац, с информация около даден сериал, риалити предаване, токшоу и други. Веднага след него ще бъде предоставян линк към пълната информация с подробностите по дадения въпрос. В момента можете да разгледате първите новини от днес, за да придобиете по-ясна представа. На разположение е и архив на страницата "Новините от TV екрана", в който се съхранява абсолютно всичката информация, публикувана по времето на съществуването й. 

Завръщането на страницата "Новините от TV екрана" под името "Новините накратко" е поредната стъпка на СЕРИАЛИ в България към пълното заемане на лидерската позиция. Напомняме, че онзи ден, 25 февруари (вторник) бе сменено досегашното лого на блога, с ново, много по-модерно, актуално и стилно. 

Предстоят още много промени, издаваме, че една от тях е пълна промяна в снимките към публикациите. Предстоят и нови проекти, нови рубрики и завръщане на стари такива. Предстои напълно нов проект на Ади, завръщаща се след близо двумесечна почивка. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.