"Великолепният век" и "Следващият, моля!" с нови разписания от следващата седмица по ТВ7

Следващата седмица ще бъде изключително важна за българския телевизионен ефир, защото с нейното идване официално ще бъде открит пролетния телевизионен сезон.
Предстои завръщане на риалити формата "Къртицата", на благотворителното шоу "Предай нататък", промени в разписанията на "Великолепният век" и "Следващият, моля!", спиране на "Справедливостта на Кара", повторение на "Черешката на тортата", нов втори сезон на "Цветовете на любовта"...

Започваме както обикновено с промените по най-голямата частна телевизия у нас БТВ:
Пролетният телевизионен сезон за най-гледаната телевизия в България започва с идването на най-пролетния месец в годината - март. На 1 март (събота) се завръща най-обичаното от българите предаване с водещ Наталия Симеонова "Предай нататък". Както подобава, благотворителното шоу ще завладява съботните вечери с интересни и необичайни житейски истории. Формата на БТВ ще се излъчва всяка събота, между 20.00 и 22.00 часа, в prime-time-а на телевизията. 

Считано от следващия вторник, 25 февруари, започва излъчването на епизодите от 2-ри сезон на индийската продукция, превърнала се в хит през изминалите месеци "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka... Bidaai). Епизодите от втори сезон на най-гледаният дневен сериал в ефира започват на горе-упоменатата дата, в 15.00 часа. Тогава ще бъде излъчена първата серия от новия сезон, а половин час по-рано, в 14 30 часа - последната от първи. От следващия ден, 26 февруари (сряда) от "Цветовете на любовта" ще се предлагат по два епизода дневно, първият, от които между 14.30 и 15.00 часа, а вторият - между 15.00 и 15.30 часа. Тогава ще бъдат излъчени съответно 2 и 3 епизод от втори сезон.

Преминаваме на честотите на втората по големина и гледаемост частна телевизия у нас НоваТВ:
За НоваТВ пролетният телевизионен сезон ще започне по-късно от тези на своите конкурентки. На 10 март (понеделник) започва втори сезон от шоуто за имитации "Като две капки вода", ден след това, на 11 март (вторник) стартира четвърти сезон от танцувалния формат "Dancing Stars", на 12 март (сряда) пък започва новото предаване за пеещите деца на България "Големите надежди". Първото ще се излъчва всяка понеделник вечер, между 20.00 и 22.00 часа, второто - всеки вторник и четвъртък между 20.00 и 22.00 часа и третото - всяка сряда между 20.00 и 22.00 часа. В петъчните вечери може би ще се излъчва новото благотворително предаване на Ани Салич "Новите герои", както и новите издания от телевизионната игра "Стани богат". 

Но да преминем към промените за следващата седмица! Този петък, 21 февруари ще бъде излъчена финалната серия от повторението на турската криминална продукция "Езел", между 15.00 и 16.00 часа. Считано от следващия понеделник, 24 февруари започва повторението на изданията от 3-ти сезон на кулинарното предаване "Черешката на тортата", всеки делничен ден, между 15.00 и 16.00 часа. В него за първи път в историята на българското издание участие вземат неизвестни и непрофесионални готвачи.

Приключваме статията с промените и новите заглавия в програмата на третата по големина и гледаемост телевизия у нас ТВ7:
ТВ7 ще открие пролетният телевизионен сезон първа! Считано от 24 февруари (понеделник) започва излъчването на 2-ри сезон от приключенското риалити шоу "Къртицата", което тази година ще бъде под надслов "Разтърсване". Изданията от формата ще се излъчват всеки делничен ден, като към момента не е ясно дали епизоди ще има и в събота. Daily сериите от предаването ще се излъчват всеки понеделник, вторник и сряда, между 20.30 и 21.30 часа. Живите издания от "Къртицата" пък ще се позиционират всеки четвъртък между 19.30 и 22.30 часа (240 минути) и всеки петък между 20.30 и 23.00 часа (150 минути). Към момента е ясно, че в "Къртицата 2: Разтърсване" ще участват 12 неизвестни участници и 6 родни звезди, с което общия брой на претендентите за голямата награда от 250 000 лева стават 18. Очаква се временно да влезе и една световно известна личност.

Заради старта на "Къртицата 2: Разтърсване" биват налагани промени в prime-time програмата на ТВ7. Този петък, 21 февруари ще бъде излъчена последния за сезона епизод от турската мелодрама с участието на Кенан Имирзалъолу и Бергюзар Корел "Справедливостта на Кара" (Karadayi). Финалната засега серия ще бъде излъчена на горе-упоменатата дата, между 21.30 и 22.30 часа.

От следващата седмица предстои промяна в излъчването на турската мега-продукция "Великолепният век" (Muhtesen Yuzyil) по ТВ7. Епизодите от "Историята на една любов", както гласи подзаглавието на историческата сага вече ще се позиционират от понеделник до сряда, след daily епизодите от "Къртицата 2: Разтърсване", между 21.30 и 22.30 часа, на мястото на "Справедливостта на Кара". Единствено следващия понеделник, 24 февруари няма да бъде излъчена серия от "Великолепният век", заради старта на риалити шоуто.

Промяна предстои и в излъчването на телевизионната игра с водещ Башар Рахал "Следващият, моля!". От следващата седмица тя ще бъде с ново разписание - всеки понеделник, вторник, сряда и петък, между 19.30 и 20.30 часа. Промяна всъщност няма да е чак толкова голяма, освен, че в четвъртък издания вече няма да се позиционират. 

5 коментара:

Анонимен каза...

Ясно поне като пишете нещо пишете до край,сега ми се изяснява,че зарди следващият моля в понеделник къртицата е от 20.30 до 23.00,от 23.00 са новините и зарди това спорат пред банята по ТВ7,предаването вече ще е само по Нюз7 в понеделник от 21.00 до 23.00.Променете заглавието на спират пред банята по тв7 и го месят по нюз7.

Анонимен каза...

не сте в час и с Цветовете на любовта Сезон 1 е до 400 еп, от 401 епизод почва 2-ри сезон :) дано съм помогнал :) успех приятели

Анонимен каза...

ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЧ КАК МОЖЕ ДА СПИРАТ "СПРАВЕДЛИВОСТА НА КАРА" ЕДИН СВЕСТЕН СЕРИАЛ ИМАХА И ДА ГО СПРАТ ЕХОО ТВ 7 ОСЕТЕТЕ СЕЕ :(

Админ каза...

До 1 коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за информацията.
Леки и успешни дни! :)

До 2 коментар:
Здравейте,
Според програмната схема на БТВ за следващата седмица, на 25 февруари (вторник) започва излъчването на епизодите от 2 сезон на "Цветовете на любовта". Обявяваме това, което е написано в програмата и не отговаряме за грешки, допуснати от телевизиите.
Леки и успешни дни! :)

До 3 коментар:
Здравейте,
Очаква се през летния сезон "Справедливостта на Кара" да бъде продължен.
Леки и успешни дни! :)

Феникс каза...

Моля,този безвкусен и
скучен сериал ,,Къртицата" да бъде излъчван в късните часове на деня-след 24ч.А в по ранните часове да бъдат излъчвани хубави филми. И не е ли подигравка,да се променя графика на филмите,които гледаме,заради къртицата?

Предоставено от Blogger.