Грандиозно шоу за деца с певчески талант стартира по НоваТВ тази пролет

През пролетта една от вечерите в ефира на НоваТВ ще бъде превзета не от кого да е, а от най-талантливите пеещи деца на България.
Шоуто "Големите надежди" ще се реализира за първи път от НоваТВ и ще се излъчва в prime-time ефира на медията. С тази стъпка телевизията затвърждава за пореден път ролята си на пионер в създаването и налагането на иновативни предавания и формати у нас.

Целта на НоваТВ е да даде възможност на българските деца да разгърнат певческите си дарби на голяма сцена, да станат част от едно грандиозно шоу и да покажат на зрителите, че именно те са "Големите надежди" на България. 

Кастингите за "Големите надежди" стартират до броени дни. Те ще се проведат в големите градове в цялата страна. Желание за участие могат да заявят родителите на деца между 4 и 14 години, които пеят добре или повече от добре. До старта на кастингите, всички отговарящи на посочените изисквания, могат да се обадят на тел: 02/ 946 33 23.

Екипът на "Големите надежди" ще претърси България, за да открие и покаже на милионите зрители уникалните певчески заложби на българските деца. Голямата награда в края на шоуто ще даде възможност на семейството на победителя да развие, вече доказания му талант.

Продуцент на "Големите надежди" е Магърдич Халваджиян и Global Films, които са доказали многократно високия си професионализъм в реализирането на някои от най-успешните и обичани развлекателни предавания в България.

В ефира на НоваТВ вече се върти рекламен тийзър, оповестяващ началото на "Големите надежди", кадри от който са включени в колажа по-горе. 

1 коментар:

Анонимен каза...

Здравейте!! Страхотни статии, поздравления!!! Всеки ден чета блога. Може ли, ако не ви затруднява да направите някаква статия или рубрика за най-пленяващите целувки или най-страстните любовни сцени от латиноамериканските сериали и какво казват актьорите за тях? Поздрави :)

Предоставено от Blogger.