Ясни са имената на половината участници в "Любима турска звезда 2014"!

Днес, 27 януари (понеделник), във фейсбук страницата на СЕРИАЛИ в България бе обявено името на деветата от общо осемнадесетте звезди в новият проект на блога стартиращ на 7 февруари (петък) "Любима турска звезда 2014"!
С това обявяването на имената на участниците във формата вече е преполовено. Ясни са 9, необявени остават също толкова.

Време е да обявим имената на съобщените досега звезди, които ще се борят за титлата "Любима турска звезда 2014". Това са турската актриса, участваща в сериалите "Млечният път" и "Времето лети" Айча Бингьол, красавицата взимаща главни роли в "1001 нощ" и "Справедливостта на Кара" Бергюзар Корел, любимката от "Забраненият плод", "Щастливи заедно" и "Пепел от рози" Берен Саат, чаровният от "Незабравима", "Пепел от рози" и "Север-Юг" Буура Гюлсой, вечно усмихната от "Огнено сърце" Гюнай Караджаолу, харизматичния актьор от "Огнено сърце" Джансел Елчин, любимецът от "Любов назаем", "Времето лети" и "Памуковата принцеса" Еркан Петеккая, антагонистката в сериалите "Мелодията на сърцето", "Цената на живота" и "Другите отчаяни съпруги" Йозге Йоздер и модела и актьор от "До последен дъх", "Езел", "Диво сърце" и "Справедливостта на Кара" Кенан Имирзалъолу.

Остава да бъдат обявени още 9 от общо 18 участници в проекта. Любопитна информация, която издаваме специално за Вас е, че те са участвали в сериалите "Великолепният век", "Огнено сърце", "Мечтатели", "Перла", "Сезони на любовта", "1001 нощ", "Огледален свят" и "Справедливостта на Кара". Остава да бъдат съобщени имената на 4 актриси и 5 актьори. Най-младият от тях е на 23, а най-възрастния - на преклонната възраст от 68 г.

Напомняме, че формата "Любима турска звезда 2014" стартира веднага след финала на друг подобен такъв - "Любима латино звезда 2013" - на 7 февруари (петък). Номинациите в проекта ще се провеждат от събота до вторник, а елиминациите - от вторник до петък. След няколко месеца ще бъде обявена любимата турска звезда за 2014 г. на читателите!

Кои са Вашите фаворити към момента сред първите 9 участници? Кой според Вас заслужава титлата "Любима турска звезда 2014"?

10 коментара:

Анонимен каза...

Айча Бингьол e №1!<3




Анонимен каза...

Туба Бююкюстюн

Анонимен каза...

Джансел Елчин

Анонимен каза...

Хазал Кая

Анонимен каза...

Туба Бююкюстюн,Джансел Елчин

Анонимен каза...

КЕНАН ИМИРЗАЛЪОГЛУ

Анонимен каза...

Нищо ,че не е сред представените актриси моята фаворитка е Туба Буюкюстюн и невероятния Джансел Елчин.Страхотен тандем на екрана и заслужени награди за сериала"Огнено сърце!

Анонимен каза...

КАКЪВ БЛОГ СТЕ ВИЕ КАТО НЕ СИ ОБНОВЯВАТЕ ИНФОРМАЦИЯТА СЪС СЕДМИЦИ,А???? МНОГО СТЕ ЖАЛКИ!!!!!! ТЕЛЕНОВЕЛАС НАПИСА 10 СТАТИИ ,ДОКАТО ВИЕ .. НИЩО!! ИЗГУБВАТЕ ЧИТАТЕЛИТЕ СИ МАЛКО ПО-МАЛКО!!! НАКРАЯ ЩЕ ЗАТЪНЕТЕ! ПРИЕМАЙТЕ ГО КАКТО ИСКАТЕ! И НЕ КАЗВАЙТЕ ,ЧЕ СИ ВЪРШИТЕ РАБОТАТА,ЗАЩОТО ЕДИН УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ БЛОГ ,ЩЕ ПУБЛИКУВА ИНФОРМАЦИЯ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН,НЕЗАВИСИМО ОТ КЪДЕ Я НАМИРА!! СТЕГНЕТЕ СЕ ,ЗА ДА НЕ ЗАГУБИТЕ И МАЛКОТО ЧИТАТЕЛИ ,КОИТО СА ВИ ОСТАНАЛИ!! ТОВА Е СЪВЕТ!! НЯМА КАКВО ДА СЕ СЪРДИТЕ ИЛИ ДА ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ,ЗАЩОТО ИСТИНАТА НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗТРИЕТЕ!!ЯСНО Е КОЙ Е ПО-ДОБРИЯ БЛОГ,ДОРИ ДА НЕ СИ ГО ПРИЗНАВАТЕ!!!!

Анонимен каза...

Неповторимата двойка Туба Буюкюстюн и Джансел Елчин-те са най-добрите!

Анонимен каза...

XАЗАЛ КАЯ Е НАЙ-ДОБРАТА ТУРСКА АКТРИСА В ТУРЦИЯ

Предоставено от Blogger.