"Стани богат" се завръща по НоваТВ от 10 февруари, "Съдби на кръстопът" с нов сезон от 11 февруари и вече от вторник до четвъртък

Съвсем скоро ще прелистим страниците на календара на месец февруари. В разгара на зимния телевизионен сезон, българските телевизии усилено се подготвят за пролетния.
В следващите абзаци можете да се информирате за новите промени по водещите медии през февруари.

Започваме по традиция с най-голямата частна българска телевизия БТВ:
На 4 февруари (вторник) ще бъде излъчена кулминационната серия от испанският исторически сериал, продължението на хита "Легендата за Испания" "Империум". Последният епизод от сагата ще се излъчи без промяна в разписанието си - между 21.00 и 22.00 часа по БТВ, веднага след "Север-Юг".

Считано от 5 февруари (сряда) започва излъчването на новият исторически испански сериал "Изабел Кастилска" (Isabela). Новата продукция ще замести "Империм", като ще се позиционира от понеделник до четвъртък, между 21.00 и 22.00 часа. От скоро в ефира на БТВ се въртят рекламни клипове, оповестяващи старта на мащабната сага, разказваща живота на кралица Изабел. 

С началото на месец февруари предстои важна промяна в програмната схема на медията. В следобедния слот между 13.30 и 17.00 часа ще има сериозни размествания и корекции. Считано от 3 февруари (понеделник), премиерната турска младежка поредица "Ангели пазители" (Melekler Korusun) ще бъде със съкратена продължителност. От горе-упоменатата дата, продукцията на KanalD вече ще се излъчва между 13.30 и 14.30 часа, по 45 минути дневно, а не както досега - между 13.30 и 15.00 часа, по 72 минути дневно. Поради това, от 3 февруари, премиерният индийски сериал, превърнал се в тотален хит "Цветовете на любовта" (Bidaai) вече ще се излъчва в друг часови слот - между 14.30 и 15.30 часа, а не както досега между 15.00 и 16.00 часа. Както следва, излъчването на повторението на турската мелодрама "Пепел от рози" (Fatmagulun Sucu Ne?) също ще претърпи промяна. Сагата с Берен Саат вече ще се позиционира всеки делничен следобед между 15.30 и 16.30 часа. 

Питате се защо се налагат тези промени? Отговорът ще Ви учуди значително - заради ново старо кулинарно предаване. Сваленото от екрана на НоваТВ готварско шоу "Бон Апети" с водещи Лора Найденова и Стоян Сейменски вече ще се излъчва по БТВ всеки делничен следобед, между 16.30 и 17.00 часа. Така кулинарните предавания в ефира на медията стават две - "Кухнята на Звездев" (всеки делничен ден, 11.30 часа) и "Бон Апети" (от 3 февруари, всеки делничен ден, от 16.30 часа).

И завършваме раздела с новината, че на 1 февруари (събота) се завръща документалната поредица на БТВ с продуценти Гена Трайкова и Венелин Петков "БТВ Документите". Новите издания от предаването ще се излъчват всяка съботна вечер, между 22.30 и 23.30 часа.

Преминаваме на честотите на НоваТВ, чийто пролетен телевизионен сезон тази година ще стартира по-рано от обикновеното:
Пролетният телевизионен сезон на НоваТВ стартира на 10 февруари (понеделник)! Тогава се завръща телевизионна игра номер 1 по света и у нас "Стани богат". Шоуто с запазения водещ Ники Кънчев ще се позиционира всяка понеделник вечер, между 20.00 и 22.00 часа в ефира на медията. И тази година най-вероятно игрите ще бъдат благотворителни и ще бъдат играни от известни български личности.

Ден след старта на "Стани богат", от 11 февруари (вторник) с втори сезон се завръща предаването, в което участие взимат непрофесионални актьори "Съдби на кръстопът". Форматът на Hidalgo вече ще се излъчва 3-пъти повече в ефир, т. е. три пъти седмично, а не по един както през изминалия сезон. Новите серии от "Съдби на кръстопът" ще се излъчват от понеделник до четвъртък, между 21.00 и 22.00 часа по НоваТВ.

Желаем да уточним, че от март месец започват цели 3 риалити формата, които ще превземат prime-time-а на НоваТВ - "Dancing Stars", "Като две капки вода" и "Големите надежди". Първото ще се излъчва два пъти седмично, а второто и третото - веднъж седмично. Именно заради това, през месец март разписанията на "Стани богат" и "Съдби на кръстопът" ще бъдат променени, като за това ще Ви информираме при излизане на информация.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.