"Огнено сърце" (Gönülçelen) с повторение от 24 ноември, в 16.00 часа по Диема Фемили

В средата на единадесетия месец ноември от календарната 2013 година, българските национални и кабелни телевизии започват с подготовката около зимния телевизионен сезон.

Започваме с промените в програмната схема на най-голямата частна телевизия у нас БТВ:
На 17 ноември (събота) ще бъде излъчен последния епизод от премиерния за България американски сериал "Тера Нова". Развръзката на хитовата фентъзи история ще бъде излъчена в обичайното си разписание - между 15.00 и 16.00 часа. На нейно място, от 24 ноември (неделя) започва премиерният за родния ефир четвърти сезон от щатската продукция "Извън играта" (Burn Notice), който ще се позиционира всеки неделен следобед, между 15.00 и 16.00 часа. 

Междувременно, заради засиления зрителски интерес и молбите на феновете на все по-гледания индийски сериал "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka... Bidaai), БТВ вече ще предлага повторения на поредицата с участието на Сара Кан и Ангад Хасия. Те ще се позиционират всяка делнична нощ, с начален час 01.00 и краен такъв - 02.00 часа. Напомняме, че "Цветовете на любовта" се излъчва всеки делничен ден, от 15.00 часа, като към момента сериала предстои да надхвърли 200 епизода в ефир.

Преминаваме на честотите на Диема Фемили, която подготвя голяма изненада за феновете на един от най-обичаните турски сериали, излъчвани в България:
На 23 ноември (събота) ще бъдат излъчени последните два епизода от второто повторение на турската продукция на ATV "Млечният път" (Samanyolu). На негово място, от 24 ноември (неделя) стартира първото повторение на една от най-романтичните турски приказки излъчвани някога у нас - "Огнено сърце". Епизодите от продукцията, чието оригинално заглавие гласи "Gonulcelen" (в буквален превод "Пленителката на сърца") ще се излъчва всеки съботен и неделен следобед от 16.00 часа. Диема Фемили ще позиционира по два епизода от хитовата сага, които ще продължават до 18.00 часа всеки уикенд. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.