Жералдин Басан - талант и кариера

Жералдин Басан е актриса, която не спира да работи и да се възхищава на това, което има, и което продължава да печели. Актьорството е в кръвта и от 5-годишна възраст. Вече над 20 години тя играе в театъра, снима се във филми и теленовели. 

Нейната слава бързо започва да се развива, най-вече след като изиграва няколко важни, интересни и запомнящи се образи. Занимава се с мода, а най-много обича Николас Филизола (моден дизайнер). Обича всякакви роли, но тези на добра жена са й любими, защото я описват най-добре. "Какво по-хубаво мога да изиграя от това да бъда добра, честна и почтена жена?". Славата и на добра актриса идва след като изиграва роля в "Мечтите са безплатни" (Sonar no cuesta nada), превъплъщавайки се в ролята на Лиляна. Нищо обаче не свършва дотук, защото актрисата има намерение да продължи да се развива. Играе важни и специални роли, които никога няма да забрави. За първи път тя среща истинската любов докато се снима в "Под юздите на любовта" (Bajo las riendas del amor), срещайки Габриел Сото, от когото има две дъщери. Двамата се разделиха миналата година, но по-късно отново се събраха и в момента изживяват любовта си. "Причината за раздялата ни беше работата - и двамата снимахме теленовела по едно и също време и отношенията ни се развалиха", споделя Жеаралдин.

Някои роли просто са я издигнали и са я направили една от най-популярните звезди. Снимала се в Телевиса, Телемундо и TV Azteca, в най-различни хитови теленовели. Има малка роля в "Земя на страстта" (Tierra de pasiones), в ролята на Белинда. През 2010 година изиграва един от специалните персонажи в крими новелата "Някой те наблюдава" (Alguien te mira), снимайки заедно с Давид Чокаро, с когото са били в много добри отношения по онова време. Миналата година, актрисата взе роля в римейка на "Жената на Юда" на TV Azteca. Там тя изигра ролята на злодейка и това определено й дойде добре, тъй като смени малко обстановката и навиците си. "В тази теленовела бях една жена, която беше различна от другите Басан. Не приличаше на мен, но беше красива сама по себе си и се познаваше много добре", коментира актрисата. Последно тя присъсвташе заедно с Габриел Сото на сватбата на кожелката си Шерлин, която се омъжи преди два месеца. Двамата останаха там известно време и определено се радваха на двамата младоженци.

Жералдин, с какво се занимаваш в момента?
В момента съм свободна и не съм ангажирана към други проекти. Ходя от време на време в театъра, а там най-често ми дават някакви представления. Обръщам повече време на децата си, когато Габриел не си е в къщи, гледам да свърша нещо полезно, а после да си поиграя със сладките си момиченца.

Тази година не си взимала нови роли, остават няколко месеца до края на годината. Ще вземеш ли някакво участие, или ще пропуснеш? 
В момента очаквам предложение, но такова, което да ме плени не идва. Искам да се снимам в теленовела, но все още не съм открила подходящата за мен роля и за това я очаквам с отворени обятия, за да я приема. Спомням си, че през 2010 се снимах в "Някой те наблюдава" и чак след две години беше следващата ми теленовела в "Кралицата на Юда". Възможно е до края на годината на ми предложат нещо, но снимките му ще започнат чак догодина, тъй като до края на тази не остават повече от два месеца.

Габриел в момента снима последните сцени от "Свободна да те обичам" (Libre Para Amarte). Гледаш ли го на екран?
За разлика от него, аз съм по-свободна и намирам някакво време да си пусна телевизора и да видя тук там нещо. Мисля, че Габриел се справя невероятно добре.

Коя е най-добрата ти героиня?
Не веднъж съм казвала, че не определям героините си по това с какъв характер са, а по това дали приличат на мен. Доста се привързах към Тятяна от "Някой те наблюдава".

БЛИЦ:
Любим град: Лос Анджелес и Маями;
Любима държава: САЩ;
Най-добра роля в театъра: на принцеса;
Най-красиво място в твоя град: плажа;
Любим домашен любимец: куче и котка;
Любимо ястие: спагети;

1 коментар:

Анонимен каза...

Влезе си в имейла.

Предоставено от Blogger.