СЕРИАЛИ в България се завръща!

ноември 23, 2013
Здравейте, драги читатели, 
След едноседмично отсъствие в интернет пространството, екипът на СЕРИАЛИ в България реши да НЕ преустановява работата на блога към момента. Това означава, че от днес (23 ноември), блога се завръща, макар и със сериозни промени, които ще бъдат наложени от тук нататък. За тях можете да прочете по-долу!

Рубриките на Теленовелчо "Един снимачен ден на...", "Рейтингите на седмицата" и "Личен живот" вече няма да се качват в съответните дни (понеделник, събота и вторник). Преустановява се и качването на поредицата за турските сериали "Любопитно". 

Ади ще продължи да издава рубриката си "Къщи от сериалите", която вече ще се качва на всяка втора неделя, считано от 1 декември. Поредицата "Приличат си..." също ще продължи (на 8 декември), но вече на всяка втора неделя, т. е. двете рубрики ще се редуват. Междувременно, всяка събота, от 30 ноември, Ади ще публикува личния си коментар около актуални телевизионни събития, като до края на 2013 година те ще бъдат главно за "X Factor" и "Big Brother All Stars 2013". Епизоди от "Огнено сърце": Продължението вече ще се качват всяка неделя, считано от 1 декември, като ще бъде предлаган само по един епизод, но за сметка на това двойно по-дълъг от досегашните.

СЕРИАЛИ в България ще продължи да отразява промените и новите заглавия в програмните схеми на водещите национални и кабелни телевизии - БТВ, НоваТВ, ТВ7, Диема Фемили, БТВ Лейди и други. 

А на 1 декември блога ще бъде с обновени и подходящи за предстоящия зимен сезон дизайн и лого. 

Надяваме се, че не сте ни забравили и ще продължите да бъдете с нас!

14 коментара:

Анонимен каза...

Супер ! Много се радвам ! Ще продължите ли да публикувате интервюта ?

Анонимен каза...

ПОЗДРАВЛЕНИЯ!ЦЕЛУВАМ ВИ И БЕЗКРАЙНО МНОГО СЕ РАДВАМ.НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ СИ И ПОМИСЛЯЙТЕ ДА СЕ ОТКАЗВАТЕ.НИЕ ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВАС.
ЖЕЛАЯ ВИ ПОЛЗОТВОРНА РАБОТА И ИДЕИ ЗА НОВИ РУБРИКИ.

Анонимен каза...

Страхотна новина!Поздравления!Ще има ли интервюта с турски актьори и актриси?

Анонимен каза...

Не бих могла да ви забравя.Всеки ден проверявах в блога ви с надеждата да прочета новината,която току-що прочетох.Благодаря ви,че сбъднахте мечтата ми.Желая ви успешна работа и хубав уикенд.

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Анонимен каза...

Страхотни сте.Веднага ни отрупахте с информация.Желая ви ползотворна работа.

Анонимен каза...

Благодаря ви ,че размислихте и продължавате!И много се радвам затова ,че ще продължите с качването на следващите серии от Огнено сърце :Продължението.Не спирайте да работите и чакаме новите статии във вашите рубрики!

Анонимен каза...

Какво беше това недоразумение със излъчването на "Огнено сърце" на 24.11.2013г. от 16ч.Поне да ни кажат откога ще се излъчи повторението на сериала.Не бих искала да пропусна началото на сериала.

Анонимен каза...

mnogo se rdavam se otnovo shte ima! uspeh za v badeshte:)

Анонимен каза...

eii ujas, nqma otyrwane ot was :D

Анонимен каза...

До последният коментар:Никой не те кара да четеш информацията в блога.

Анонимен каза...

aaa kara me, kara me :DDD

Анонимен каза...

eeee mnogo jalkoo :'((((((((((((((((((((((((((((((((

Анонимен каза...

Какво стана с качването на обещания нов епизод на Огнено сърце продължението?

Предоставено от Blogger.