Промени в програмните схеми на БТВ и НоваТВ пo случай коледните и новогодишни празници

ноември 23, 2013
Най-топлите и очаквани празници в годината - Коледа и Нова Година, наближават с всеки изминал ден. През месец декември, телевизионните канали у нас ще внесат във всеки дом коледната магия, чрез подходящи за това филми и програми.

Започваме с промените по водещата национална телевизия у нас БТВ:
На 25, 26 и 31 декември (сряда, четвъртък и вторник), от 12.30 часа вместо повторения на вечерното предаване "Шоуто на Слави", по БТВ ще бъдат излъчени коледни игрални филми, които ще продължат до 14.30 часа. Тогава също започват филми, продължаващи до 16.30 часа. Тогава ще бъдат излъчени повторения на избрани епизоди от "Двама мъже и половина". От 17.00 часа, по програма започват следобедните емисии новини. Веднага след тях, от 17.30 часа феновете на игралното кино отново ще бъдат зарадвани с избрани коледни филми. На по-горе изброените дни няма да бъдат излъчени епизоди от "Ангели пазители", "Цветовете на любовта" и "Пепел от рози", както и издания от публицистичното предаване "Лице в лице". 

По случай края на 2013 година, в последните дни 30 и 31 декември също ще има промени в програмната схема на медията. На 31 декември (вторник), от 20.00 часа ще бъде излъчено специално новогодишно издание на "Шоуто на Слави", което ще продължи до 22.30 часа. Тогава започва и специално издание от комедийното шоу "Комиците", което ще продължи до 23.30 часа. В последния половин час на 2013 г., БТВ ще излъчи специално издание от на чак толкова успешното си шоу "Голата истина" с водещи Любо Нейков и Ели Гигова. След речта на президента в полунощ, вече на 1 януари 2014 г. по БТВ ще бъде излъчен концерт. Желаем да отбележим, че ден по-рано, на 30 декември (понеделник) в полунощ ще бъде излъчен концертът на група "Сигнал". 

Освен това, на 8 декември (неделя), от 20.00 часа ще бъде излъчен дългоочакваният концерт, спонсориран от bTV Media Group "Зелената песен на България". Той ще продължи до 21.30 часа, когато ще бъде излъчено извънредно издание от скритата камера на България "Нищо лично".

През месец декември предстои да бъдат излъчени сезонните финали на българските сериали на БТВ "Столичани в повече", "Фамилията" и "Домашен арест". Освен това ще бъдат показани и дългоочакваните финали на "Африка: Звездите сигурно са полудели" (9 декември, понеделник) и "Нищо лично" (8 декември, неделя).

Преминаваме към празничната програма на най-гледаната телевизия тази есен - НоваТВ:
Ще започнем с редовните промени в ефира на медията, които не са част от празничните изненади, подготвени от телевизията. Считано от 25 ноември (понеделник) следобедната емисия новини ще бъде удължена - тя вече ще продължава не 10, а 20 минути, стартирайки в 16.00 часа. Веднага след нея започват изданията на "Часът на Милен Цветков", които също ще удължат времетраенето си - те ще започват в 16.20 и ще приключват в 17.30 часа. Така вече ще бъдат с продължителност от 70 минути. Питате се какво става с романтичното шоу "Марс и Венера"? След три месеца излъчване в ефир, шоуто с водещ Камелия обяви своя сезонен финал вчера, 22 ноември (петък). От 25 ноември (понеделник), между 17.30 и 18.00 часа ще се позиционират повторения на изданията от комедийното шоу "Господари на ефира". Междувременно информираме, че в началото на месец декември, всеки делничен ден от 15.00 часа ще се излъчва ново-закупеният бразилски сериал "Пътят на възмездието" (Avenida Brazilia), който ще замести повторението на "Готова на всичко".

През месец декември повечето от сезонните риалити формати и предавания ще обявят своите грандиозни финали. На 16 декември (понеделник), от 20.00 часа ще бъде излъчен финалът на "Big Brother All Stars 2013". На 20 декември (петък) от 20.00 до 23.00 часа пък ще бъде показан грандиозния финал на музикалното шоу "X Factor", на който ще бъде обявен и големия победител. На 10 декември (вторник) ще бъде излъчено последното издание от комедийното шоу "All Inclusive", а на 13 декември (петък) - последният за сезона епизод от "Съдби на кръстопът".

Зимната делнична програма на НоваТВ ще бъде окупирана от хитови американски заглавия. От 17 декември (вторник) започва сериалит "Downtown Abbey", който ще се излъчва всеки делничен ден, от 20.00 часа. На горе-упомената дата стартира и друг хит - "No Limit", който ще се позиционира всяка делнична вечер, от 21.00 часа. Шоуто "Господари на ефира" ще претърпи промяна в разписанието си - от 17 декември (вторник) то вече ще се излъчва с един час по-рано, в 22.00 часа. Всъщност горе-упоменатото разписание ще влезе изцяло в сила с началото на 2014 година. Своевременно ще Ви информираме кога точно ще стане това.

Вече започваме с празничната програма на НоваТВ. В периода между 23 и 26 декември вкл. (понеделник-четвъртък) медията ще предложи голямо разнообразие за феновете на игралното кино. В горе-упоменатия период, от 12.00, 14.00, 16.00 и 18.00 часа ще бъдат излъчени общо 4 филма. Между 23 и 26 декември няма да се излъчват издания и епизоди от предаванията и сериалите "Езел", "1001 нощ", "Пътят на възмездието", "Часът на Милен Цветков" и "Сделка или не".

На 24 декември (вторник, Бъдни вечер) от 20.00 часа ще бъде излъчен игрален филм. На 25 декември (сряда, Коледа), отново от 20.00 часа ще бъде излъчен коледен концерт (предстои да разберем кой). На 31 декември (вторник, Нова Година), още от 14.00 часа започва новогодишната програма на НоваТВ. До 19.00 часа ще бъдат излъчвани игрални филми. Все още не е ясно какво ще се излъчва с prime-time програмата на медията на 31 декември, като най-вероятно ще бъдат предложени специални издания на "Господари на ефира" и "Национална лотария" (както миналата година). На връх Нова Година, от 22.00 часа ще започне новогодишен концерт, който ще продължи до полунощ, когато започва речта на президента.

Междувременно желаем да отбележим, че на 14 декември (събота), от 14.00 часа ще бъде излъчена церемонията по връчването на наградите за "Жена на годината". 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.