"Рейтингите на седмицата" - 7 издание (от 28 до 31 октомври 2013 г.)

"Рейтингите на седмицата" продължава и тази седмица. Време е отново да погледнем в света на телевизиите в САЩ и Мексико и да видим какво се е случило през последните дни с техните рейтинги.

27 октомври (неделя):
Отбиваме се за малко в неделния ден на изминалата седмица, за да видим рейтингът на последния епизод на "Бурята" (La Tempestad). Финала на поредицата премина през много вълнения и емоции. Както всеки друг епизод, и този не беше по-малко интересен. Теленовелата се сбогува със зрителите, събирайки 20.9% рейтинг. От този понеделник (4 ноември), теленовелата с Уилям Леви започва и в България, а всеки, който харесва латино новелите може да проследи историята всеки делничен ден от 19.00 часа по Диема Фемили.

28 октомври (понеделник):
Телевиса: След края на "Бурята" (La Tempestad), по канала на звездите тръгна най-новата и дългоочаквана теленовела "Това, което животът ми отне" (Lo Que La Vida Me Robo) с Анжелик Бойер и Себастиан Рули. Най-новата продукция събра пред екрана 20.4% рейтинг, като се нареди на първо място по гледаемост. Въпреки това обаче, е на последно пето място по най-гледан старт на теленовела, като на първо място все още остава "Бурята", чийто премиерен епизод беше проследен от 26.9%, което е най-добрия рейтинг от началото до края на продукцията. "Това, което животът ми отне" се очертава да бъде интересен, а и доста от почитателите му останаха много доволни от старта. На второ място е "Завинаги моя любов" (Por Siempre mi Amor), който постигна 18.2% рейтинг. Трета е "Искам да обичам" (Quiero Amarte), която пък се радва на 16.9% шер. Последната остава "Че те обичам, обичам те" (Te que te quero, te quero), която е с 16.1%.

TV Azteca: И с началото на новата седмица, най-гледания сериал е "Сърца в съвладение" (Corazon en Condominio), която е постигнала 8.3% рейтинг. След нея е "Трябваше да бъдеш мъж" (Hombre Tenias que Ser) със 7.5% рейтинг. Последна остава "Забранено да обичаш" (Prohibida Amar) с 6.9%.

Телемундо: Лидер продължава да бъде "Мъж под наем" (Marido en Aquiler), радвайки се на своите 1 350 000 хиляди зрители. Последна е "Света дяволица" (Santa diabla) с 990 000 хиляди зрители.

29 октомври (вторник):
Телевиса: Най-гледаната теленовела е "Това, което животът ми отне", която е постигнала същите рейтинги като в понеделник - 20.4%. На второ място след нея е "Завинаги моя любов", която е далеч от своя пряк конкурент, отчитайки 18.2% рейтинг. Трета е "Искам да обичам", която е постигнала 16.7% рейтинг. Четвърта остава "Че те обичам, обичам те" с 16.5%.

TV Azteca: "Сърца в съвладение" и през този ден е най-гледания сериал, постигайки 8.4% рейтинг. На второ място, плътно до него е "Трябваше да бъдеш мъж" с 8.3% рейтинг, доста повече от този в понеделник. Последна е "Забранено да обичаш" със 7% рейтинг.

Телемундо: "Мъж под наем" става все по-гледана, като във вторник е събрала 1 355 000 хиляди зрители от цялата аудитория. Втора след нея е "Света дяволица", радвайки се на 990 000 хиляди зрители, подобно на рейтинга си в понеделник.

30 октомври (сряда):
Телевиса: "Това, което животът ми отне" доста вдигна рейтингите на Телевиса, като в сряда е с рейтинг равняващ се на 20.7%. На второ място продължава да стои "Завинаги моя любов" с 18.1%. Трета е "Искам да обичам" с 16.7% рейтинг, а плътно до нея стои "Че те обичам, обичам те" с 16.6%.

TV Azteca: "Сърца в съвладение" все още се извисява на първата позиция. В сряда теленовелата е постигнала 8.6% рейтинг, оставяйки зад себе си "Трябваше да бъдеш мъж", която пък от своя страна продължава да повишава рейтинга си, този е в сряда е от 8.4%. Последна е "Забранено да обичаш" с 6.8% рейтинг.

Телемундо: "Мъж под наем" постига 1 355 000 хиляди зрители, нареждайки се на първо място. Втора и последна е "Света дяволица" с рейтинг от 1 000 000 зрители, което за самата теленовела не е никак добре, въпреки, че е повече от интересна.

31 октомври (четвъртък):
Телевиса: "Това, което животът ми отне" отново е лидер, с 20.2% рейтинг. След нея е "Завинаги моя любов" с 18.3% рейтинг. "Искам да обичам" е на трето място с 16.7%. Четвърта остава "Че те обичам, обичам те", която се радва на на 16.4% шер.

TV Azteca: "Сърца в съвладение" е с 8.5% рейтинг. Втора е "Трябваше да бъдеш мъж" с 8.2% рейтинг. Трета е "Забранено да обичаш" с 6.7%.

Телемундо: "Мъж под наем" е постигнала 1 355 000 хиляди зрители. Втора и последна продължава да бъде "Света дяволица" с 1 000 000 зрители.

Забележка: рейтингите за петък, 1 ноември, очаквайте в следващото издание на "Рейтингите на седмицата", следващата събота, 9 ноември! 

2 коментара:

Анонимен каза...

Чета, чета - абе 5 новели се състезават помежду си. липсва интрига - май зрителите в САЩ също като нашите нямат голям избор на канали, където да гледат новелите си.

Сериали в България каза...

Здравейте,
Горе-долу идва така. В Мексико се излъчват пет теленовели, които буквално се бият за рейтинг. По TV Azteca се излъчват три теленовели, които по същия начин като тези в Мексико, се борят за рейтинг. В САЩ едва две теленовели са в битка за рейтинг, но там едната - "Мъж под наем" си е най-гледаната от доста време насам. Реално навсякъде си е така, дори и в Турция.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.