"Благословени от любовта" (Kissed by Love) - нов италиански сериал тръгва от 16 ноември по Диема Фемили

Есенният телевизионен сезон е към своя край. Листатата му едно по едно падат, ставаме свидетели на очарователен телевизионен листопад, а идвайки момента, в който и последното ще окапе... идва ред на зимния сезон.


Започваме с промените по отскоро загубващата бавно, но сигурно своята аудитория медия БТВ:
Считано от 8 ноември (петък), българският ситком "Домашен арест" ще започва вече с половин час по-рано. Продукцията с Татяна Лолова и Филип Аврамов ще се излъчва всеки петък, вече от 20.00 часа, по един половинчасов епизод до 20.30 часа. Скритата камера на България "Нищо лично" вече ще се позиционира всеки петък, но от 20.30 часа, веднага след епизода на "Домашен арест", приключвайки в 21.00 часа, когато започва комедийното шоу "Комиците". Припомняме ви, че "Нищо лично" се излъчваше всеки петък от 20.00 часа, а "Домашен арест" - от 20.30 часа. Тоест, двете продукции са разменили разписанията си.

От 13 ноември (сряда), в ефира на БТВ започва повторение на американския хитов сериал "Джон Доу" точно в полунощ. Един епизод ще бъде с продължителност от 60 минути и ще приключва само в 01.00 часа. Желаем да уточним, че "Джон Доу" направи своята премиера тази година в ефира на БТВ Екшън, като той се състои само от един сезон.

Преминаваме на честотите на ТВ7:
Този петък, 8 ноември, ТВ7 ще излъчи последния за ефира си епизод от премиерния турски сериал "Справедливостта на Кара" (Karadayi). Епизода ще се излъчи в обичайното си разписание - от 23.00 до 00.00 часа. Уточняваме, че сериала най-вероятно прекратява своето излъчване (сигурна причина засега няма, но се предполага, че е заради ниския рейтинг), тъй като не фигурира в програмата на ТВ7 за следващата седмица. Ще продължим да ви държим в течение със случващото се около него.

На негово място, считано от 12 ноември (вторник), ТВ7 започва излъчването на американския хитов сериал "От местопрестъплението: Ню Йорк" (CSI: New York). Повторението на американската продукция ще заеме часовия пояс на своя предшественик - от вторник до петък, с начален час 23.00 и краен такъв - 00.00 часа.

Отбиваме се в най-гледаната кабелна телевизия Диема Фемили:
От 16 ноември (събота), Диема Фемили ще започне излъчването на нов интересен, премиерен за България сериал. "Благословени от любовта" (Kissed by Love) е името на новия италиански сериал, който ще се "вихри" в ефира на медията. Той ще се излъчва всеки уикенд, започвайки в 19.55 часа и приключвайки - в 22.00 часа, като Диема Фемили ще предлага по два премиерни епизода. "Благословени от любовта" се състои от 12 епизода и само един сезон, а в актьорския състав на сериала се включват популярни в Италия лица като Джиампаоло Морели и Гая Бермани Амарал. Сериалът е от 2011 година.

Нека да видим с какво ще ни изненада и БТВ Комеди:
Както преди време първи Ви съобщихме, БТВ Комеди е на път да стартира премиерния руски сериал "Кухня" (Кухня), то то вече е факт. "Кухня" се завърта в ефира на медията от 18 ноември (понеделник), излъчвайки се всяка делнична вечер от 22.00 часа и всеки делничен следобед от 16.00 часа. Той ще замести приключващия на 15 ноември (петък) премиерен комедиен испански сериал "Новите съседи" (La que se avecina), чийто последен епизод ще бъде излъчен в 22.00 часа на същата дата. 

БТВ Синема също подготвя изненади за феновете на вампирските истории:
От 18 ноември (понеделник), в ефира на БТВ Синема стартира повторение на един от най-хитовите американски сериали създавани някога - "Дневниците на вампира" (The Vampire Diaries). To ще се излъчва всеки делничен ден, с начален час 13.00 и краен такъв - 14.00 часа, излъчвайки един епизод. "Дневниците на вампира" ще започне своето повторение от самото начало на първи сезон.

Приключваме с новостите в програмната схема на на все по-гледаната НоваТВ:
На 16 ноември (събота), ще бъде излъчен финала на риалити шоуто "VIP Brother 2013". Голямата развръзка, в която ще разберем големия победител в тазгодишния "VIP" сезон, ще бъде излъчена в продължение на три часа, започвайки в 20.00 часа и приключвайки в 23.00 часа, когато следва поредното издание от таблоида на Венета Райкова "Горещо".

Считано от 18 ноември (понеделник), започва нов сезон на "Big Brother: All Stars". Той ще се излъчва от понеделник до събота, започвайки в 20.00 часа, като в понеделник и сряда ще има издания на живо до 23.00 часа, а във вторник, четвъртък, петък и събота - dayli епизоди от по един час, продължаващи до 21.00 часа. 

6 коментара:

Анонимен каза...

kakav e serialat ? po narodnost ?

Анонимен каза...

защо не казвате какъв по народност е сериала Благословени от любовта? Турски ли е, испански ли е... ? Понее да не си правят напразни надежди хората.

Анонимен каза...

КАКЪВ Е РЕЙТИНГЪТ НА БУРЯТА

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
"Благословени от любовта" по народност е италиански сериал, който се състои от един епизод и общо 12 епизода. За три седмици ще приключи.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Сериал е ИТАЛИАНСКИ. Не е нито турски, нито испански. За кратко източниците ни трябваше да проучат този сериал, за да разберем оригиналното му заглавие. И важното е, че го казахме, и то първи. Сериала бързо ще приключи, до края на ноември.
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравейте,
"Бурята" със сигурност не е останал незабелязан. Нямаме информация за рейтинга му, но едва ли е нисък в предвид факта, че е в 19.00 часа, с Уилям Леви е, от 2013 година е и имаше голям успех в Мексико. А и е латино, скоро не сме гледали латино премиера в ефир, така че, добър е рейтинга.
Леки и успешни дни!

перла каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
перла каза...

Пуснете сериалът „Справедливостта на Кара“ по Нова тв, за да има рейтинг, да могат зрителите да се насладят на филм със съдържание и да го оценят по качество, а не да поставят оценки, като турски...?, какво значение има продукцията от каква страна е ако не струва? Бъдете обективни?

Предоставено от Blogger.