Паола Рей - за животът след раждането

ноември 06, 2013
Паола Рей е една от най-обичаните колумбийски актриси. Радва се на огромна слава, която развива и извън родната си страна.
Зрителите в България я познават чрез ролите си в "Защо по дяволите?" (Por que diablos?), "Бавачката" (La Baby Sister), "Трима братя, три сестри" (Pasion de gavilanes), "Жената в огледалото" (La mijer en el espejo) и други.

Паола Рей е родена на 19 декември 1979 година. Тази година тя за първи път изпита чувството да бъдеш майка. "Чувствам се страхотно. Не очаквах, че едно мъниче може да донесе толкова радост в живота ми", споделя тя. След провалени любовни връзки, през 2007 година, докато се снима в "Монтекристо - между любовта и прeдателството" (Montecristo - entre el amor y la tracion), тя среща любовта в сърцето на Хуан Карлос Варгас, с който си партнират и в теленовелата. От тогава нататък двамата са щастливи заедно, а преди около три години сключиха брак. През 2013 година, Паола Рей роди първото си дете - момченцето Оливър, който вече е на четири месеца. "Тримата сме много щастливи. Постоянно го глезим, не искаме да го оставяме самотен, говорим му. Има си и бавачка, която много се грижи за него", казва за Оливър Паола. "Даваме му много уют и топлина. Гледаме винаги да е добре, да му е топло, да има всичко, от което се нуждае", добавя актрисата.

След раждането, започва един нов живот за Паола Рей - живот, в който кариерата е на заден план, а на преден стои семейството. Тя е решила, че вече ще се снима много по-малко, свободното си време ще прекарва с близките си хора, но тя има и съвсем други ангажименти. "Преди месец, от Телемундо ми предложиха участие в един от новите си проекти, който щял да се осъществи другата година. Но аз отказах, тъй като бях взела решението, че ще се грижа за сина си и ще отделям повече време за него и Карлос. А договора ми беше за три години. Не бих приела, защото Оливър едва сега израства, ако се обвържа за три години с Телемундо, или която и да е друга компания, няма да мога да видя как сина ми расте. Та това са цели три години!", споделя Паола Рей. Хуан Карлос Варгас не пропуска да каже, че сина им е цял дар от Бога. Не скрива, че не намира време за него, защото е зает с други неща, но щом се освободи, винаги наваксва. 

Да е майка е една от най-големите мечти на Паола. За бременността й научават всичките й приятели, включително и колегата й от "Жената в огледалото" Хуан Алфонсо Баптиста, с който са в невероятно добри отношения, въпреки, че от години не са на една снимачна площадка. Тя самата е взела решение, че може да си позволи единствено удобството да се снима в реклама или гола фото-сесия за някое списание. Засега двамата с Хуан Карлос нямат планове за второ дете. След раждането, Паола Рей даде кратко интервю, в което разказва за живота след най-важния момент в живота си и какво е чувството да сбъднеш една от най-големите си мечти.

Паола, как разбра, че си бременна?
С обичайните симптоми - гадене, повръщане, световъртеж и умора. Реших да посетя личния си лекар, който след прегледа ми каза, че е време да се подготвя за първото си дете, защото ще ставам майка. В този миг сякаш усещах, че съм на седмото небе, бях много щастлива. Не знаех къде отивам и какво правя от щастие. 

Как Хуан прие новината?
Той беше като полудял. Искаше му се да скочи до небето от радост. Прегърна ме и не спираше да ми повтаря "Благодаря ти!". Беше много щастлив. Не искаше дори да ме пусне, започна веднага да говори на бебето и да го целува. Щастието и на двама ни беше неописуемо.

Очакваше ли, че ще е момче?
От самото начало си мислех, че ще бъде момиче, просто дълбоко в себе си исках и вярвах, че ще бъде от женски пол. Но важното тук е да е живо и здраво. После разбрахме, че ще бъде момче и Хуан Карлос много се зарадва на това. Но за мен пола не е важен, а това детето да бъде здраво.

Трудно ли ти беше раждането?
Въпреки, че родих преждевременно, не изпитвах огромни затруднения при това. Раждането мина спокойно, макар, че след това бях много изморена. Единственото, което исках, беше сина ми да се роди, да чуя как плаче. Хуан Карлос беше до мен през цялото време и ми даваше кураж. Без него наистина нямаше да се справя.

Как се грижиш за малкия Оливър?
Възможно най-добре. Винаги му даваме всичко, от което има нужда. С татко му решихме да му купим кошара, в която да прекарва времето си. Винаги е около нас и иска да се гушка, много е палав. Предпазваме го от излишни наранявания, прибираме всичко остро, на което може да се нарани по някакъв начин. 

Искаш ли да имаш още деца?
Разбира се. Нямам намерение да оставям Оливър сам. Но засега все още ни е рано за второ дете, аз едва родих. Хубаво е да имаш братя и сестри, да имаш на кого да споделяш тайните си, на чие рамо да поплачеш. 

Промени ли се животът ти след като роди?
До някаква степен да. Сега ще трябва да забравя за кариерата и да отделям време само за съпруга си и детето си. Възможно е някой ден да заснема някоя реклама или да направя няколко снимки, но не смятам да се ангажирам с много дълги проекти. Съжалявам, че ще трябва да разочаровам феновете си.

Какво би казала на феновете си в България?
Бих им казала, че много ги обичам, целувам ги и им пожелавам весели дни. Дано някой ден се срещнем! (смее се) 

Следващата сряда ще видим интервю с Джералдин Басан!

5 коментара:

Анонимен каза...

Koga shte ima interviu s Gaby Espino ili Jencarlos Canela? Pozdravi :)

Анонимен каза...

Здравейте, страхотно интервю с моята любимка Паола Рей. Искам да попитам кога ще публикувате интервю с актрисата Марлене Фвела.
Лек и успешен ден !

Unknown каза...

Има време за всички интервюта. Както виждате изпълнявам всяко едно ваше желание. Когато му дойде времето ще има интервюта със всички.

Анонимен каза...

Моля Ви направете и едно интервю с Мария Елена Дьоринг!! Българските й фенове много искат да видят и интервю с нея. :)

Unknown каза...

В момента не разполагам с такова.

Предоставено от Blogger.