"Бурята" (La Tempestad) стартира в ефира на Диема Фемили от 4 ноември в 19.00 часа, "Авеню Бразилия" - нов бразилски сериал завладява ефира на НоваТВ

Изключително силен се очертава зимният телевизионен сезон за феновете на латиноамериканските продукции у нас.
През месец ноември стартират цели две премиерни заглавия, едно от които изключително актуално и нашумяло, а другото - превърнало се в хит в излъчващито го страни заглавие.

Започваме с Диема Фемили, която е подготвила голяма изненада за зрителите си:
В началото на месец ноември стартира приключилият буквално преди дни сериал в Латинска Америка "Бурята" (La Tempestad). Премиерното заглавие ще направи своята ексклузивна премиера пред българските зрители на 4 ноември (понеделник), стартирайки точно в 7 часа вечерта. Разписанието на продукцията е следното: всяка делнична вечер, от 19.00 часа по Диема Фемили. Продължителността на един епизод от "Бурята" ще бъде от около 45 минути без рекламни паузи (60 със). Сериите от продукцията от тази година ще продължават до 20.00 часа всяка делнична вечер, когато е ред на премиерното турско заглавие "Край или начало" (Son).

В звездния каст на "Бурята" се включват популярни в цял свят актьори, сред които Уилям Леви ("Капризи на съдбата", "Заложница на съдбата", "Винаги ще те помня"), мис Вселена 2010 Химена Наварете, Иван Санчез ("Легендата за Испания"), Даниела Ромо ("Капризи на съдбата", "Триумф на любовта") и Нора Салинас ("Росалинда"). Новата сапунена драма е от 2013 г. и е на Univision.

Преминаваме на честотите на НоваТВ, която изненадващо за всички също подготвя премиерно заглавие от Южна Америка:
"Авеню Бразилия" - това е новото заглавие, което ще превземе ефира на НоваТВ съвсем скоро. "Avenida Brasil" е най-новата продукция, чиито права е придобила втората по отношение на рейтинг-данни телевизия у нас. Бразилската история се очаква да стартира до 2-3 месеца, но е възможно да направи своята премиера и на по-късен етап през 2014 г., тъй като е закупена от скоро и процеса по дублирането на епизодите й тепърва започва.

При поява на информация около датата на старт, каналът, часът и дните на излъчване, СЕРИАЛИ  в България ще информира своите читатели.

7 коментара:

Анонимен каза...

Naistina li zapochva Byrqta ? Ako e taka , tova e syper :)

Анонимен каза...

А теленовелата Corazon indomable с Ана Бренда Контрерас, Даниел Аренас и Елизабет Алварес закупен ли е в България!

Анонимен каза...

нямам думи от щастие че ще имаме възможност да гледаме този иникален сериал ,ще чакам с нетърпение 4 ноември,браво на диема фемили

Unknown каза...

Вярно е, че е страхотно да видим тази теленовела на екран. Лично препоръчвам на всеки да я гледа, струва си, ще Ви хареса.

Анонимен каза...

определено си струва да се гледа ,вече и въртят няколко реклами а сериала го чакам с нетърпение,гледам го на испански но на бг ще е различно ,нямам търпение

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Да, "Бурята" (La tempestad) започва наистина. Вече се върти и рекламата на сериала в ефира на Диема Фемили. Наистина от медията доста ни изненадаха, тъй като сериала приключи едва преди седмица в Мексико и вече започва тук. Отсега нататък, Диема Фемили ще Ви предлага най-новите и хитови сериали, като започват с "Бурята". Наистина това е супер.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Вече всичко може да се очаква. Щом е закупена теленовела приключила едва преди седмица в Мексико, защо да не бъде закупена и такава, която приключила преди два или три седмици? Нямаме информация дали сериала е закупен, но най-вероятно е закупен. Съвсем скоро ще има новини.
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Наистина от Диема Фемили много ни изненадаха. Беше нещо неочаквано. Наистина с "Бурята" ще привлекат повече зрители, все пак Уилям Леви има ужасно много фенове в България, а и теленовелата е невероятна. Имайте търпение, останаха само два дни до старта! В понеделник започва.
Леки и успешни дни!

До 4-ти коментар:
Здравей,
Наистина е невероятно да видим тази теленовела, в предвид факта, че от няколко години българските медии закупуват сериали, които са приключили преди една-две години. Това е голяма изненада. И бъди убеден, всички ще го гледат, тъй като това е една от най-добрите теленовели тази година.
Леки и успешни дни!

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Стува си, да. Гледайте го, няма да съжалявате. Ясно е, че няма да е така, както е на испански, но важното в случая е, че ще го гледаме тук и ще се радваме на нещо ново, свежо и различно.
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

OTDAVNA SE PRENASITEXME S TYRSKI SERIALI TA4AK DO VTRASVANE I TOVA DALGO O4AKVANE ZA NE6O RAZLI4NO KAKVOTO E BRAZILSKOTO PREDSTAVIANE I TO TO4NO S TOZI SERIAL KOITO KAM DNE6NA DATA SPE4ELI NAI-PRESTIJNITE NAGRADI NA GLOBO .SERIALA VE4E STARTIRA S GOLIAM YSPEX V PORTYGALIA,IZRAEL ,GARCIA,RYSIA,ZAKYPEN E V 106 DARJAVI sred koito e BALGARIA.SERIALA E NEVEROIATEN .KAZVAM GO ZA6OTO GO SLEDIA I VSEKI EPIZOD E NEPRDSKAZYEM.SCENARISTA <REJISIORA I NEVEROIATNIA EKIP OT AKTURI SA EDIN NEVEROATEN OTBOR .SPIRAM DO TYK SAMO ^E VMAKNA 4E MNOGO PRIATNO E SA4ETANO DRAMATIZAM I LEK NEJEN XYMOR V ABSOLUTEN SINXRON.GLEDAITE 6E VI SPRE DAXA.

Предоставено от Blogger.