"Малки сладки лъжкини" (Pretty Little Liars) с повторение от 6 ноември по БТВ Лейди

През следващите седмици в ефира на дамския канал от семейството на bTV Media Group - БТВ Лейди ще настъпят няколко промени. От медията ще предложат на зрителите си повторение на една от най-гледаните и най-обичаните американски тийн поредици, за която можете да прочетете в следващите абзаци.

От 6 ноември (сряда), БТВ Лейди започва поредното повторение на американската сага на ABC Family "Малки сладки лъжкини" (Pretty Little Liars). То ще се излъчва с начален час 23.00 и краен такъв - 00.00 часа, като ще започне от излъчването си от 1-ви сезон. Поредицата с участието на Ашли Бенсън и Шел Мичъл ще се излъчва всяка делнична вечер, замествайки повторението на последния 151-ви епизод от телемунделата "Жената в огледалото" (La Mujer en el Espejo). Вечерно повторение на "Жената в огледалото" ще има до 150-ти епизод включително (т. е., до 5 ноември, вторник), като последния епизод ще бъде повторен единствено на 7 ноември (четвъртък) от 13.00 до 14.00 часа по БТВ Лейди.

Както и по-рано обявихме, заместника на теленовелата с Паола Рей ще бъде щатската поредица "Хелкетс" (Hellcats). Повторение на епизодите от мажоретния сериал ще има само всеки следващ делничен ден, от 13.00 до 14.00 часа, в сила от 8 ноември (петък). Повторенията от 23.00 часа, отпадат, заради това на "Малки сладки лъжкини".

Ще Ви държим в течение около старта на премиерния за България трети сезон на "Малки сладки лъжкини", който от доста време се отлага. Следете СЕРИАЛИ в България за повече информация!

3 коментара:

Анонимен каза...

От колко часа ?

Анонимен каза...

E tova li namerixa da davat ot btv media gryp.Taq tapa tiin amerkianska poredica oshte 20 li pati shte q povtarat

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
"Малки сладки лъжкини" ще се излъчва всеки делничен ден от 23.00 часа, само в ефира на БТВ Лейди. Вече сме редактирали напълно статията.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Да, от БТВ Медия Груп ще дават точно това. Вярно е, че повтарят едни и също сериали многократно, но съвсем скоро от медията ще ни изненадат приятно. И бъдете сигурни - тази тийн поредица не е тъпа, една от най-хитовите американски поредици в САЩ е това. В България също е с доста добър рейтинг. Но този път има вероятност да пуснат и трети сезон, въпреки късния час на излъчване.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.