Карлос Понсе - да притежаваш два таланта

Роден е в Пуерто Рико на 4 септември 1972 година. Най-много мечтае да осъществи кариерата си или на музикалната сцена като певец, или на снимачната площадка като актьор. Бил е телевизионен водещ, певец, модел и актьор. Това е Карлос Понсе...

Още докато е на шест години той се снима в телевизионни реклами, които му носят огромна слава. Мечтата му е да бъде актьор или певец, а само години по-късно вече се занимава и с двете. "Тогава бях дете, което не спираше да мечтае. Мечтаех за какво ли не! Първо исках да бъде пилот, после капитан на кораб, мечтата ми след това беше да бъда архитект. И така един ден си поставих за цел да бъда певец или актьор. Днес вече съчетавам и двете", споделя Карлос. Той учи в театралното училище в Мексико, където завършва музика и актьорско майсторство през 1990 година. "През ученическите си години не спирах да срещам любовта. Идваха една след друга, бяха моята половина, моето второ аз", добавя актьора. През октомври 1996 година, той се жени за Вероника Рубио, от която има четири деца - Жанкарлос (1999 г.), Себастиан (2001 г.) и близначките Наташа и Савана (2002 г.). Бракът му обаче не продължава дълго и той и Вероника се развеждат. Той решава, че ще продължи да се занимава с музика и да се снима в нови сериали. Преди това, той участва в няколко реклами, които до малка степен до правят известен в по-сбитата аудитория. Създава първите си два солови албума  - "Понсе" (Ponce) и "Всичко, което съм" (Todo lo que Soy), които събират голяма известност. През 2006 година води конкурса за красота "Мис Вселена". "За мен беше удоволствие да заснема две супер парчета и едновременно с това да водя толкова известни предавания. Мисля, че публиката донякъде хареса начина, по който пея и начина, по който водя. Но това са много далечни спомени, които още помня. Бяха през 2006 година, това беше важна година за мен", коментира Карлос Понсе. В момента той е щастлив с приятелката си - актрисата Химена Дуке, с която се запознават чрез общи приятели.

След придобитата популярност, той участва и в няколко известни теленовели. За първи път се снима в сериал през 1996 година, когато участва в главната роля в "Чужди чувства" (Sentimientos ajenos), протагонизирайки теленовелата заедно с Шантал Андере. След това следва популярна роля в "Без грях" (Sin pecado concebido), където изпълнява главната роля заедно с Анхелика Ривера. Снима се в няколко игрални филма, които също се очакват и гледат с голям интерес. През 2007 година, той участва в главната роля в теленовелата на Телемундо "Сладка тайна" (Dame chocolate), заедно с Хенесис Родригез. През 2010 година играе главната роля в "Жестока любов" (Perro amor) заедно с Ана Лусия Домингез. Тази година получава главната роля в "Света дяволица" (Santa diabla), където играе заедно с Габи Еспино и Химена Дуке. Теленовелата все още е в процес на заснемане, а Карлос изпълнява отрицателната роля.

Карлос, какво е да работиш с една от най-обичаните актриси - Габи Еспино?
Това е страхотно, особено след като двамата сме главни герои. Аз познавам Габи от много време - още когато подписах договор с Телемундо за участието си в "Сладка тайна". После двамата се срещнахме на снимачната площадка на "Дявол с ангелско сърце" (Mas sabe el diablo), където тя беше главната героиня, а аз второстепенен герой. Сега се срещаме отново в "Света дяволица" в съвсем нова светлина, съвсем нови образи и съвсем нова история. Всичко е много различно и забавно, особено в компанията на невероятната Габи.

Тук играеш ролята на злодея Умберто, какво е чувството да си злодей, справяш ли се с това?
Въпреки, че не е от най-лесните роли, мисля, че аз идеално се справям с нейното оформяне и създаване. Умберто властва и обича само себе си. Той се влюбва в Санта, която тогава се представя за Аманда, за да преследва по-лесно своя враг. Бих казал, че това е един от най-хубавите ми образи, които съм играл. 

Изпълняваш главната песен към "Света дяволица", заедно с Аарон Диас. Разкажи ни малко за това парче! 
Сценариста Хосе Игнасио взе решението, че ние ще пеем главната песен към "Света дяволица", защото сме най-опитни сред всички други актьори в сериала като певци. Аз вече имам много създадени албума, които са популярни не само в САЩ, а Аарон има опити с пеенето, дори го е практикувал. Двамата създадохме идеалното парче, като разбира се го кръстихме на сериала - "Santa diabla". Дори когато го изпяхме заедно на "Premios tu mundo 2013", получихме аплодисментите на всички в залата. Парчето има успех, също като теленовелата.

Очакваше ли да получиш такова предложение?
Не, не очаквах и определено останах изненадан. Бях изненадан от факта, че ще съм главен герой, злодей и един от изпълнителите на главната песен. Всъщност, мечтаех за една такава роля, изглежда, че получих повече, отколкото съм искал.

На снимачната площадка на "Света дяволица" се събра отново с Химена Дуке, след като се бяхте разделили само месец по-рано. Сега в какви отношения сте?  
С Химена в момента сме в много добри отношения. Гледаме да прекарваме повече време заедно, дадохме си още един шанс, който много ценим. Тя и аз сме много щастлива двойка, мислим да преминем към следващия етап от любовта ни. Направихме няколко грешки, които забравихме и се опитваме да поправим, за да сме по-сплотени в бъдеще. Много я обичам. I love you, Himena!

Какви са плановете ти за бъдещето? Мислиш ли да се отдадеш изцяло на музиката?
Засега все още не съм решил с какво да се занимавам по-нататък. Смятам, че ако получавам добри предложения за роли, бих продължил с актьорството. Определено няма да оставям нито едно от двете на страна, ще продължа да се занимавам с тях. Тепърва ще създавам нови албуми.

Какво ще се случи по-нататък с героя ти Умберто?
Много неща ще се случат, сигурен съм. Но аз самия не знам какво предстои, защото все още снимаме сериала, снимките продължават. Всеки ден научавам нови неща за героя си, които не спират да ме изненадват, за това и Вие очаквайте изненади. Зрителите вече са опознали Умберто и характера му, но това не е всичко...

Как попадна сред екипа на "Света дяволица"?  
Беше много изненадващо. Хосе Игнасио ми предложи да участвам, като аз имах кратък срок, в който да се запозная с героя си и да реша дали да приема. Сценария и ролята толкова ми допаднаха, че нямаше как да откажа и ето ме сега - главен герой в "Света дяволица".

Приличаш ли на Умберто?  
Бих казал, че имаме общи черти, но не и че ми е пълно протеже. Имало е образи, които много ме описват, много си приличаме, но със сигурност Умберто не е сред тях. Той е много различен, дори е лош, докато при мен нещата са други.

Колко часа прекарваш на снимачната площадка на сериала?  
Понякога четиринадесет, друг път двадесет. Когато имаме много работа снимаме повече, а това е почти всеки работен ден.

Би ли се съблякъл гол пред камерите?
Много пъти са ми задавали този въпрос и почти винаги отговарям по един и същи начин. Бих се съблякъл, но само ако ролята го изисква, а направя ли го, бих искал много по-голямо заплащене от това, което имам. Смятам, че не е правилно да се събличам напълно гол пред публиката, въпреки, че имам много случаи, в които фенки са ме молили да го направя. Но някой ден може и това да стане.

Какво би казал на феновете си в България?
I miss you! (Липсвате ми!)  

СЛЕДВАЩАТА СРЯДА (16 СЕПТЕМВРИ) ОЧАКВАЙТЕ ИНТЕРВЮ С КЕЙТ ДЕЛ КАСТИЙО! 

5 коментара:

Анонимен каза...

Koga mojem da ochakvame interviu s Jencarlos Canela ?

Unknown каза...

В края на тази година - началото на следващата. Скоро не е давал интервю.

Анонимен каза...

Когато Гюл Онат и Кенан Бал решават да имат дете, се ражда красавеца Толгахан Сайъшман.

Анонимен каза...

Кога ще можем да прочетем интервю със турски актьор или актриса?

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Жанкарлос Канела в момента е много зает и рядко дава интервюта. Обещаваме Ви, че много скоро ще има интервю с него. А и все още не е започнал да играе в нова теленовела, ако започне веднага ще даде интервю за нея. Следим навсякъде за интервюта с него, но все още актуално такова от близките дни, няма.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Ще се радваме да го видим. Ще очакваме с нетърпение да се появи такова. Впрочем, интервюто с Карлос Понсе е страхотно, доста добре си се справил отново.
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Изглежда, че следите "Сезони на любвота". Но да не забравяме, че Гюл Онат и Кенан Бал са двойка само в сериала, извън нея не. Толгахан Сайъшман е плод на тяхната любов само в сериала, истинските му родители ивън нея са други.
Леки и успешни дни!

До 4-ти коментар:
Здравейте,
След Кенан Имирзалъолу, подготвяме още ново интервю, което можете да очаквате скоро. Няма да издаваме с кой е, но определено е с един много обичам турски актьор.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.