"Личен живот": Всичко ново около актьорите

октомври 01, 2013

Продължаваме с новини за всичко случващо се около любимите Ви латино-американски актьори и тази седмица!
В днешното издание ще прочетете новини за Арасели Арамбула и Себастиан Рули, Лорена Рохас, Хуан Алфонсо Баптиста, Кимбърли дос Рамос, Габи Еспино, Шерлин, Хорхе Луис Пила, Рафаел Амая, Фабиола Кампоманес, Анджелик Бойер, Уилям Леви и Карлос Понсе.

Арасели Арамбула и Себастиан Рули се разделиха:
Една от най-обичаните двойки от теленовелите, а именно Себастиан Рули и Арасели Арамбула сложиха край на връзката си. Актьорът съобщи тази новина в профила си в Twitter, като само броени минути след това, всички започнаха да коментират тази ситуация. Засега все още не е ясна причината поради която двамата са сложили край на връзката си. Самият Себастиан каза, че двамата са взели това решение и помолиха всички да не се бъркат в личния им живот и в правото им да се разделят. 

Лорена Рохас ще става майка:
Лорена Росах ("Чужди грехове") реши да си осинови дете. Нейното желание да бъде биологична майка отдавна я преследва, но заради битката с рака, която води за втори път, това е невъзможно. За това актрисата е взела решението, че ще си осинови дете, което ще отгледа и възпита като свое. Преди дни тя получила новини, че може да стане майка, което много я зарадвало. Съвсем скоро борбената актриса, бореща се за втори път с коварната болест ще се сдобие с първото си дете.

Хуан Алфонсо Баптиста се снима в "Босът" (El Capo):
В Колумбия с пълна сила вървят снимките на третия сезон от нарко-сериала "Босът" (El Capo) с Хуан Алфонсо Баптиста. Сценаристите обещават, че трети сезон ще сложи край на манията с наркотиците по целия свят, като към сериала се присъединява и Ана Лусия Домингес. Хуан Алфонсо Баптиста сподели, че снимките преминават много трудно, налага се да работят от сутрин до вечер и дори използват и последната минута за да заснемат някоя сцена. Той играе ролята на Ел Гато, като казва, че героят му е много интересен.

Къмбърли дос Рамос получи награда за участието си в "Мъж под наем" (Marido en Alquiler):
Едно от най-важните културни събития в Колумбия - "Colombia Trade Expo" награди Кимбърли дос Рамос за женско откритие на годината, след като взе участие в "Мъж под наем". Там тя изпълни ролята на Патрисия.


Габи Еспино премина към нова стъпка в кариерата си:
Една от най-известните латино-американски актриси - Габи Еспино премина към нова стъпка в кариерата си. Тя стана лицето на новия брой на списание "Siempe Mujer", превърна се в бизнес дама и отвори свой собствен салон за красота. Тя продължава да се снима в "Света дяволица" (Santa Diabla), като снимките вървят с пълна сила. Намира се на главната страница на списанието, която можете да видите от тук

Шерлин се омъжи:
Мексиканската актриса Шерлин ("Хамелеони") се омъжи. След повече от година брак, тя стана официална съпруга на Херардо Ислас Малдонадо. Сватбата беше невероятна, като двамата не пропуснаха да си направят снимки. Над 200 гости присъстваха на церемонията. Засега не е ясно дали двамата ще отидат на скорошно пътешествие, тъй като все още са заети с програмата за пострадалите при бедствия в Мексико.

Хорхе Луис Пила иска отново да бъде на снимачната площадка с Арасели Арамбула:
След като изигра ролята на Алехандро в превърналата се в хит теленовела "Господарката" (La Patrona), заедно с Арасели Арамбула, Хорхе Луис Пила сподели, че отново иска да бъде на една снимачна площадка с нея. "Беше много добра партньорка, добър човек, приятел и винаги ми помагаше. Общите ни планове винаги ще постигат успех", каза Хорхе. 

Рафаел Амая за "Господарят на небесата" (El Senor de los Cielos):
Рафаел Амая сподели, че със сигурност превърналата се в хит теленовела "Господарят на небесата" (El Senor de los Cielos) ще има продължение заради големия успех и непрестанните молби на феновете сериала да бъде продължен с нов втори сезон. Снимките започват до седмици.

Фабиола Кампоманес отново на корицата на мексиканско списание:
Фабиола Кампоманес, която познаваме от "Горките родители на богатите деца" (Ninis Ricos, Pobres Padres) отново е на корицата на мексиканско списание. Актрисата се съблече пред "Playboy" в Мексико, след като преди осем години беше направила същото за същото списание за мъже. Тя е напълно категорична, че това ще е за последен път.


Анджелик Бойер се чувства щастлива:
След като вчера, 30 септември (понеделник) започнаха снимките на "Това, което животът ми отне", актрисата Анжелик Бойер, която изпълнява главната роля, се чувства много щастлива от факта. Споделя, че е много радостна от това, че ще се снима в тази поредица, която смята за невероятна. Снимките вървят с пълна сила, като в каста е и Себастиан Рули.

Уилям Леви е на път да замине за Холивуд:
Мексиканският актьор Уилям Леви, който участва в "Бурята" (La Tempestad) на Телевиса, сподели, че бъдещите му планове са да замине в Холивуд, където най-вероятно ще се установи. Засега все още нищо не е ясно, но е напълно сигурно, че актьора ще пробие в някой американски филм.


Карлос Понсе е щастлив:
"Щастлив съм, защото съм до своята любима, която много обичам. Не се разделяме и на снимачната площадка, и извън нея. Обичам те, Химена!", каза актьорът за Химена Дуке. Следващата седмица, очаквайте интервю с Карлос Понсе - все пак той е сред Вашите желания!

3 коментара:

Анонимен каза...

В рубриката "Личен Живот" ще четем ли новини за турски актьори и актриси.

Unknown каза...

Не гледам турски сериали и не се интересувам за актьорите. Така че в моята рубрика няма да четете нищо за турските актьори.

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Не, в тази рубрика няма да има новини за турските актьори. Няма сериозен човек, който да се заеме с това. За това, ще правим други рубрики, които се надяваме да Ви харесат.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравей,
Има достатъчно рубрики за турските и за латино сериалите. Важното е да не се отказваш от това да пускаш новини свързани с латиноамериканците, пък другото го остави на нас.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.