"Някой те наблюдава" (Alguien te Mira) стартира от 15 октомври по БТВ Лейди,"120 минути" - ново публицистично предаване със Светослав Иванов превзема съботната програма на БТВ

През следващите дни дамската медия от семейството на bTV Media Group - БТВ Лейди, ще зарадва почитателите на латиноамериканските сериали с повторение на хитов такъв. БТВ също е подготвила изненади за зрителите си. Повече за новите заглавия и промени можете да прочетете в следващите абзаци.

Започваме с БТВ, която е подготвила ново публицистично предаване и ново гейм шоу:
Считано от следващата събота, 19 октомври, в ефира на най-гледаната медия у нас - БТВ стартира ново публицистично предаване. Става дума за "120 минути", което ще се позиционира всяка събота с начален час 17.00 и краен такъв - 19.00 часа. Водещ на "120 минути" ще бъде популярния репортер на БТВ Светослав Иванов. Предаването ще представя спокоен и различен поглед върху живота ни и всичко, което му влияе. А то може да бъде както в родопско село, така и на "Уолстрийт" в Лондон или в Бейрут, като ще се изправи в пряка конкуренция с "Дикoff" по НоваТВ.

От 20 октомври (неделя) в 21.00 часа по БТВ стартира новото гейм шоу "Това е цената" (The Price is Right). След като екипът ни се свърза с PR отдела на bMG получи съответния отговор. Новото развлекателно предаване официално ще се излъчва всяка неделна вечер, стартирайки в 21.00 и приключвайки в 22.00 часа, като ще дели неделния prime-time с "Фамилията". Единствено на 13 октомври (неделя), когато стартира премиерния 2 сезон от българския трилър, ще бъдат излъчени два епизода до 22.00 часа. А от следващата седмица от "Фамилията" с участието на Асен Блатечки и Ваня Цветкова вече ще бъде предлаган по един епизод. 

Преминаваме на честотите на БТВ Лейди, която е подготвила ново повторение на теленовела:
Както и по-рано писахме, в ефира на БТВ Лейди стартира повторението на криминалния латиноамерикански сериал "Някой те наблюдава" (Alguien te Mira). Считано от 15 октомври (вторник), стартира повторението на теленовелата с участието на Дана Гарсия и Кристиан Мейер. Епизоди от продукцията ще се позиционират всяка делнична вечер, с начален час 22.00 и краен такъв - 23.00 часа, излъчвайки се по един 45-минутен епизод. "Някой те наблюдава" ще замести приключващото на 14 октомври (понеделник) повторение на теленовелата - "Трима братя, три сестри" (Pasion de Gavilanes), което ще излъчи последните си два 187 и 188 епизода на споменатата по-горе дата.

Отново от 15 октомври (вторник), вечерни повторения на теленовелата "Жената в огледалото" (La Mujer en el Espejo) вече ще има всеки делничен ден от 23.00 часа, веднага след "Някой те наблюдава", а не както до сега - от 00.00 часа. Причината е предстоящия старт на повторението на турския сериал "Женско царство" (Ekmek Teknesi), което започва на 15 октомври от 00.00 до 01.00 часа, по един епизод в ефира на БТВ Лейди

Днес БТВ Лейди обяви, че ще направи всичко възможно за да стартира повторението на обичана и много очаквана теленовела, като засега се предполага, че това е "Изпитание на любовта" с Дана Гарсия и Катрин Сиачоке. Тя ще замести "Някой те наблюдава" от следващата година, като ще ви държим в течение около предстоящия й старт.

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.