"Рейтингите на седмицата" - 6 издание (от 18 до 25 октомври 2013 г.)

събота, октомври 26, 2013
Време е за шести пореден път да разгледаме рейтингите на теленовелите в Мексико и САЩ, които непрестанно претърпяват амплитуди. Този път по изключение ще се запознаем и с рейтингите за петък, 25 октомври.

18 октомври (петък):
Телевиса: Най-гледаната теленовела за петък е "Бурята" (La Tempestad), която утре, 27 октомври (неделя) ще излъчи последния си 121 епизод по канала на звездите. Радвайки се на 19.2% рейтинг, новелата е на първо място по гледаемост, следвана от "Лъжа, за да живея" (Mentir Para Vivir), която е постигнала 18.4% рейтинг. На трето място остава "Завинаги моя любов" (Por Siempre mi Amor), която въпреки хубавата си история е трета в класацията със 17.7% рейтинг. Последна е "Че те обичам, обичам те" (Te Que te Quiero, te Quiero) с 16.6% рейтинг.  

TV Azteca: Първата по гледаемост продукция е "Сърца в съвладение" (Corazon en Condominio), която с цели 8.1% рейтинг надминава "Трябваше да бъдеш мъж" (Hombre Tenias que Ser), която пък заема второто място със 7.6% рейтинг. На трето място остава новата сага "Забранено да обичаш" (Prohibida Amar), която постига 6.8% рейтинг. 

Телемундо: Най-гледана остава теленовелата "Мъж под наем" (Marido en Aquiler), която се радва на своите 1 355 000 зрители. На второ място е последния епизод на "Дама и работник" (Dama y Obrero), който събра пред екрана близо 1 300 000 зрители. Трета е "Света дяволица" (Santa Diabla), която е привлякла 1 000 000 зрители. 

20 октомври (неделя):
В неделя, 20 октомври, Телевиса излъчи финала на една от своите теленовели, а именно "Лъжа, за да живея". Въпреки, че не спираше да се конкурира с "Бурята", която ту загубваше първото си място, ту отново го печелеше, финала я доведе до втора позиция. Завършвайки с 18.8% рейтинг, теленовелата се нарежда на 18 място сред всички излъчени финали на теленовели на Телевиса, в която класация лидер все още остава "Тереса" (Teresa). От понеделник, 21 октомври, стартира новата теленовела "Искам да те обичам" (Quiero Amarte).

21 октомври (понеделник):
Телевиса: Първата по гледаемост теленовела е "Бурята" (La Tempestad), която се радва на 19.% рейтинг. След нея на втора позиция се класира "Завинаги моя любов" със 17.6% рейтинг. На трето място е "Че те обичам, обичам те", която се радва на цели 16.6% рейтинг. На четвърто място е новата теленовела, заместник на "Лъжа, за да живея" - "Искам да те обичам" (Quiero Amarte) с Кариме Лосано и Кристиан де ла Фуенте. Тя стартира добре, но се нареди на последното място, отчитайки 16.4% рейтинг.

TV Azteca: Лидер си остава "Сърца в съвладение", която в последно време започна да се харесва повече на зрителите. Новелата постигна 8.2% рейтинг в понеделник. Веднага след нея се нареди "Забранено да обичаш", която си извоюва второто място със 7.4% рейтинг. Последна остана "Трябваше да бъдеш мъж", която пък стои плътно до "Забранено да обичаш" със 7.3% рейтинг.

Телемундо: От понеделник каналът започна да върти по два епизода на "Мъж под наем", след като "Дама и работник" излъчи своя финал. Рейтинга на "Мъж под наем" за понеделник е 1 356 000 зрители, като втория епизод е бил по-гледан от първия. Второ място заема "Света дяволица" с 1 101 000 зрители.

22 октомври (вторник):
Телевиса: Лидер продължава да бъде "Бурята", която събира все повече интерес. Рейтингът за вторник на теленовелата е 19.3%. След нея е "Завинаги моя любов" със 17.9%. На трето място си остава "Че те обичам, обичам те" с 16.7% рейтинг. Последна е "Искам да те обичам" с 16.5%.

TV Azteca: "Сърца в съвладение" е на първо място с рейтинг от 8%. След нея е "Забранено да обичаш" със 7.5% рейтинг. Последна е "Трябваше да бъдеш мъж", която продължава да стои на едно място със 7.3%.

Телемундо: Двата епизода на "Мъж под наем" са постигнали близо 1 350 000 зрители. Втора е "Света дяволица" с 1 101 000 зрители.

23 октомври (сряда):
Телевиса: "Бурята" е с рейтинг от 19%. След нея е "Завинаги моя любов" със 17.8% рейтинг. Трета продължава да бъде "Че те обичам, обичам те" с 16.8%, а на последно място е "Искам да те обичам" с 16.7% рейтинг.

TV Azteca: "Сърца в съвладение" е с рейтинг от 8.3%. Плътно до нея върви "Трябваше да бъдеш мъж", която заема второто място с 8% рейтинг. Трета е "Забранено да обичаш" със 7.6% рейтинг.

Телемундо: "Мъж под наем" е с много добри резултати, равняващи се на 1 350 000 зрители. Втора остава "Света дяволица" с 1 105 000 зрители.

24 октомври (четвъртък):
Телевиса: "Бурята" - 19.2 % рейтинг, по-добър от този в сряда. "Завинаги моя любов" - 18% рейтинг. Трета е "Че те обичам, обичам те" с 16.7% и четвърта е "Искам да обичам" с 16.4% рейтинг.

TV Azteca: "Сърца в съвладение" се радва на 8.2% рейтинг, следвана от "Трябваше да бъдеш мъж", която пък е със 7.9%. Трета е "Забранено да обичаш" със 7.6% рейтинг.

Телемундо: "Мъж под наем" е с близо 1 300 000 зрители, което определено е по-зле от този в сряда и вторник. "Света дяволица" е с рейтинг от 1 105 000 зрители, също като и в сряда.

25 октомври (петък):
Телевиса: "Бурята"продължава да бъде" лидер, като предпоследния епизод на теленовелата събира 18.9% рейтинг. На второ място остава "Завинаги моя любов" с 18.1%. Трето място заема "Искам да обичам" с 16.5% рейтинг и последното четвърто място отива при "Че те обичам, обичам те" с 16.3%.

TV Azteca: "Сърца в съвладение" е с рейтинг от 8.1%. След нея е "Трябваше да бъдеш мъж" със 7.9%. Последна остава "Забранено да обичаш" със 7.8% рейтинг.

Телемундо: "Мъж под наем" постига 1 320 000 зрители, следвана от заемащата втора позиция теленовела "Света дяволица" с 1 097 000 зрители.

Тук е мястото да препоръчам на всеки фен на латиноамериканското кино да гледа сериала "Бурята" (La Tempestad), която тръгва в България на 4 ноември, в 19.00 часа по Диема Фемили. Теленовелата определено си струва!

14 коментара:

Анонимен каза...

Може ли да напишете статия за мнението на актьора за друг актьор? Например какво казва Паола Рей за Хуан Алфонсо Баптиста докато си партнират в Жената в огледалото. Или може да е какво казва Елизабет Гутиерез за Сегундо Сернадес докато се снимат в Призракът на Елена. Ще ви бъда много благодарна. Просто мнението на една двойка за друга.

Теле НовелчоО каза...

Разбира се, че ще направим. Но ще бъде рубрика.

Анонимен каза...

Ako moje i za Jencarlos Canela y Gaby Espino :)

Анонимен каза...

Също ако може да включите Рафаел Амая и Анхелика Селая, Джералдин Басан и Давид Чокаро и Дана Гарсия и Кристиян Мейер :) А кога можем да очакваме рубриката ?

Анонимен каза...

Az iskam da znam kakvo kazwa Anhelika Selaq za Rafael Amaq, Jaki Brakamontes za William Levi, Karlos Ponse za Maritza Rodriguez i Maite Peroni za Eugenio Siller.

Анонимен каза...

Jankarlos Kanela i Gabi Espino razdeleni li sa?

Анонимен каза...

До пети коментар :
Не , не са :)

Теле НовелчоО каза...

Поредицата ще носи името "Звездите споделят", но няма да започне никак скоро, защото плановете ни засега са да е след "Един снимачен ден", който поне до декември ще се излъчва. Но Ви обещаваме, че ще има такава.
Иначе, Жанкарлос и Габи не са се разделили. Това са само слухове, дори наскоро прекараха една много романтична нощ, която Жанкарлос направи на Габи. Много са щастливи и сплотени, не вярвайте на подобни слухове.

Анонимен каза...

Za kakva romantichna nosht stava na vupros i vqrno li e che Jencarlos e bil s Gaby na snimkite na kolednoto promo za Telemundo ? Pozdravi :)

Теле НовелчоО каза...

Когато Габи беше в САЩ за да заснеме коледните клипчета на Телемундо, тя взе със себе и Жанкарлос, който не беше поканен, защото няма договор с компанията. През цялото време той е бил в хотелската стая, а вечерта в подготвил роматична вечеря на Габи и двамата са прекарали страхотно.

Анонимен каза...

A vqrno li e che Gaby go e pridrujila do letishteto tezi dni kogato zaminaval za Costa Rica poneje ima snimki s fenove, koito sa se snimali s tqh i se vijda che snimkite sa praveni na edno i sushto mqsto s edni i sushti hora? Pozdravi :)

Анонимен каза...

A vqrno li e che Gaby go e pridrujila do letishteto tezi dni kogato zaminaval za Costa Rica poneje ima snimki s fenove, koito sa se snimali s tqh i se vijda che snimkite sa praveni na edno i sushto mqsto s edni i sushti hora? Pozdravi :)

Теле НовелчоО каза...

Да, напълно вярно е.

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Благодарим за страхотната статия, която предложихте. Определено ще бъде нещо интересно и нещо, което се появява за първи път. Но както са Ви казали, ще бъде рубрика, тоест ще има много повече издания, отколкото ако е статия. Очаквайте я много скоро! Определено ще бъде вълнуваща.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравей,
Ще я очакваме с нетърпение. Това е третата ти рубрика, която тръгва в следващите няколко месеца. Ще я очакваме с нетърпение, защото ще бъде наистина вълнуваща и интересна.
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Как бихме могли да пропуснем точно тази двойка? Определено Габи има какво да каже за Жанкарлос и обратно. Двамата се снимаха в "Дявол с ангелско сърце" (Mas sabe el diablo), откъдето е пламнала любовта им. Но какви ли са били чувствата им един към друг преди да се влюбят? Предстои да разберем...
Леки и успешни дни!

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Разбира се, че ще сбъднем и Вашите желания. Повечете от звездите са двойка и в реалния живот, но щом са се снимали заедно, значи има какво да кажат един за друг. В момента рубриката се разработва и изданията се подготвят, като стартира в началото на следващата година.
Леки и успешни дни!

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Тези звезди определено ще бъдат включени в изданията на рубриката. Очаквайте и още много други попълнения, като това какво казва Химена Наварате за Уилям Леви. Теленовелата започва у нас.
Леки и успешни дни!

До 6-ти коментар:
Здравейте,
Не, Жанкарлос Канела и Габи Еспино в момента са по-щастливи от всякога. Е, в момента Габи е заета със снимките на "Света дяволица" (Santa diabla) и единствено в неделя намира време за семейството си, но съвсем скоро приключва снимките на сериала. Не са се разделили, дори са много щастливи.
Леки и успешни дни!

До 7-ми коментар:
Здравейте,
Да, тази двойка, която в момента е в разгара за любовта си, не се е разделила. За щастие, не следват примера например на Соня Смит и Габриел Порас или Арасели Арамбула и Себастиан Рули.
Леки и успешни дни!

До 8-ми коментар:
Здравей,
Ще очакваме с нетърпение тази поредица. Има и доста добро заглавие. Много добре си го измислил. Определено се очаква да бъде много интересна. Наистина, от "Един снимачен ден на..." остават много издания, както и от "Рейтингите на седмицата", където изданията са 50 и след това следва кратка пауза. Но ще намерим къде да го сместим, все пак "Един снимачен ден на..." ще е до края на годината, а дотогава има само месец.
Леки и успешни дни!

До 9-ти коментар:
Здравейте,
Да, всичко, което Ви съобщаваме, е истина. Бъдете сигурни и убедени в това!
Леки и успешни дни!

До 12-ти коментар:
Здравейте,
Да, и тази информация е вярна. Но, попитайте Теленовелчо за повече подробности!
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.