"Рейтингите на седмицата" - 6 издание (от 18 до 25 октомври 2013 г.)

Време е за шести пореден път да разгледаме рейтингите на теленовелите в Мексико и САЩ, които непрестанно претърпяват амплитуди. Този път по изключение ще се запознаем и с рейтингите за петък, 25 октомври.

18 октомври (петък):
Телевиса: Най-гледаната теленовела за петък е "Бурята" (La Tempestad), която утре, 27 октомври (неделя) ще излъчи последния си 121 епизод по канала на звездите. Радвайки се на 19.2% рейтинг, новелата е на първо място по гледаемост, следвана от "Лъжа, за да живея" (Mentir Para Vivir), която е постигнала 18.4% рейтинг. На трето място остава "Завинаги моя любов" (Por Siempre mi Amor), която въпреки хубавата си история е трета в класацията със 17.7% рейтинг. Последна е "Че те обичам, обичам те" (Te Que te Quiero, te Quiero) с 16.6% рейтинг.  

TV Azteca: Първата по гледаемост продукция е "Сърца в съвладение" (Corazon en Condominio), която с цели 8.1% рейтинг надминава "Трябваше да бъдеш мъж" (Hombre Tenias que Ser), която пък заема второто място със 7.6% рейтинг. На трето място остава новата сага "Забранено да обичаш" (Prohibida Amar), която постига 6.8% рейтинг. 

Телемундо: Най-гледана остава теленовелата "Мъж под наем" (Marido en Aquiler), която се радва на своите 1 355 000 зрители. На второ място е последния епизод на "Дама и работник" (Dama y Obrero), който събра пред екрана близо 1 300 000 зрители. Трета е "Света дяволица" (Santa Diabla), която е привлякла 1 000 000 зрители. 

20 октомври (неделя):
В неделя, 20 октомври, Телевиса излъчи финала на една от своите теленовели, а именно "Лъжа, за да живея". Въпреки, че не спираше да се конкурира с "Бурята", която ту загубваше първото си място, ту отново го печелеше, финала я доведе до втора позиция. Завършвайки с 18.8% рейтинг, теленовелата се нарежда на 18 място сред всички излъчени финали на теленовели на Телевиса, в която класация лидер все още остава "Тереса" (Teresa). От понеделник, 21 октомври, стартира новата теленовела "Искам да те обичам" (Quiero Amarte).

21 октомври (понеделник):
Телевиса: Първата по гледаемост теленовела е "Бурята" (La Tempestad), която се радва на 19.% рейтинг. След нея на втора позиция се класира "Завинаги моя любов" със 17.6% рейтинг. На трето място е "Че те обичам, обичам те", която се радва на цели 16.6% рейтинг. На четвърто място е новата теленовела, заместник на "Лъжа, за да живея" - "Искам да те обичам" (Quiero Amarte) с Кариме Лосано и Кристиан де ла Фуенте. Тя стартира добре, но се нареди на последното място, отчитайки 16.4% рейтинг.

TV Azteca: Лидер си остава "Сърца в съвладение", която в последно време започна да се харесва повече на зрителите. Новелата постигна 8.2% рейтинг в понеделник. Веднага след нея се нареди "Забранено да обичаш", която си извоюва второто място със 7.4% рейтинг. Последна остана "Трябваше да бъдеш мъж", която пък стои плътно до "Забранено да обичаш" със 7.3% рейтинг.

Телемундо: От понеделник каналът започна да върти по два епизода на "Мъж под наем", след като "Дама и работник" излъчи своя финал. Рейтинга на "Мъж под наем" за понеделник е 1 356 000 зрители, като втория епизод е бил по-гледан от първия. Второ място заема "Света дяволица" с 1 101 000 зрители.

22 октомври (вторник):
Телевиса: Лидер продължава да бъде "Бурята", която събира все повече интерес. Рейтингът за вторник на теленовелата е 19.3%. След нея е "Завинаги моя любов" със 17.9%. На трето място си остава "Че те обичам, обичам те" с 16.7% рейтинг. Последна е "Искам да те обичам" с 16.5%.

TV Azteca: "Сърца в съвладение" е на първо място с рейтинг от 8%. След нея е "Забранено да обичаш" със 7.5% рейтинг. Последна е "Трябваше да бъдеш мъж", която продължава да стои на едно място със 7.3%.

Телемундо: Двата епизода на "Мъж под наем" са постигнали близо 1 350 000 зрители. Втора е "Света дяволица" с 1 101 000 зрители.

23 октомври (сряда):
Телевиса: "Бурята" е с рейтинг от 19%. След нея е "Завинаги моя любов" със 17.8% рейтинг. Трета продължава да бъде "Че те обичам, обичам те" с 16.8%, а на последно място е "Искам да те обичам" с 16.7% рейтинг.

TV Azteca: "Сърца в съвладение" е с рейтинг от 8.3%. Плътно до нея върви "Трябваше да бъдеш мъж", която заема второто място с 8% рейтинг. Трета е "Забранено да обичаш" със 7.6% рейтинг.

Телемундо: "Мъж под наем" е с много добри резултати, равняващи се на 1 350 000 зрители. Втора остава "Света дяволица" с 1 105 000 зрители.

24 октомври (четвъртък):
Телевиса: "Бурята" - 19.2 % рейтинг, по-добър от този в сряда. "Завинаги моя любов" - 18% рейтинг. Трета е "Че те обичам, обичам те" с 16.7% и четвърта е "Искам да обичам" с 16.4% рейтинг.

TV Azteca: "Сърца в съвладение" се радва на 8.2% рейтинг, следвана от "Трябваше да бъдеш мъж", която пък е със 7.9%. Трета е "Забранено да обичаш" със 7.6% рейтинг.

Телемундо: "Мъж под наем" е с близо 1 300 000 зрители, което определено е по-зле от този в сряда и вторник. "Света дяволица" е с рейтинг от 1 105 000 зрители, също като и в сряда.

25 октомври (петък):
Телевиса: "Бурята"продължава да бъде" лидер, като предпоследния епизод на теленовелата събира 18.9% рейтинг. На второ място остава "Завинаги моя любов" с 18.1%. Трето място заема "Искам да обичам" с 16.5% рейтинг и последното четвърто място отива при "Че те обичам, обичам те" с 16.3%.

TV Azteca: "Сърца в съвладение" е с рейтинг от 8.1%. След нея е "Трябваше да бъдеш мъж" със 7.9%. Последна остава "Забранено да обичаш" със 7.8% рейтинг.

Телемундо: "Мъж под наем" постига 1 320 000 зрители, следвана от заемащата втора позиция теленовела "Света дяволица" с 1 097 000 зрители.

Тук е мястото да препоръчам на всеки фен на латиноамериканското кино да гледа сериала "Бурята" (La Tempestad), която тръгва в България на 4 ноември, в 19.00 часа по Диема Фемили. Теленовелата определено си струва!

14 коментара:

Анонимен каза...

Може ли да напишете статия за мнението на актьора за друг актьор? Например какво казва Паола Рей за Хуан Алфонсо Баптиста докато си партнират в Жената в огледалото. Или може да е какво казва Елизабет Гутиерез за Сегундо Сернадес докато се снимат в Призракът на Елена. Ще ви бъда много благодарна. Просто мнението на една двойка за друга.

Unknown каза...

Разбира се, че ще направим. Но ще бъде рубрика.

Анонимен каза...

Ako moje i za Jencarlos Canela y Gaby Espino :)

Анонимен каза...

Също ако може да включите Рафаел Амая и Анхелика Селая, Джералдин Басан и Давид Чокаро и Дана Гарсия и Кристиян Мейер :) А кога можем да очакваме рубриката ?

Анонимен каза...

Az iskam da znam kakvo kazwa Anhelika Selaq za Rafael Amaq, Jaki Brakamontes za William Levi, Karlos Ponse za Maritza Rodriguez i Maite Peroni za Eugenio Siller.

Анонимен каза...

Jankarlos Kanela i Gabi Espino razdeleni li sa?

Анонимен каза...

До пети коментар :
Не , не са :)

Unknown каза...

Поредицата ще носи името "Звездите споделят", но няма да започне никак скоро, защото плановете ни засега са да е след "Един снимачен ден", който поне до декември ще се излъчва. Но Ви обещаваме, че ще има такава.
Иначе, Жанкарлос и Габи не са се разделили. Това са само слухове, дори наскоро прекараха една много романтична нощ, която Жанкарлос направи на Габи. Много са щастливи и сплотени, не вярвайте на подобни слухове.

Анонимен каза...

Za kakva romantichna nosht stava na vupros i vqrno li e che Jencarlos e bil s Gaby na snimkite na kolednoto promo za Telemundo ? Pozdravi :)

Unknown каза...

Когато Габи беше в САЩ за да заснеме коледните клипчета на Телемундо, тя взе със себе и Жанкарлос, който не беше поканен, защото няма договор с компанията. През цялото време той е бил в хотелската стая, а вечерта в подготвил роматична вечеря на Габи и двамата са прекарали страхотно.

Анонимен каза...

A vqrno li e che Gaby go e pridrujila do letishteto tezi dni kogato zaminaval za Costa Rica poneje ima snimki s fenove, koito sa se snimali s tqh i se vijda che snimkite sa praveni na edno i sushto mqsto s edni i sushti hora? Pozdravi :)

Анонимен каза...

A vqrno li e che Gaby go e pridrujila do letishteto tezi dni kogato zaminaval za Costa Rica poneje ima snimki s fenove, koito sa se snimali s tqh i se vijda che snimkite sa praveni na edno i sushto mqsto s edni i sushti hora? Pozdravi :)

Unknown каза...

Да, напълно вярно е.

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Благодарим за страхотната статия, която предложихте. Определено ще бъде нещо интересно и нещо, което се появява за първи път. Но както са Ви казали, ще бъде рубрика, тоест ще има много повече издания, отколкото ако е статия. Очаквайте я много скоро! Определено ще бъде вълнуваща.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравей,
Ще я очакваме с нетърпение. Това е третата ти рубрика, която тръгва в следващите няколко месеца. Ще я очакваме с нетърпение, защото ще бъде наистина вълнуваща и интересна.
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Как бихме могли да пропуснем точно тази двойка? Определено Габи има какво да каже за Жанкарлос и обратно. Двамата се снимаха в "Дявол с ангелско сърце" (Mas sabe el diablo), откъдето е пламнала любовта им. Но какви ли са били чувствата им един към друг преди да се влюбят? Предстои да разберем...
Леки и успешни дни!

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Разбира се, че ще сбъднем и Вашите желания. Повечете от звездите са двойка и в реалния живот, но щом са се снимали заедно, значи има какво да кажат един за друг. В момента рубриката се разработва и изданията се подготвят, като стартира в началото на следващата година.
Леки и успешни дни!

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Тези звезди определено ще бъдат включени в изданията на рубриката. Очаквайте и още много други попълнения, като това какво казва Химена Наварате за Уилям Леви. Теленовелата започва у нас.
Леки и успешни дни!

До 6-ти коментар:
Здравейте,
Не, Жанкарлос Канела и Габи Еспино в момента са по-щастливи от всякога. Е, в момента Габи е заета със снимките на "Света дяволица" (Santa diabla) и единствено в неделя намира време за семейството си, но съвсем скоро приключва снимките на сериала. Не са се разделили, дори са много щастливи.
Леки и успешни дни!

До 7-ми коментар:
Здравейте,
Да, тази двойка, която в момента е в разгара за любовта си, не се е разделила. За щастие, не следват примера например на Соня Смит и Габриел Порас или Арасели Арамбула и Себастиан Рули.
Леки и успешни дни!

До 8-ми коментар:
Здравей,
Ще очакваме с нетърпение тази поредица. Има и доста добро заглавие. Много добре си го измислил. Определено се очаква да бъде много интересна. Наистина, от "Един снимачен ден на..." остават много издания, както и от "Рейтингите на седмицата", където изданията са 50 и след това следва кратка пауза. Но ще намерим къде да го сместим, все пак "Един снимачен ден на..." ще е до края на годината, а дотогава има само месец.
Леки и успешни дни!

До 9-ти коментар:
Здравейте,
Да, всичко, което Ви съобщаваме, е истина. Бъдете сигурни и убедени в това!
Леки и успешни дни!

До 12-ти коментар:
Здравейте,
Да, и тази информация е вярна. Но, попитайте Теленовелчо за повече подробности!
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.