"Личен живот": Всичко ново около актьорите

Време е информационната бюлетина на СЕРИАЛИ в България за любимите Ви латиноамерикански актьори и случилото се около тях през изминалите две седмици да започне!

Жанкарлос Канела пя на "Виж кой танцува" (Mira quien Baila):
Един от най-обичаните латиноамерикански актьори, който от доста време се занимава и с музика, изненада феновете си, изпявайки най-новата си песен "Харесва ми" в танцувалното предаване - "Виж кой танцува" (Mira quien Baila). Канела определено изненада публиката. Изданието се излъчи в неделя, 20 септември.

Уилям Леви заяви, че спира с теленовелите:
Кубинският актьор Уилям Леви заяви за феновете си, че вече спира с теленовелите. Той е категоричен в това и твърди, че причината е, че се чувства много изморен след всеки изминал ден на снимачната площадка. Засега обмисля да се отдаде на семейството си, като заедно с новината, че се оттегля от теленовелите, той заяви, че вече няма да се показва без дрехи. 

Серхио Гойри сложи край на брака си:
След 21 години брак, мексиканския актьор Серхио Гойри сложи край на брака си с Тели Филипини. Той и съпругата му вече са официално разведени, като децата им - Шерлок и Шайлок най-вероятно ще останат при майка си. В България познаваме Серхио Гойри от "Моят грях" (Mi Pecado) и "Желязната дама" (Soy tu Duena).

Лорена Рохас вече официално е майка:
След като дълго време се говореше, че актрисата Лорена Рохас е на път да си осинови дете, то тези твърдения вече са факт. Преди повече от седмица актрисата си осинови новородено бебе, което щастливо ще отглежда, като за него тя избра да се казва Лусиана. Ето това е снимка на момиченцето, което Лорена ще обгрижва като собствено дете. Тя написа във Туитър, че се чувства като най-щастливата жена.

Хорхе Салинас влезе в болница: 
Актьорът Хорхе Салинас се наложи да влезе в болница спешно. Причината е, че са му открили хемороиди след като си е направил изследвания около здравословното си състояние, от което се оплаква от дълго време.

Паола Рей е много щастлива до бебето си:
Паола Рей не спира да говори за новороденото си първо дете. Тя споделя, че е една горда и щастлива майка, която с огромно желания гледа детето, за което винаги е мечтала. Заедно с таткото - Хуан Карлос Вархас, двамата обсипват с любов и нежност своето дете. Следващото интервю в блога ще бъде именно с Паола. 

Наташа Клаус усилено работи по снимките на новата си телемундела:
Най-новата теленовела на Телемундо "Перфектни лъжи" (Mentiras Perfectas) е в процес на снимки. Главните роли в него са поверени на Наташа Клаус и Майкъл Браун, които се превърнаха в една от най-обичаните двойки от теленовелата "Трима братя, три сестри" (Pasion de Gavilanes). Наташа Клаус в момента усилено работи по снимките на сериала, който се очаква да тръгне в близките месеци.

Арасели Арамбула търси своята екранна половинка:
Актрисата Арасели Арамбула продължава своето търсене на екранна половинка за новата си теленовела "Клетниците", която ще бъде по едноименния роман на Виктор Юго. Засега сред кандидатите са Рафаел Амая, Давид Чокаро и Еухенио Солер, като сама актрисата попита феновете си в Twitter кой предпочитат. Съвсем скоро ще стане ясна половинката на звездата в новата продукция.

3 коментара:

Анонимен каза...

всеки ден ли допълвате новините вече ? и мисля, че така ще е най - добре :)

Unknown каза...

Не, само във вторник и сряда :)

Сериали в България каза...

Здравейте,
Както са Ви отговорили, новини се добавят два пъти месечно - във вторник и сряда. "Личен живот" се издава през две седмици, като новини има във вторник и в сряда. Това може би е по-доброто решение, което можехме да направим. А и се вижда, че към "Личен живот" има невероятен интерес, за това е възможно и по-честото му обновяване.

Предоставено от Blogger.