"Хелкетс" (Hellcast) - от 7 ноември, в 19.00 часа по БТВ Лейди

В началото на следващия месец БТВ Лейди ще предложи на феновете на американските сериали повторение на продукция от такава народност. Повече за нея можете да прочетете в следващите абзаци.

На 6 ноември (сряда), БТВ Лейди ще предложи на зрителите си последния 151 епизод от повторението на латиноамериканската теленовела "Жената в огледалото" (La Mujer en el Espejo). Поредицата на Телемундо с Паола Рей ще излъчи своя последен епизод в обичайното си разписание, започвайки в 19.00 и приключвайки в 20.00 часа. За всички, които са изпуснали финала на сериала ще могат да си наваксат, тъй като както обичайно, БТВ Лейди ще повторение на епизода излъчен в 19.00 часа. Той ще започне в 23.00 часа, а за тези, които няма да могат да гледат повторението на серията и в този часа, ще имат и 3 последен шанс да го направят на следващия ден от 13.00 до 14.00 часа.
От 7 ноември (четвъртък), БТВ Лейди ще предлага повторението на епизодите на американския сериал "Хелкетс" (Hellcast), противно на очакването за повторение на латиноамериканска продукция. "Хелкетс" ще се излъчва всеки делничен ден с начален час 19.00 и краен такъв - 20.00 часа. Повторения на 22-серийната продукция ще има всяка делнична вечер от 23.00 часа и всеки следващ делничен ден от 13.00 часа по БТВ Лейди.

2 коментара:

Анонимен каза...

Gospod na bog da ne dava namerili kakvo da povtarqt porno seriali

Сериали в България каза...

Здравейте,
Нищо не се разбра от коментара Ви, но доколкото нещо видяхме, става въпрос за недоволството Ви, че отново повтарят неподходящ сериал. И според нас това решение си е чиста глуспот, можеха да повторят латино сериал, или премиерен сериал, но ние няма какво да направим. Те си решават. Но не забравяйте, че Диема Фемили ни изненада с "Бурята" (La tempestad), така че ще гледаме него. А и от БТВ Лейди ще ни изненадат след "Хелкетс".
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.