"Езел" (Ezel) с повторение от 29 октомври, в 12.00 часа по НоваТВ, втори сезон на "Big Brother All Stars" от 18 ноември

Най-очакваният турски сериал: "Езел" - човек без минало. Носител на девет престижни телевизионни награди. Той се завръща, за да получи отговор на въпроса си - "Защо?!". Той е мъжът, който ще отнеме съня Ви за пореден път.

Считано от 29 октомври (вторник), НоваТВ започва излъчването на най-скъпия турски сериал у нас - "Езел" (Ezel). Феновете на сериала, който се различава от всички други със своята история, начин на развиване на действията, актьорски състав и музика ще могат да се радват за втори път на една от най-успешните истории създавани някога в Турция. "Езел" ще се излъчва всеки делничен ден от 12.00 часа, с един едночасов епизод, който ще приключва в 13.00 часа, когато стартират обедните емисии новини на НоваТВ. Тези, които са изпуснали епизоди от продукцията ще имат възможността да ги гледат всеки следващ делничен ден, от 30 октомври (сряда) от 10.30 до 11.30 часа по Диема Фемили. Напомняме Ви, че в началото на миналата година "Езел" направи своята премиера на българския екран в prime-time-а на НоваТВ след еднодневна реклама. За съжаление обаче, турският хит постигна провал и беше преместен в късния слот на Диема Фемили, където се излъчваше първоначално всеки четвъртък и петък от 22.00 до 23.00 часа, а по-късно всеки делничен ден в същия часови пояс. Сериалът ще ни срещне отново с историята на четирима приятели, изиграни от Кенан Имирзалъолу, Джансу Дере, Игит Йозшенер и Баръш Фалай.

Само ден по-рано (28 октомври, понеделник) в ефира на НоваТВ ще се излъчи последния епизод от повторението на "Любов и наказание" (Ask ve Ceza), от 12.00 до 13.00 часа. За тези, които няма да имат възможност да проследят развръзката на сериала с Нюргюл Йешилчай и Мурат Йълдъръм в 12.00 часа по НоваТВ, ще могат да го направят на следващия ден (29 октомври, вторник) от 10.30 до 11.30 часа по Диема Фемили.

Желаем да Ви информираме, че от месец ноември в ефира на НоваТВ стартира нов сезон на "Big Brother", който ще бъде специален - "All Stars". Той започва на 18 ноември (понеделник) точно в 20.00 часа, като престоят на съквартирантите в къщата ще бъде един месец, подобно на миналогодишния. Финала на излъчващия се в момента "VIP Brother 2013" ще бъде извънредно на 17 ноември (неделя), като ще се излъчи от 20.00 до 23.00 часа, с тричасово издание. Епизоди от "Big Brother All Stars" ще има от понеделник до събота, започвайки от 20.00 часа, като живи издания ще има в понеделник и сряда от 20.00 до 23.00 часа, а през останалите дни (вторник, четвъртък, петък и събота) ще продължава до 21.00 часа с daily епизоди. Сред звездите, които най-вероятно ще влезнат в къщата е Детелин Далаклиев ("Dancing Stars 2013"), чието участие първоначално бе предвидено за "VIP" сезона, но в последствие явно се е отменило за "All Stars". А първата сигурна звезда във втория сезон на специалното издание на риалити формата е плеймейтката Златка Димитрова ("VIP Brother 2012").

7 коментара:

Анонимен каза...

"най-скъпият турски сериал " - ТОВА ОБЯСНЯВА ВСИЧКО....

Анонимен каза...

Стига сас тези повторения на сериали !!! Толкова нови сериали има а те само повтарят дадени сериали !!!

Анонимен каза...

Напълно съм съгласна със втори коментар.

Анонимен каза...

какво стана с аска?

Анонимен каза...

След Жената в огледалото ще започне Хелкетс .. БТВ Лейди го написаха в фейсбук страницата си...

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Да, "Езел" (Ezel) е най-скъпият турски сериал закупуван някога в България. Това си е чист факт. Това означава, че може да бъде повтарян още много пъти, тъй като от екипа на НоваТВ все още държат правата, които до 2015 година са под техен контрол. Това едва ли ще бъде първото и последното повторение на сериала. След време може и пак да го видим.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Абсолютно сме съгласни с Вас. При положение, че са закупили толкова много сериали, те повтарят едни и същи безброй пъти. Например, "Езел" можеше да бъде от 13.30 по НоваТВ, вместо това повторение на "1001 нощ", а от 12.00 да бъде пусната премиера. Щеше да е добре да бъде запазен поне един часови пояс за премиера. Уви, от близо година НоваТВ вече не практикува това.
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Да, напълно е прав в това. Но както виждате, всички медии излъчват повторения - НоваТВ, Диема Фемили, БТВ, БТВ Лейди, ТВ 7. Според нас половината повторения са излишни, но какво да кажем? Това си е решение на медиите.
Леки и успешни дни!

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Отговорили сме на всичките ви въпроси в Ask.fm профила на блога. Бяхме малко заети и нямахме време да отговорим на въпросите Ви. Но всичко, което искате да попитате, можете да го попитате под коментарите на някоя статия, така ще Ви отговорим в рамките на две седмици.
Леки и успешни дни!

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Благодарим Ви за информацията. Отдавна сме акцентували новината около повторението на "Хелкетс" в ефира на БТВ Лейди, което си беше честно казано излишно.
Леки и успешни дни!

Анонимен каза...

Koi 6te go gleda v 12 chasa be?
Da eba pederasi da eba!

Предоставено от Blogger.