Кейт дел Кастийо е кралицата на юга

Кейт дел Кастийо или просто "Кейти" е актриса събрала слава, музика и мода на едно място. Жена с толкова много мечти, с толкова много желания и надежди, че дори цял Мексико не може да пребори на пръстите си колко много мечтае и желае. 

"Истинска кралица на юга", това казва Рафаел Амая за нея. Миналата година актрисата прекрати брака си с популярния актьор Аарон Диаз, след като двамата бяха женени близо 3 години. Отначало тя прие това много тежко, но по-късно реши, че няма да страда и ще се отдаде изцяло на теленовелите. Аарон пък от своя страна коментира, че това е било писано и за това се е случило, но по същото време започна връзка с колежката си от "Талисманът" (El Talisman) Лола Понсе, която продължава и до днес.

Явявала се е на модната сцена няколко пъти, снима се и в музикален видеоклип на Рики Мартин, което я прави известна. Не веднъж е искала да бъде модел и водеща на телевизионна програма, но за съжаление съдбата решава, че ще се занимава с актьорско майсторство. В миналато Кейт е била телевизионна водеща, но не се е заела да се занимава основно с това. "Като тинейджърка исках да имам своя телевизия, да бъда телевизионна водеща и едновременно с това да излизам на модната сцена и да отделям време и за семейството си. За жалост, съдбата реши да стана актриса. Всъщност, връщам си думите назад, това не е жалко, за мен е много хубаво. Научих много от актьорската професия и направих не едно участие в немалко известни теленовели", казва актрисата. 

За славната си кариера и ролите си в хитови теленовели, тя казва, че няма нищо по-хубаво от това да бъдеш актьори, но уморaта също си знае своето. "Пожелавам на всеки, който мечтае да бъде актьор, да стане.", казва звездата. Първата роля, която изiграва е в "Малки момичета" (Muchachitas) на Телевиса, където влиза в главна роля. "Нямаше нищо по-хубаво от това да изиграеш една роля в интересна поредица, която те отпуска. Въпреки, че снимахме много, останахме доволни, защото винаги бивахме изненадвани", споделя Кейт. Зрителите в Мексико запомнят Кейт с една нейна значителна и популярна роля в "Някога ще имаме криле" (Аlguna vez tendremos alas), където отново е главната героиня. Кейт до такава степен се влюбва в героинята си, че няма търпение да се види на екран, най-много иска да се снима вечно в теленовелата. През 2008 година решава, че ще се снима в теленовели на друга компания, различна от Телевиса и се пробва в Univision, където заедно с Гай Екер протагонизира теленовелата "Пресичане на животи" (Vidas cruzadas). Снимат само 15 епизода и след това спират, по желание на телевизията. Подписвайки договор с Телемундо, тя взема участие като в "Кралицата на юга" (La reina del sur), където се снима заедно с Рафаел Амая. "Нямаше нищо по-добро от това да се снимам в криминална теленовела свързана с власт, пари и любов. Отдавна познавам сценаристката Валентина Парага и знам, че винаги пише хубави и интересни сюжети. А с Рафаел се сляхме като близнаци", коментира актрисата. Докато се снима в тази теленовела се запознава с Карлос Понсе и двамата си казват, че трябва да бъдат двойка. И така се заражда любовта им в "Стартиране на страстта" (Arranque de Pasion), която и двамата протагонизират. "Карлос е страхотен мъж, голям сладур и много добър човек. Разбирахме се невероятно добре", казва тя в свое интервю. 

За любовта си тя не веднъж е споделя, че в момента се чувства добре самотна и няма планове за любов и деца. След ряздялата си с Аарон, тя казва, че би се влюбила отново само ако срещне истинския мъж, който да плени сърцето й и да я уважава и обича истински. Нещо, което Аарон не е правел за нея. 

Кейт, разкажи ни малко за "Кралицата на юга" и "Стратиране на страстта"! Как попадна сред екипа на двете теленовели? Какво е да се сработиш с Рафаел Амая?
Честно казано, ролята ми в тази теленовела беше под върпос. Аз се явих на кастинг първоначално за ролята на Виктория, която беше изиграна от Сара Малдонадо. Екипа беше взел решението да даде на Анхелика Селая главната роля, за да се сработят отново с Рафаел. Тя обаче беше заета с друга продукция и за това избраха мен. Сара се появи след това и взе ролята на Виктория. Сред екипа на "Стартиране на страстта" попаднах след, след като бях поканена. Univision вече ме помнеха от друга теленовела и ме предложиха на сценаристите. Бяха избрали Карлос Понсе за главен герой и така двамата се сработихме, точно както искахме. 

Имаше ли трудности по време на заснемането на някоя от двете теленовели?
Имах затруднение при заснемането на "Кралицата на юга". Много от ролите бяха изключително трудни и предизвикателни, което ме затрудни най-вече защото имаше елементи от крими поредиците. Снимките бяха много тежки. 

Коя от двете теленовели повече ти допада?
Сякаш "Кралицата на юга" е по-добрата за мен. В нея има елементи от всичко, най-вече от криминалния сюжет. Историята е запленяваща и би се харесала на всеки. Докато в "Стартиране на страстта", нещата бяха съвсем други.

Колко време прекарваше на снимачната площадка?
Различно. Понякога прекарвахме ужасно много време, друг път бяхме по-малко, а понякога снимахме с ограничено време. Почти нямаше ден, в който да не снимаме, рядко се случваше да снимаме вечер. 

Успя ли да си паснеш с партньорите си?
Да, разбира се! С Рафаел работихме много добре, разбирахме се чудесно. Той беше мил и дружелюбен и винаги внимаваше. А Карлос беше симпатичен и много сладък, много мил и съсредоточен. Винаги беше в действие, без предварителна подготовка или уговорка между нас. Имаме много спомени. 

Какво би казала на многобройните си фенове по света?
Бих им казала да не спират да ме гледат. В няколко Балкански страни много скоро ще видите "Кралицата на юга" . Екипът ни съобщи, че е продаден в няколко страни, за това че съвсем скоро всички мои фенове от Балканите ще могат да ме гледат отново.

6 коментара:

Анонимен каза...

Кога ще публикувате интервю със турски актьор или актриса?

Анонимен каза...

nikoga

Анонимен каза...

Въпроса ми е отправен към екипа на любимият ми блог "Сериали в България",а не към Вас анонимните.Вашето мнение не ме интересува.

Анонимен каза...

zdraveite shte davat triumfat na lubovta v 19h ot 06.11. na mqstoto na jenata v ogledaloto.ako ne stane taka zapluite me!

Анонимен каза...

Здравейте ,
моля кажете кой ви е казал че ,, Триумфът на Любовта ще замести ,, Жената в огледалото ,, в началото на ноември месец , това е възможно да не е вярно , сигурна информация за заместника на Жената в огледалото ще получим 2 седмици преди приключването му....
Леки и успешни дни ! :)

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Следващият месец очаквайте интервю с един от най-обичаните в момента турски актьори. Надяваме се да останете изненадани от това с кой ще бъде.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Напротив, интервю с турски АКТЬОР ще има след около две седмици. В момента е в процес на подготовка, то вече е излязло в турските медии.
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Не слушайте кой какво ви казва! Вярвайте единствено на това, което ние сме Ви писали. Казваме Ви, че интервю с турски актьор ще има в близките две седмици. Не мислим, че постоянно трябва да натрапвате един и същ въпрос. Интервю ще има! Щом сме обещали, значи ще има.
Леки и успешни дни!

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Хайде да не започваме още от сега с желанията, става ли? Все още не можем да кажем кой ще бъде заместника, това ще стане най-рано до две седмици, в ден петък. Такива "ама аз видях рекламата" или "знам от източници" са ни напълно ясни. По-добре не пишете нищо, отколкото само да си измисляте и да си мислите, че някой Ви вярва. Ако сте прави, направете видео или снимка на рекламата на "Триумфът на любовта" по БТВ Лейди и тогава ще Ви повярваме.
Леки и успешни дни!

До 5-ти коментар:
Здравейте,
Къде сме казали, че на мястото на "Жената в огледалото" ще започне "Триумфът на любовта"? Не слушайте кой какво говори. Новини, които не са официално потвърдени от нас, са пълни измишльотини. Точно до две седмици ще научим теленовелата, която ще го замести, но още от сега да даваме прогнози като някой астролози, няма как да стане. Имайте търпение, малко остана и ще разберем.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.