"Приличат си" - 4 издание

Здравейте, приятели!
Днес, 18 октомври (петък) предстои да разгледаме четвъртото издание от рубриката ни "Приличат си...". В днешното издание ще сравним двама актьори от американски и индийски произход.

Може би не всеки, но по-прозорливите от телевизионните зрители намират известни прилики между нашумялия през последните години с ролята си в сериала "Касъл" актьор Нейтън Филиън и този изпълняващ един от второстепенните образи в хитовата индийска продукция "Цветовете на любовта" - Навин Саини (Винит). 

Приликите между американския и индийския актьор се изразяват във формите на лицата, погледите, устните, носовете, телосложенията. Сравнение между Нейтън Филиън и Навин Саини можете да направите чрез снимката горе вляво. 

Найтън Филиън изиграва главната роля в превърналия се в хит през годините американски сериал "Касъл" (Castle). В криминалната продукция на ABC Нейтън изпълнява именно ролята на детектив Касъл, заедно с екранната си партньорка Стана Катик

Навин Саини пък се превъплъщава в ролята на Винит от "Цветовете на любовта" - единствения син в семейство Шарма, многократно лъган и подстрекаван от алчната си съпруга Малти (Ашита Даван), чиято прилика с латино-американката Катрин Сиачоке разгледахме преди няколко седмици. 

Всеки има свой двойник някъде по света. Споделяйте вашите предложения за двойници за следващите издания от рубриката, под формата на коментари към статията!

2 коментара:

Анонимен каза...

Kakvo stana sus statiqta za aktiorite ot latimoamerikanskite seriali i tehnite semeistva ?

Сериали в България каза...

Здравейте,
Нали Ви казахме, че такава статия няма да има, тъй като съществува подобна. За сметка на това ще направим такава, но за турските сериали, а за латино сериалите ще направим съвсем нова и доста интересна рубрика, която отново беше пожелана от Вас.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.