"Рейтингите на седмицата" - 5 издание (от 11 до 17 октомври 2013 г.)

Предстои да разгледаме нова порция рейтинги на любимите латиноамерикански сериали в Мексико и САЩ. Отново ставаме свидетели на драстични промени - някои продукции са увеличили рейтингите си, в сравнение с други, чиито резултати не са така цветущи.

11 октомври (петък):
Телевиса: Определено след финала на "Неукротено сърце" (Corazon Indomable), която от месеци насам беше най-гледаната теленовела на комапнията, сериалите буквално водят битка за лидерското място. В петък най-гледаната новела е "Бурята" (La Tempestad), чието излъчване е във финален етап. Тя събра пред екрана 19.6% рейтинг, като втора след нея веднага се нареди "Лъжа, за да живея" (Mentir Para Vivir), която също е към приключване, отчитайки 17.8% аудитория. На трето място по гледаемост е "Завинаги моя любов" (Por Siempre mi Amor), радвайки се на 17.2% рейтинг. Последна е "Че те обичам, обичам те" (Te Que te Quero, te Quero), която на 11 октомври постигна 16.7% рейтинг. 

TV Azteca: Най-гледаната теленовела на компанията в момента е "Сърца в съвладение", която се радва на 7.8% рейтинг. На второ място след нея е новата теленовела "Забранено да обичаш" (Prohibida Amar), която постига 7% рейтинг. На трето последно място се нарежда "Трябваше да бъдеш мъж" (Hobmre Tenias que Ser) с 6.5% рейтинг. 

Телемундо: Най-гледаната теленовела е "Мъж под наем" (Marido en Auqiler), която на този ден се радва на 1 405 000 хиляди зрители. На второ място е "Дама и работник" (Dama y Obrero), която вече приключи в САЩ и следващата седмица предстои да разберем с какъв рейтинг е била нейната развръзка. На 11 октомври теленовелата е била гледана от 1 101 000 хиляди зрители. На последно място е "Света дяволица" (Sana Diabla), която е гледана от 991 000 хиляди зрители. 

14 октомври (понеделник):
Телевиса: Най-гледаната теленовела на компанията в понеделник е "Лъжа, за да живея", която се радва на 20.1% рейтинг, с близо 3% повече от този, който е постигнала в петък. "Бурята" е на второ място с 19.4% рейтинг, като плътно до нея върви "Завинаги моя любов", която пък е със 17.1% рейтинг. Последна е "Че те обичам, обичам те", чийто рейтинги в последно време определено накуцват, събирайки 16.5% рейтинг.

TV Azteca: Най-гледаната там остава "Сърца в съвладение" със 7.8% рейтинг, абсолютно същия като този в петък. Втора обаче не е "Забранено да обичаш", а "Трябваше да бъдеш мъж" със 7.2% рейтинг. На трето място е "Забранено да обичаш" с 6.7% аудитория. 

Телемундо: "Мъж под наем" е лидер и в първия ден на новата седмица. Близо 1 400 000 хиляди зрители са гледали епизода в понеделник. Втора е "Дама и работник", чийто близо до финала епизод е били гледани от 1 200 000 хиляди зрители. Определено рейтингите растат. Трета е "Света дяволица" с 995 000 хиляди зрители.

15 октомври (вторник): 
Телевиса: "Лъжа, за да живея" и през този ден остава лидер с 20% рейтинг. "Бурята" също не изостава, постигайки 19.6% рейтинг. Трета отново е "Завинаги моя любов", която пък се радва на 17.5% рейтинг. Последна по гледаемост е "Че те обичам, обичам те" с 16.7%.

TV Azteca: "Сърца в съвладение" отново води в класацията, но този път е с доста малка разлика от другите продукции, отчитайки 7.9% рейтинг. Втора, плътно до нея е "Трябваше да бъдеш мъж", която е на път да възвърне лидерските си места, със 7.7% рейтинг. Трета е "Забранено да обичаш", която пък е плътно до "Мъж трябваше да бъдеш" със 7.5%.

Телемундо: "Мъж под наем" е гледан от близо 1 350 000 хиляди зрители. На второ място е "Дама и работник" с 1 125 000 хиляди зрители. Трета и през този ден остава "Света дяволица" с 1 078 000 хиляди зрители, или приблизително толкова.

16 октомври (сряда):
Телевиса: "Лъжа, за да живея" е на лидерското място с 19.8% рейтинг. На второ място е "Бурята" с 19.6%, също както и във вторник. Трета е "Завинаги моя любов" със 17.7% рейтинг и последна четвърта е "Че те обичам, обичам те" с 16.9% аудитория.

TV Azteca: "Сърца в съвладение" продължава да бъде лидер и никак не отстъпва първото място. В сряда тя се радва на 8.1% рейтинг, което е един от най-добрите й резултати досега. Втора е "Трябваше да бъдеш мъж" със 7.9% рейтинг. На трето място е "Забранено да обичаш" със 7.3% рейтинг.

Телемундо: "Мъж под наем" е гледана от 1 351 000 хиляди зрители. На второ място остава "Дама и работник" с 1 231 000 хиляди зрители. На трето място отново е "Света дяволица" с 1 120 000 хиляди зрители.   

17 октомври (четвъртък): 
Телевиса: "Бурята" отново застана на първо място по гледаемост, постигайки 19.7% рейтинг. Втора е "Лъжа, за да живея" с 19.5%. Трета е "Завинаги моя любов" със 17.6% рейтинг и четвърта е "Че те обичам, обичам те" с 16.7%.

TV Azteca: "Сърца в съвладение" е с 8% рейтинг. След нея е "Трябваше да бъдеш мъж" със 7.8% рейтинг. Трета е "Забранено да обичаш" с 6.8%.

Телемундо: "Мъж под наем" е гледана от 1 351 000 хиляди зрители, също като рейтинга, който има в сряда. Втора е "Дама и работник", чийто предпоследен епизод бе проследен от 1 236 000 хиляди зрители. Трета и този път остана "Света дяволица" с 1 118 000 хиляди зрители.

Забележка: Рейтингите за петък (18 октомври 2013), очаквайте следващата събота!  

3 коментара:

Анонимен каза...

Kolko serii e Parvata dama ?

Анонимен каза...

95

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Сериала "Първата дама" (Primera dama) се състои от 95 епизода. Всъщност това е интернационалната версия, иначе другата съдържа повече епизоди. Но тази, която гледаме по Диема Фемили в момента, съдържа 95 епизода по 45 минути.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравейте,
Да, точно така, теленовелата се състои от 95 епизода. Доста е интересна, въпреки, че не сме я гледали, но са ни потвърждавали това. Към момента сме някъде до средата на сериала, има още доста до финала.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.