"Приличат си" - 3 издание

Здравейте, приятели,
В днешното, трето издание от рубриката "Приличат си" отново ще разгледаме приликите между две изключително популярни актриси. По какво си приличат латино-американката Марлене Фавела и туркинята Селен Сойдер разберете в следващите редове!


Една от най-популярните и успешни актриси от Латинска Америка, която познаваме в България чрез ролите си в сериалите "Непокорен ангел", "Дивата котка", "Любов и омраза", "Руби", "Срещу вълните на живота", "Зоро: Шпагата и розата", а скоро и в "Страстно сърце" - Марлене Фавела и непознатата до преди месеци турска актриса у нас, взимаща главна роля в хита "Сезони на любовта" - Селен Сойдер, са буквално като две капки вода.

Приликите между известните в родните си страни актриси, а и не само, се изразяват във формата на лицето и цвета му, носовете, устните, очите. Сравнение можете да направите чрез графиката по-горе. 

Освен като актриси, Марлене и Селен се изявяват и на модния подиум, при това повече от успешно. Сойдер дори е била коронована с титлата "Мис Турция" през 2007 г., класирайки се на 57 място в конкурса "Мис Свят". През 2012 г. пък, Марлене преживява един от най-тежките си моменти в живота - получава инсулт. 

Всеки има свой двойник някъде по света. Споделяйте вашите предложения за двойници за следващите издания от рубриката, под формата на коментари към статията!

2 коментара:

Анонимен каза...

Spored men ne si prilichat

Сериали в България каза...

Здравейте,
Можете да бъдите сигурни, че между тях има общи черти. Вгледайте се хубаво в снимките, можете да видим приликите.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.