"Рейтингите на седмицата" - 3 издание (от 27 септември до 3 октомври 2013 г.)

Продължаваме с новините около рейтингите на любимите ви сериали в Мексико и САЩ. Рейтингите през изминалата седмица, които предстои да видим са много интересни и разнообразни.

27 септември (петък):
Телевиса: Финалните епизоди на "Неукротено сърце" (Corazon Indomable) продължават да жънат огромен успех. Рейтинга за петък, 27 септември на продукцията са цели 31%, което е истински рекорд. Второ място отива при "Лъжа, за да живея" (Mentir Para Vivir), която на този ден е с рейтинг малко на 20%. Трета по гледаемост е "Бурята" (La Tempestad), която също е във финален етап и също продължава да жъне невероятни рейтгинги. В петък "Бурята" се радва на 17.2 % рейтинг. И на този ден, на последно място, плътно до "Бурята" е "Че те обичам, обичам те" (Te que te quero, te quero), която постига 17% рейтинг.

TV Azteca: "Трябваше да бъдеш мъж" (Hombre Tenias que Ser) заема лидерската позиция, постигайки около 8.5 и 8.6 % рейтинг на този ден. Втора е "Семейни тайни" (Secretos de Familia) със 7% рейтинг. Последна и трета остава "Сърца в съвладение" (Corazon en Condominio) с 5.9% рейтинг. 

Телемундо: "Мъж под наем" (Marido en Aquiler) отново е на първо място по гледамоест. В петък теленовелата постигна 1 225 000 хиляди зрители. Втора е "Света дяволица" (Santa Diabla) с близо 1 130 000 хиляди зрители. Трета е "Дама и работник" (Dama Y Obrero) с 958 000 хиляди зрители.

30 септември (понеделник):
Телевиса: "Неукротено сърце" е лидер, като в понеделник отново постига рекорден рейтинг от 32.2% рейтинг. Втора е "Лъжа за да живея" с близо 25% рейтинг. В понеделник, 30 септември имаме две трети места - едното е за "Бурята" със 17.4% рейтинг, а другото - за "Че те обичам, обичам те" също с 17.4% рейтинг. Според изчисление на данните, "Бурята" е по-гледана с близо 4 000 хиляди зрители повече.

TV Azteca: "Трябваше да бъдеш мъж" е с близо 8.5% рейтинг. Втора отново е "Семейни тайни" с 6.8% рейтинг. Трета и през този ден остава "Сърца в съвладение", отчитайки 6.1% рейтинг.

Телемундо: "Мъж под наем" е първа и в понеделник, радвайки се на близо 1 300 000 хиляди зрители. Втора е "Света дяволица" с 1 124 000 хиляди зрители. Трета е "Дама и работник" с 959 000 хиляди зрители, малко повече от рейтинга в понеделник.

1 октомври (вторник):
Телевиса: "Неукротено сърце" постига близо 30% рейтинг, разбира се по-малко от този в понеделник. Втора е "Лъжа, за да живея" с близо 25% рейтинг. И сега да видим развитието на рейтингите на "Бурята и "Че те обичам, обичам те". "Бурята" в понеделник постига 17.5% рейтинг и се нарежда на трето място по гледаемост. Този път обаче, "Че те обичам, обичам те" е с много по-нисък рейтинг, който дори не се доближава до този на "Бурята" - 17%, като се нарежда на последното четвърто място.

TV Azteca: "Трябваше да бъдеш мъж" остава лидер, радвайки се на 8.6% рейтинг, повече от този в понеделник. Втора е "Семейни тайни" с 6.5% и изненадващо плътно до нея е "Сърца в съвладение" с 6.4% рейтинг. 

Телемундо: "Мъж под наем" е на първо място с близо 1 300 000 хиляди зрители. Втора е "Света дяволица" с 1 124 000 хиляди зрители. "Дама и работник" е трета с близо 960 000 хиляди зрители.

2 октомври (сряда):
Телевиса: "Неукротено сърце" продължава да води в класацията, като рейтингите на последните му епизоди е повече от добър. В сряда, теленовелата постига 30,2% рейтинг. "Лъжа, за да живея" е на второ място с 25.2% рейтинг. Трета е "Бурята", която се радва на 17.3% рейтинг, следвана от "Че те обичам, обичам те", която пък постига 17.1%. 

TV Azteca: "Трябваше да бъдеш мъж" е с 8.6% рейтинг, също както и във вторник. "Семейни тайни" е отново втора със същия като в понеделник рейтинг - 6.8%. И последна трета е "Сърца в съвладение" с 5.8% рейтинг. 

Телемундо: "Мъж под наем" е с 1 228 000 хиляди зрители. "Света дяволица" е със същия като във вторник рейтинг, равняващ се на 1 224 000 хиляди зрители. И последна трета остава "Дама и работник" с 950 000 хиляди зрители. 

3 октомври (четвъртък): 
Телевиса: "Неукротено сърце" - 30.4% рейтинг. "Лъжа, за да живея" - 25.3% рейтинг. Трета е "Бурята" със 17.4% рейтинг, повече от този в сряда. Четвърта е "Че те обичам, обичам те" със 17.2% рейтинг.

TV Azteca: "Трябваше да бъдеш мъж" е с близо 9% рейтинг. След него е "Семейни тайни" с 6.7% рейтинг. Трета е "Сърца в съвладение" с 5.8% рейтинг, също като този в сряда.

Телемундо: "Мъж под наем" - 1 225 000 хиляди зрители. Втора е "Света дяволица", отчитайки 1 130 000 хиляди зрители. Теленовелата с Габи Еспино става все по-интересна. Трета е "Дама и работник с 952 000 зрители.

Забележка: рейтингите за петък (4 октомври), очаквайте следващата събота (12 октомври)! 

6 коментара:

Анонимен каза...

Zdraveite, bihte li napravili nqkakva statiq za aktiorite ot telenovelite i tehnite semeistva ? Pozdravi :)

Unknown каза...

Да, ще направим.

Анонимен каза...

Koga mojem da q ochakvame i mojem li da ochakvame nqkoe interviu s Jencarlos Canela ? Pozdravi :)

Анонимен каза...

Направо нищо не правете и какво ни давате статия с рейтингите на Латино сериали които никога няма да видим тук заради гнусните турски покривки

Unknown каза...

До седмица ще пусна статията.

Това, че няма да ги видим тук не означава, че не може да пускаме статия около тях. А и защо да не ги видим? Имайте вяра в това, бъдете убедени, че ще има сериали! А ако не пишем нищо за латино актьорите едва ли ще остане някой, който да ги помни, съвсем ще се забравят след като не се излъчват у нас.

Сериали в България каза...

До 1-ви коментар:
Здравейте,
Само ако е за турските актьори. Иначе вече има такава в друг блог свързана с актьорите. Така че, съвсем скоро очаквайте и такава статия, но за турските актьори и техните семейства.
Леки и успешни дни!

До 2-ри коментар:
Здравей,
Не се старай да го правиш! Вече съществува статия, свързана с актьорите, които са пренесли любовта си извън снимачната площадка и там се говори за семействата им. Твоята ще стане доста еднотипна с другата и ще трябва пак да търпим критики.
Леки и успешни дни!

До 3-ти коментар:
Здравейте,
Не веднъж сме казвали, че в момента няма как да има интервю с него, защото е много зает и почти не е давал нови интервюта в близките седмици. За това очаквайте интервю догодина!
Леки и успешни дни!

До 4-ти коментар:
Здравейте,
Какво искате повече да правим? Даваме Ви на разположение всички рейтинги, от до. Какво пак недоволствате? Ако не Ви харесват статиите, не ги четете, не сте задължени. Веднъж мрънкате, че няма статии за латино феновете, после искате да има по-малко или да ги спрем. Вземете най-накрая едно решение! И можете да бъдете спокойни, че докато има кой да пуска новини около латиноамериканските сериали и актьори в този блог, винаги ще пуска.
Леки и успешни дни!

До 5-ти коментар:
Здравей,
Не обръщай внимание на нищо! Днес казват, че искат много статии, утре, че искат по-малко, дори и те самите не знаят какво искат.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.