"Следващият, моля!" стартира от 5 октомври в 19.30 часа по ТВ7

През първите дни от утре стартиращия втори есенен месец октомври, трите най-гледани български телевизии ще наложат известни промени в програмната си схема, сред които нови заглавия, нови сезони на стари такива, повторения...


Започваме с БТВ, чиито зрители през месец октомври ще могат да се насладят на нови продукции и сезони на стари такива от български и турски произход:
Телевизионна игра номер 1 по света, която трябваше да стартира на 19 септември (четвъртък) най-сетне започва! Стартът на game-шоуто ще се състои на 20 октомври (неделя), позиционирайки своите издания всяка неделна вечер, делейки prime-time-а с втори сезон от българската криминална продукция "Фамилията", за чийто старт ще Ви информираме в следващия абзац. Епизодите от "Това е цената" ще бъдат с продължителност от около 45 минути, излъчващи се от 21.00 до 22.00 часа. Има вероятност обаче телевизионната игра да започне на 24 октомври (четвъртък), излъчвайки се всеки четвъртък между 21.00 и 22.00 часа. Екипът ни се допита до PR отдела на bTV Media Group коя всъщност е официалната дата на старт, тъй като в прес-съобщението разпратено вчера по повод премиерата на "Това е цената" като дата на началото бе упоменат 24 октомври, а в официалния сайт на шоуто (в рекламния клип) се върти 20 октомври. При получаване на отговор СЕРИАЛИ в България ще Ви информира.

Дългоочакваният втори сезон на българският трилър с участието на Стефан Данаилов, Асен Блатечки, Яна Маринова и Десислава Бакърджиева "Фамилията" вече е факт. Считано от 13 октомври (неделя) стартират новите епизоди от криминалната продукция, които ще се излъчват всяка неделна вечер от 20.00 часа. Към момента не е ясно дали от "Фамилията" ще бъдат предлагани по два епизода до 22.00 часа, или сериала ще дели prime-time-а с телевизионната игра "Това е цената". При получаване на повече информация екипът ни ще Ви информира.

Междувременно се прехвърляме към следобедната делнична програма на БТВ. Стартът на премиерният за България младежки сериал "Ангели пазители" се отлага с три дни. Вместо на 4 октомври (петък) както бе съобщено първоначално, "Melekler Korusun" (оригиналното заглавие на турски език) ще стартира на 7 октомври (понеделник). Епизодите, които можете да гледате преди телевизионната им премиера на видео-платформата Voyo ще се позиционират всеки делничен следобед, с начален час 13.30 и краен такъв - 15.00 часа. "Ангели пазители" ще замести приключващия на 4 октомври шести сезон от турския криминален сериал "Опасни улици". 

След месец търсене на нов водещ на уикенд-сутрешните предавания "Тази събота" и "Тази неделя", БТВ вече откри най-подходящото лице. Доказалият се през годините репортер и водещ на вълнуващия риалити проект "Африка: Звездите сигурно са полудели" Антон Хекимян поема щафетата, като заместник на излязлата в майчинство стара водеща Лора Крумова, чиято първа рожба се роди миналата седмица, честито на щастливата майка! Към момента все още не са ясни датите на старт на двата формата, но до броени седмици зрителите ще могат да проследят премиерата на Антон Хекимян като водещ на "Тази събота" и "Тази неделя". 

Преминаваме на честотите на ТВ7, която също подготвя много изненади на все повече и повечето си зрители:
Телевизионната игра "Следващият, моля!" стартира още тази седмица! Водещи на новото game-шоу в ефира, ще бъдат популярните лица за българските зрители, а и не само - световно известния актьор Башар Рахал и колоритния певец Деян Неделчев - Икебаната. "Следващият, моля!" стартира тази събота, 5 октомври, позиционирайки своите издания всяка съботна вечер от 19.30 до 21.00 часа. 

Съвсем скоро стартира и най-новият български сериал в ефира, а именно "Шменти Капели": Легендата. Сюжетът на новата комедийна драма ще бъда по мотиви и всъщност продължение на двата филма, които ТВ7 ще излъчи в две поредни съботи. Първата част ще бъде излъчена тази събота, 5 октомври, от 21.00 часа, а втората - следващата събота, 12 октомври, отново от 21.00 часа. Най-вероятно "Легендата" ще стартира на 19 октомври (събота), излъчвайки се всяка съботна вечер след "Следващият, моля!" от 21.00 часа. Допълнително ще потвърдим или отхвърлим официално тази информация.

И отново от 5 октомври (събота) започва новото предаване, което ще си конкурира с доказалия се през годините формат на Венета Райкова и НоваТВ "Горещо". "Поверително от Николета Лозанова" е най-новото вечерно шоу, което ще се излъчва всяка съботна вечер в късния prime-time на ТВ7, между 22.30 и 23.30 часа. Сред най-интересните теми, които ще бъдат обсъждани в шоуто е на колко години всъщност е примата на българската естрада Лили Иванова. Водещ на "Поверително от Н. Л." логично е именно play-mateката Николета Лозанова, чието име напоследък непрестанно е забърквано в скандали и любовни триъгълници. 

И приключваме с НоваТВ, която подготвя промени в програмната си схема, включващи съвсем ново за българския ефир комедийно предаване:
Утре вечер (1 октомври) от 21.00 часа ще бъде излъчен последния епизод от втория етап в музикалното шоу "X Factor" - тренировъчните лагери. Още от 3 октомври стартира и третия последен етап във формата, а именно концертите на живо. Те ще се позиционират всяка четвъртък вечер от 21.00 часа, продължавайки до 23.00 часа. Резултатите на гласуването на зрителите пък ще бъдат обявявани на следващия ден, петък, от 21.00 до 22.00 часа. Извънредно този петък, 4 октомври, ще бъде излъчено живо предаване до 23.00 часа.

И като за финал съобщаваме, че от 8 октомври (вторник) стартира шумно рекламираното в последните две седмици комедийно предаване на НоваТВ - "All Inclusive". Епизодите от проектът продуциран от Global Vision и братя Халваджиян ще се позиционират всяка вторник вечер, от 21.00 до 23.00 часа. Водещ на "All Inclusive" ще бъде популярният актьор Калин Сърменов, а най-изненадващо е, че всеки, който пожелае да гледа на живо предаването ще може да го направи.

2 коментара:

bTV Media Group каза...

Гейм шоуто "Това е цената" ще започне на 20 октомври (неделя) от 21.00 часа. Моля да бъде поправено незабавно, защото така само се залъгват зрителите.
Лека работа!

Сериали в България каза...

Здравейте,
Отразили сме вече.
Леки и успешни дни!

Предоставено от Blogger.